• rakurs
    1.4k
    Ajde neka se i to više završi, iako mislim da neće biti službeno do slijedećeg tjedna što znači da će do tada biti onih koji se nadaju.

Ajde budite realni, čime je Modrić ikada dao naslutiti da ga zanima povratak u Dinamo? Osim onog obećanja na Maksimiru kada je odlazio?

Ne znam čemu se ljutite na njega, on je svjetski poznato lice koje može birati gdje će ići, a svi znamo da danas rijetko tko na nogomet gleda na romantičan način. Sretno mu u Milanu.
  • flexXy
    2.9k
    Zao mi je jedino sta proslo ljeto nije otisao u Milan, da na Maksimiru dobije porciju od nikad goreg Dinama.
  • NitkoBitan
    27.1k
    da na Maksimiru dobije porciju od nikad goreg Dinama.flexXy

I zvizduke! Da da...
  • Tom Hanks
    3.8k
    Ljudi kakva tuga ili živciranje oko njega dapače meni je drago,nikoga Dinamo i navijači Dinama ne trebaju moljakati da dolazi,imajte dostojanstva.
    Dinamo je i bez njega bio i ostat će institucija sa ovih prostora.
  • masacusec
    5.4k
    Dodatni impuls takvom načinu razmišljanja i stvaranju narativa kao gotovom činu dolaska luke modrića u Dinamo jest sigurno i tema na Zoni Dinamo „modrić u dinamu“.

Aorist, imperfekt ilitiga prošlo svršeno vrijeme!
  • ElDorado
    4.2k
    Onak si mislim, Milan je tolko sad u kurcu da zapravo ne razumijem kaj im tu moze pomoc igrac u zadnjoj godini karijere makar to bio Luka.
    Mi čekamo Badelja?
  • The Undertaker
    8.1k
    Moje osobno mišljenje, vjerovatno čita ili su mu prenijeli da je raspoloženje navijača Dinama oko povratka podijeljeno, pitanje kako bi reagirali BBB pa nema smisla da time riskira i uništava karizmu legendarnog kapetana hrvatske reprezentacije i nacionalnog heroja.
    On osobno može malo dobiti a puno izgubiti.
  • Jay
    1.6k
    Od 108 ekipa koje ce igrati euro natjecanja on ode u raspadnuti klub iz raspadnute lige. Tko ga jebe.
  • criticus
    3.8k
    Moje osobno mišljenje, vjerovatno čita ili su mu prenijeli da je raspoloženje navijača Dinama oko povratka podijeljeno, pitanje kako bi reagirali BBB pa nema smisla da time riskira i uništava karizmu legendarnog kapetana hrvatske reprezentacije i nacionalnog heroja.The Undertaker

Uvažavam, ali se ne slazem. On je cilu karijeru sumnjan i morao se dokazivati. Apriori odbacivan i na svakoj stepenici izrastao u najboljeg. Tako da ja osobno ne virujen da bi ga ovo odbilo vec za karakter kakav je (mogu ga voljeti ili ne, ali dokazao se na svakoj instanci) vjerojatno bi mu bio dodatan izazov da tu di je "zasra" okrene stvar i bude potpuni heroj.

Za mene je jednostavnije objasnjenje da ga Dinamo jednostavno ne zanima i da je simpatizer a ne navijač. Ponavljam ja to ne uzimam za zlo, svak ima svoje pravo, ali stojim pri tom da Dinamo ima puno zasluznijih pojedinaca da se po njima teren zove. PR na stranu, za PR bi ipak davanje imena stadionu, tribini, terenu trebao biti vam dosega. Za klub svojih članova naravno, ne za RB Leipzig.

Valjda moram i ja napisat, moje osobno misljenje.
  • The Undertaker
    8.1k
    Sve pet, čak se i slažem sa ovim zadnjim.
  • Bosskovitz
    16.7k
    Meni je važan dio posla, između ostaloga, razumjeti kako drugi ljudi razmišljaju i sklon sam tome da racionaliziram tuđe postupke, odnosno da pronalazim neko logično objašnjenje postupaka koje ja osobno ne bih napravio - ali mogu se staviti u tuđe cipele i shvatiti zašto ta osoba jest.

