• prefontaine
    2k
    Franjić je primarno defanzivni vezni, Ristovski je primarno desni bek.
  • Crni86
    10k
    Idealna kombinacija za subotu. Mmae starta, odigra brutalno dobru tekmu, mi pobjedimo i na temelju te tekme dode ponuda za njega
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k

Iste snove mi smo sanjali, istom se nadali :grin:
  • Twisted1
    697
    Dao bi ga i besplatno samo da se riješimo njegovog ugovora
  • Dadox
    193
    u zadnjih 5 godina je Franjić najmanje odigrao na zadnjem veznom.Više je odigrao na stoperu.Prema tome,uopće ne vidim problem da igra lijevog stopera u 352.Također je Rile odigrao dosta dobrih utakmica i to težih na stoperu.Sada je to odjednom rizik protiv hebenog Belupa.
  • prefontaine
    2k
    Rile u postavi je rizik i protiv Donje Bistre...
  • Sbkbbb
    305
    Goran Tomic, a ovo sto ti pises o Cvitanovicu je toliko nerealno da je su to neistine. Kako to da je dobio u Sibrniku otkaz? Kako to da sa Lokomotivom je osvojio 1 bod (ceveni karton Istri ne bi komentira)?
    Po tebi je normalno da se potpise aneks ugovora dan prije orodaje kluba kad su novi vlasnici vec provjerili sve, a tu sipas drvlje i kamenje protiv ZM i Antolica koji su radilislicne stvari?
    Ako su mu sjeli novci, zasto to nije potpisao, nego tek nakon medijskog pritiska? Kako to da je odjednom postao trener Lokse kad se procula ova prica? ( dogovor sa Sikicem)
  • Danko
    2.1k

Ne lupetaj , niti me znaš ,niti znaš što sam u životu napravio.
    A tvoj rođak cvitanović je javna ličnost i imam ga pravo komentirati. Lik je trenerska neznalica.
  • Mali Zeus
    16.9k
    ↪Danko Teško je komunicirati na ovaj način s tobom jer hračkaš čovjeka,a ništa u nogometu nisu u životu napravio.Jednostavno ne razumiješ i ne da mi se kvariti ovdje temu više.Moraš u životu nešto napraviti da bi druge kritizirao i vređao.Dadox

Zanimljiva logika.
  • Dadox
    193
    Dečko,izlupetao si ovdje svašta pa je i laiku jasno da u nogometu nisi napravio ništa…Inače,nije mi rođak nego mi je vodio maloga u juniorima i mali je otišao na polusezoni jer se nije naigrao.Međutim,smatra ga odličnim trenerom od kojeg su svi puno naučili.Možda iz tvoje fotelje to izgleda drugačije.
  • Dadox
    193
    Dakle osvojio je bod.Prije prve tekme u Varaždinu imao je jedan trening.Trebao bi dići ekipu nakon par treninga.Nije nogomet PS.Nije mi ga cilj braniti,ali pljujete ovdje i pravite se stručnjaci.Čovjek je završio akademiju,imao uspješnu igračku karijeru,a kao trener vodio i Dinamo.Onda ga ovdje pljuju stručnjaci koji imaju dva hakla na školskom.Dečki,nemate ništa od nogometa,a mislite da sve znate.Olmo kaže da je odličan,ali kaj Olmo zna.Vi znate…
  • Sbkbbb
    305
    hahaha to ako mi nismo nogometasi treba znaciti da ne znamo nista o nogometu?
    Cannavaro je zlatna lopta i vodio je Dinamo, trebao bi biti u Realu sada?
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.