• The Undertaker
    7.7k
    Ne pita , zato i jesmo drugi.
  • BBB Mataa998
    2.4k

Znas kako kaze u onoj seriji ti si sine debil i tebi spasa nema,ljubi te majka :lol: :lol:
  • Aggro
    706
    Stvarno ne vidim potrebu za tolikim pljuvanjem. Čovjek je samo konstatirao da su trebali malo mlađeg kadra uvest nakon 3:0. To je standardna praksa za minutažu klincima. Ne vidim ništa loše u tome.
  • Carrasco
    6.2k
    Meni je žalosno da Jakirović vjerojatno ne bi ni zaigrao da se Mmae nije ozlijedio.
  • Crni86
    10k
    ja sam ga ocekivao nakon naseg 4. gola.

Isto tako na poluvremenu vodis 3:0, ocekujem da idu van bati i miske da ih se sacuva kartona, kada ono bati igra 80 minuta, misic cijelu tekmu.
  • The Octopus
    322
    probat vratit u zivot 3 mjeseca prije nove sezone i 2 kola prije kraja sezone u kojoj se boris za naslov i u kojoj ti je svaka minuta krucijalna? jedan od šokantnijih upisa mozda ikad
  • Dino
    3.6k
    Nejasno je zašto mi dajemo minute Sučiću i, pogotovo, Rogu ako sljedeće sezone neće biti u klubu. Jedino ako jučerašnji ulazak Roga nije nagovještaj da ćemo ga otkupiti.
    Drugo, jučer idealna prilika da drugo poluvrijeme uđu mlađi igrači a Jakirović dobije priliku slučajno, zbog ozljede Mmae.
    The Undertaker

Istu stvar smo komentirali na tribini. Jakira mladeg je trebalo ubacit cim je utakmica bila rijesena da odradi najbolji moguci trening, pa i sve ove ostale koje navodis.

Drugo kaj mi nije nikak bilo jasno je cinjenica da Misica deremo dok ne umre. Covjek nam je krucijalan za natjecanje i mi ga drzimo do samog kraja u igri, umjesto da ga potegnu van nakon kaj je bilo izvjesno da pobjedujemo i ubace apsolutno bilo kog spremnog da mu omoguci malo odmora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.