• dumitrumitu
    1.5k
    U ovom poslu smo poslužili Bari kao Kustošija. Sramota da je klub uključen u to i nadam se da je zadnji takav posao.
  • Paggini
    54.5k
    Mislim, ovo mi miriši da je to već sređen posao za iduću sezonu jer nema mi smisla davati 5 milijuna eura za pravo prvokupa osim ako nije sve već dogovoreno. Ne razumijem se u financije i financijske makinacije, ali poznavajući Barcu, vjerojatno je neka muljaža i mutikarenje

Bilo kako bilo, Boban zna najbolje koji je deal, a ako je mali već zakaparen i prodan, nema smisla da igra u prvoj ekipi jer po ovome što sam vidio, nema niti malo mjesta za seniorski nogomet u Dinamu.
  • NitkoBitan
    27.4k
    Ovo je gore od Kustosije. Tamo ne postoji nikakav rezultatski imperativ a u Dinamu momak zauzima nekom mjesto a bome i riskiramo u slucaju ozljede nekog drugog igraca da cemo ostat na nedokazanom klincu od 16 godina.

Stari moj decko ni nije prosao pripreme a vec se zna da ce od iduce sezone bit u kadru seniorske ekipe :monkey:

Previse je tu rizika za pisljivih 2-3 milijuna eura. Ako je vec posao sa Barcom siguran malog poslat sa juniorima i to je to.
  • Zagi
    10.3k
    Bez konkretnih uvjeta teško je nešto kvalitetni komentirati.
    Kaj se zauzimanja mjesta tiče, jednako je tako onda zauzimao i Gvardiol.
  • Jaro
    10.4k
    Kaj se zauzimanja mjesta tiče, jednako je tako onda zauzimao i Gvardiol.Zagi

samo sto je Gvardiol bio potreban u prvoj momcadi, ovaj jos nije za juniore dovoljno dobar...
  • Enco
    496
    Netko prije je ovdje zas... , a Zvone sada to čisti .
    Da je Zvone bio u klubu koji mjesec ranije ne bi mi sad na Zoni o Vareli raspravljali.
  • DiddyGuela
    3.6k

Varela,Kanga i Fabio su bili posljednji poslovi velikog MMa.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Potpisao je novi ugovor koji nema veze sa starim. Ovo sa barcelonom i prvokupom nema veze sa ovim ugovorom i vjerojatno se nije ni dogodio. Tko zna što piše u novom ugovoru i kolika je release clause. Nije 5 milja valjda..
  • CastAway1986
    3.1k
    Ovo sve što malim je jedan običan cirkus koji nam nije bio potreban, plus dobio je pretplatu na seniorsku ekipu a da nije izdominirao ni svoju dobnu skupinu..
  • skener
    3.6k
    Inače, Varela je već trenirao s prvom momčadi Dinama, tako da mu odlazak na pripreme sa seniorima neće predstavljati novost. Na tim treninzima sa seniorima već je pokazao veliku kvalitetu.

Evo jedne crtice sa svojedobnog treninga Modrih koju smo čuli. Dakle, u jednom trenutku je duga lopta poletjela prema Vareli na lijevom krilu, na nju je krenuo i Pierre-Gabriel. Mladi Portugalac mu je loptu odnio i u trenutku se od njega odvojio desetak metara. Pazite, radi se o Pierre-Gabrielu, koji je brz igrač. Ali, Cardoso je nevjerojatno brz! Kad je igra bila prekinuta, Pierre-Gabriel je prišao Vareli i stisnuo mu ruku, čestitavši mu na sjajnom potezu.

- Bravo, Cardoso - kazao mu je Pierre-Gabriel.

U plavom domu drže da će Varela, iako je još uvijek jako mlad, dobivati prilike ove sezone, možda ne odmah na startu, ali s vremenom, kad se posve navikne na seniorski nogomet, definitivno. Kažu nam svi u Dinamu da se radi o iznimno pristojnom mladiću, s naglašenom radnom etikom, a odmah je po dolasku u seniorsku momčad zadobio simpatije starijih kolega. Na treninge inače stiže tramvajem, a najviše se, primarno zbog jezika, druži s mladim Brazilcem Belinhom. No, saznajemo da već dosta dobro zna komunicirati i na hrvatskom jeziku.

U Maksimiru nitko ne sumnja da će Cardoso za nekoliko godina postati velika nogometna zvijezda.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/varela-na-treninge-dinama-dolazi-tramvajem-govori-hrvatski-a-jednim-je-potezom-zadivio-starije-suigrace-15595203
  • Patak
    3.5k
    Ja si mislim kako se osjećaju njegovi suigrači u kadetima pa onda i juniori. Jel stvarno tak bolji od svih njih da prije svih drugih dobije ugovor i priliku za nastup u seniorima?
  • rokikaciga
    2.2k
    Decko je kao 15godisnjak bio top3 igraca na u17 europskom. Da, decko je zvijer.

Kak se osjecaju juniori Barce kad je Yamal sa 15 dobio priliku? Cubarsi takoder sa 17?
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Kakvo je ovo pitanje? Jel sjedenje na guzici odredeni broj godina uvjet za napredovanje na poslu ili je nesto drugo u pitanju?
    Klub je odlucio da je, neko ce od njih ispast Crnac, neko Knezevic, neko Badelj, a neko Olmo.
  • Orc123
    12k
    Kakve se gluposti ovdje mogu procitati, a ljudi nisu pogledali ni jednu njegovu utakmicu. Decko je u svom godistu jedan od najvecih talenata! Sad je na njemu da taj talenat radom pretoci u minute!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.