• Crni86
    11.1k
    nije vecina ljudi zato razocarana vec je razocarana njegovim ponasanjem i time koliko je sada dokazao da je toliko mali covjek kao sto su mnogi ovdje i tvrdili.

Razocarana je Lukom kao osobom, ne njegovim ne dolaskom.
  • Droljo
    16.6k
    Zaključati temu i amen!Nogo

Otvori ti sebi svoju temu pa je zaključavaj. :brow:
  • Mali dioničar
    17.5k
    Jako je dobro da Modrić ne dolazi u Dinamo.

Na nogometnoj mapi Modrić je veći od Dinama i ne znam tko bi i kako njemu mogao objasniti koja mu je pozicija u klubu. Već godinu dana klub ima problema sa objašnjavanjem istog Petkoviću i Ademiju. Boban bi to naravno mogao, ali možda Modrić (ispravno) procjenjuje da bi, ako stvari krenu u pogrešnom smjeru, bilo glupo imati razmimoilaženje sa vlastitim idolom.

Na terenu bi naravno bio pojačanje, ali je očigledno procijenio da mu je prevelik rizik igranje u HNL-u u smislu vlastite reputacije. Nije isto ako ne ispuni očekivanja u Serie A u odnosu na neispunjenje očekivanja u HNL-u.

Prema dostupnim podacima (zadnju usporedbi svih liga sam našao za 20/21) o kilometraži u ligama, najviše se trči u La Ligi i po pitanju apsolutne brojke i po pitanju intenziteta.

Dakle, Modrić je sasvim logično sa svojim timom procijenio da ako je 2024/25 mogao igrati La Ligu, Ligu nacija, Champions ligu, Kup kralja da će podnijeti sezonu 2025/26 u Serie A, talijanskom kupu i kvalifikacijama za SP.

Ne treba smetnuti s uma ni iskustva Maldinija, Costacurte, Ibrahimovića, dosta mladjeg ali po poziciji usporedivog Pirla koji su u poznim godinama osvajali trofeje u Milanu pa je i Milan pokazao da zna kako se igra s iskusnim igračima.

Vezano za marketing, najbolji su marketing pobjede Dinama u HNL-u i u Europi i prozivodnja novih igrača tako da ni na tom planu ne vidim neku štetu.
  • Tvrdica McTvrdi
    335
    A gle, kao što bi i trgove u gradu mogli zvati Trg I., Trg II. (nekad i jesmo :lol: ), tako bi mogli i terene, ali ako možemo zašto već ne bi nazvali svojih 7 terena ili koliko je već planirano u novom kampu i stadionu po nekih 7 važnih igrača/osoba iz povijesti kluba?
  • El Madrigal
    395
    A luka je jasno rekao za koga (u Hrvatskoj) mu srce kuca kad su ga pitali nešto oko rakitića u hajduku...Droljo

Nije on jasno rekao, rekao je :"Zna se koji mi je.klub bliži". Nije definirao. Ne zaboravite da je on svojevremeno kao klinac iz Zadra samovoljno otišao na probu u Hajduk, ali su mu rekli da je premal... Ja nisam siguran na koga je on mislio u toj izjavi.
  • Hrc-Vg
    718
    Da je Dinamovac decidirano bi rekao da jedino Dinamo dolazi u obzir. Ove političke izjave su bljutave…
  • Droljo
    16.6k
    Ja nisam siguran na koga je on mislio u toj izjavEl Madrigal

Ja jesam.
  • Brusa
    3.4k
    Jedino može biti NK Zrmanja Obrovac. Ne znam na koji bi drugi mislio....
  • ShanKu
    1.6k
    Mene je več i prije razočaral kaj se tiče Dinama (jaki Dinamovac je nemaš kaj... jednostavno sve pršti plavo od Luke), sad mi je samo lakše kad je to potvrdil s Milanom :smile:
  • Nousername
    801
    pa covjek je iz Zadra
  • Zoran
    212
    Iskreno sam želio da Modrić potpiše za Dinamo... a sada kada nije, tj. vjerojatno neće ima mi još više smisao da mi navijači nemamo kaj skandirati igračima... skandiram Dinamu i nikome više.
    Njima je nogomet posao ,to poštujem i tu treba stati.
    ... igrači odlaze, uprave prolaze...
  • Jaki991
    271
    Samo se nadam da će od nas dobiti odbijenicu ako se ponudi za god ili dvije,nakon talijanske avanture
  • fatalerror
    34
    A da se zatvori ova tema?
  • Nolifer
    11.3k

Da mogla bi, jer pretvara se lagano u istovare dotičnih, jer imaju potrebu sraćkati i pisati gluposti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.