S te strane, potpuno mi je bilo razumljivo da Modrić želi završiti karijeru u Realu; živi tamo veći dio svog života, najveći je igrač u povijesti objektivno najvećeg nogometnog kluba na svijetu i ne mogu reći da mi je to neshvatljivo. Razumljivo mi je bilo i da ode u neku arapsku zemlju; ok zaradio je puno u karijeri ali zaradio je oko 170 milijuna eura u 12 godina u Realu i ako može zaraditi još toliko za dvije godine... financijski je to jasno kao dan. Razumljivo mi je bilo i da ode u Miami; dobije mali udio u vlasništvu kluba, tamo bilda svoj awareness pred Svjetsko prvenstvo, to je ogromno tržište koje će sljedeće godine poludjeti za nogometom i tako nešto je odlična odskočna daska za neke druge oblike pasivne zarade - ili mu se jednostavno sviđa Florida i brije na to. Razumio sam potpuno i neku ideju da ostane u Španjolskoj, tamo mu je očito lijepo, djeca mu doma pričaju španjolski, tamo su mu prijatelji i mogao bi u miru, bez nekog tereta i stresa održavati formu za svjetsko prvenstvo. Razumio sam, iako to uopće nije bilo realno, čak i Swansea ako želi više biti involviran u svoju investiciju.

Ali evo ne mogu izracionalizirati taj Milan. Klub čija očekivanja su puno veća od realnih mogućnosti, koji ne igra ni jedno europsko natjecanje, koji će ga platiti više manje kurtoazno (tri puta manje od Reala ove sezone), s kojim nema nikakve veze, u ligi koja je puno tvrđa (i samim time s većim potencijalom za ozljedu) od La Lige, bez neke šire poslovne vizije kao što bi bilo s SAD-om, bez neke osobne poveznice tipa da ga je zvao bivši suigrač/frend/kum, nije klub za koji navija, a nikad u njemu nije imao priliku zaigrati... otvoreno pišući, i nevezano sad uz Dinamo, naprosto ne vidim logiku iza tog poteza.
  • ElDorado
    4.2k
    život u Milanu?
  • Bosskovitz
    16.7k

Jedino to. Ali teško mi je povezati i njega i njegovu ženu s onime po čemu je Milan poznat. Možda se varam, ali ne djeluju mi kao ljudi koji će uzeti ložu u La Scali, biti u prvom redu na reviji Bottega Venete ili se družiti s investicijskim bankarima.
  • crophantom
    739
    Ioako se prvenstveno oko njega priča skroman, ponizan reklo bi se, ja mislim da on dosta više gleda na svoj CV nego ljudi misle, a Milan je najzvučnije ime koje se spominjalo.
    Možda je logika tolko jednostavna. Imponirati će mu pljeskanje velikih stadiona u Italiji sigurno više nego pljesak 3000 ljudi u Gorici ili na Kušek Apašu, naviko se na to zadnjih sezona.
    Jebe se njemu i za rezultat Milana ili bilo koga di ide, sta god da je odabrao njemu je to priprema za SP. Ko što je Perija otišao na rehabilitaciju dole, tak ovaj ide na duži kamp pred SP.
    Isto bi tretirao i nas da je postojala ikakva šansa da dođe, tak da bolje da nije, iako smo time ostali bez para od marketinga. Ali dobro, nije prvi put da je zajebo klub za lovu :D
  • runtothehills
    493
    Meni je to i više nego jednostavno: zna i on sam da ga dobar dio navijača baš i ne prizeljkuje zbog odnosa sa Mamićem. Pa više je jedan Dani Olmo pričao o Dinamu nakon odlazka u RB.

Koliko god volio Luku kao igrača, ne vidim ga više u Dinamu. Nama je trenutno potrebna svjeza krv, a ne četrdesetogodišnjaka koji će godinu dana trenirati da tempira formu za SP. Nama gori pod nogama iduće godine, a HNL nije više kao prije 15 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.