• MarK
    1.5k
    Onaj tko ovog gura je grobar Dinama bmk jel to bara, zvone, kova, ovaj, onaj...
  • rokikaciga
    11.9k
    Pokusavam branit sve nase igrace ako mislim da ima smisla...ali kak sam vec napisao, ovu sezonu je trebao na posudbu u Sesvete, Dubravu ili negdje gdje moze radit greske, rast(misici) i igrat pun k minuta. Premlad je, a nema output da pretrpimo te njegove musice i pogreske
  • Goncalo Santos
    3.4k
    Na njegovom mjestu bi me bilo sram kad me trener iduci put digne da udem u igru. Ja mislim da vise ni bara ni itko na svijetu moze opravdati njegovo igranje.

Dusa me boli evo, tako blizu senzaciji, a sada nista.
  • Crni86
    20.3k
    @Kvasina daj pitaj iduci put na pressici zasto ovaj momak igra? Zasto ima vise minuta u prosjeku u europi nego u faking hnlu….
  • crophantom
    3.2k
    Sramota za klub, balavac kojem manager dofurava SDa drugog kluba na Maksimir da bi oblačio dres tog istog kluba i naslikavao se.
    Uz to je i apsolutno i igra tolko fenomemalno da ga nemres ni utopit na ljeto.
    Sve drugo mogu istrpiti, ali ovaj Barin side hustle projekt kojeg mu Dinamo gura je za mene sramota.
  • GOAT
    5k
    To i ja pitam. Osim ako transfer već nije dogovoren a mi ubiremo ozbiljne pare od njegovih nastupa onda ovo sve nema smisla.
  • Dinamosaur
    3k
    Sramota da se ovog gura.
    Momčad odigra super tekmu, dušu ispustili.
    Ujde ovaj i razjebe sve. Kad je Lisica probio i dodao na 11m, sve prazno, ovaj čuva korner zastavicu.

Kod primljenog gola mali upućuje kriminalni pas nakon kojeg primamo gol. Aut ne zna izvest.
  • Zagi
    15.7k
    To nebuš vidio. Takva ekipa ide isključivo niz dlaku menađerskoj kliki.
  • GOAT
    5k
    daj pitaj iduci put na pressici zasto ovaj momak igra?Crni86

To nece napraviti nikad ali nitko jer bi izgubili izvor informacija
  • Danko
    2.9k

To bobana treba pitati, nemojte bit naivni...
  • Klenx
    10.4k
    Gadljivo guranje male portugalske prevare.
    Sramotna partija malog koji je totalno nedorastao ovoj razini.

Slab, nikakvog udarca, neinteligentnih kretanja.
    Igrač manje.
    Nek Barcelona da što god daje, i nek ga nose.
    Za dobro malog prvo još dvije godine u nogomet sa njegovim vršnjacima.
  • hardek
    9.1k
    Stvarno ne volim malog i poskidao sam mu cijelo obiteljsko stablo kad se u 93. minuti šetao u obranu dok ovi idu u kontru, ali mislim da je njegovo dodavanje bilo upućeno Stojkoviću a ne Mišiću
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Ako ovaj bude za tri godine igro u Albaceteu ja ne znam…
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Najžalosnije je kaj je mali najmanje kriv, sjebat ce ga oni koji hodaju po podcastima i žele sve najbolje Vareli i njegovoj obitelji…
  • Zagi
    15.7k
    ali mislim da je njegovo dodavanje bilo upućeno Stojkoviću a ne Mišićuhardek

Je ali to ne mijenja baš puno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube