• CUCAK
    468
    jel dotadašnja vlasnica imala sve podmirene obveze prema njemu prije nego što je produžila ugovor ?
  • Fan
    1k
    Na taj način ga je dotadašnja vlasnica željela osigurati u slučaju otkaza kod novog vlasnika.Legitimno i pošteno od nje koja ga je i dovela u klub.Dadox

Ništa od ovog mi ne zvuči pošteno, pogotovo prema klubu.
    Više kao da je htjela dobro zajebat novog vlasnika da, ako želi promjene, mora ih skuplje platiti.
  • Dadox
    193
    Ne znam što nije pošteno što želi osigurati svoje zaposlenike prilikom prodaje.Sasvim normalno u poslovnom svijetu.Što znači pošteno prema klubu? Klub je ionako u vlasništvu investitora koji je prilkom kupnje imao uvid u sve ugovore. Jako je dobro znao svoje obveze.
  • Dadox
    193
    nikakvih dugovanja nije bilo od gazdarice prema bilo kome od igrača i stručnog stožera.
  • Danko
    2.1k
    Pa što mu onda ona nije dala tolke pare, tom teletabisu ak je mislila da je tolko vrijedan?
  • Dadox
    193
    Teletabis? Nešto je napravio čovjek u nogometu - guglaj.Ti vjerojatno od nogometa imaš dva penala na školskom igralištu ,ali prosipaš pamet ovdje.
  • Danko
    2.1k

Kaj to točno je napravio kao trener?
  • Dadox
    193
    recimo vodio je Dinamo tako da u jesenskom dijelu prvenstva nije imao ni jedan poraz.Bjelica mu je dao svoju medalju za osvojeno prvenstvo jer ga je smatrao najzaslužnijim.Uveo je u prvu ekipu Moru i Olma koje je vodio u Dinamo II.Sa juniorima Dinama ga je administrativna greška izbacila iz finala LP.
  • Danko
    2.1k
    Bogami impresivno. Izgleda da je bjelica samo pokupio vrhnje. Moraš bit jebeni stručnjak da prepoznaš Moru i Olma, što jest jest
    A i kasniji angažmani dokaz su njegove stručnosti.
    Evo ispričavam se, sad kad sam to vidio mislim da je malo uzeo šibeniku, samo 226 000 € za 7 utakmica i 0.17 ppg
    Takva struka vrijedi puno više.
  • flexXy
    2.8k
    Steta sta i mi nismo osigurali Cannavara, Bjelicu i Jakira bar sa 7,8m eura svakog. Zasluzili su momci
  • Dadox
    193
    ajde navedi i jednog trenera Šibenika u zadnjih 10 godina sa boljim igračkim i trenerskim cv-om.Kao da je kandidat za Barcu mu tražiš mane.
  • Danko
    2.1k

Poštujem igrački cv
    Ali kao trener....
    Da mu nije tatte, ,nikad klupu prve ekipe dinama nebi vidio.
  • Dadox
    193
    Znaš li zašto ga je Tata cijenio? Zato što su ga kao najboljeg u generaciji cijenile sve kolege na akademiji.Zato što zna jako puno o nogometu. Zato što su ga cijenili svi mladi igrači koje je vodio.Uostalom,pročitaj šta Dani Olmo misli o njemu.Možda mrvicu mjerodavniji od tebe.
  • Danko
    2.1k

Dobro i gdje ja zapelo pa nakon dinama s olmom, morom, livakovičem, gavranovićem, soudanijem, hajrovićem i da ne nabrajam dalje, nemre nikog pobjediti?
  • Dadox
    193
    Teško je komunicirati na ovaj način s tobom jer hračkaš čovjeka,a ništa u nogometu nisu u životu napravio.Jednostavno ne razumiješ i ne da mi se kvariti ovdje temu više.Moraš u životu nešto napraviti da bi druge kritizirao i vređao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.