• Masto
    2.1k
    Gale tvoje vrijeme dolazi, samo hrabro i jako
  • Thor
    3.8k
    Meni nije jasno kako i zasto taj decko ne igra od prve minute
  • CastAway1986
    6.3k
    jbg uigrava se i dalje stoperski duo koji je lani i ove kvalifikacije inkasirao 31 gol
  • Orc123
    16.8k
    ali si sasvim slucajno zaboravio spomenuti da smo sa tim stoperskim parom osvojili kup i HNL i sa najmanje primljenih golova u ligi jer se to podrazumjeva? Sasvim slucajno sezonu prije toga smo popusili naslov sa Galesicom na stoperu.....ali eto jebes HNL....koji ce nam to kurac.
  • Fan
    2.6k
    HNL je naspram Europe dječja igra. Popušili smo ju prije 2 godine jer smo bili odron, a čak i takvi smo ju skoro uzeli.
    Europa je jedino pravo mjerilo snage za nas, a tu su McKenna i Dominguez (ali i uz pomoć ostalih naravno) žestoko pali. I nikakvo hvaljenje stranaca i pljuvanje domaćeg ti to ne može zanijekati.
  • CastAway1986
    6.3k
    U Europi su loši i ja pricam o tom ovdje ,ne pricam o HNL-u uopce..I sad je kao Galesic sam kriv sto smo izgubili prvenstvo? Trenutno djeluje u najboljoj formi i to je poanta mog upisa..Ne znam cemu uopce komentiras na temi Nike Galesica sezonu od preklani kad je kompletna momcad bila loša
  • Orc123
    16.8k
    komentiram ono sto vidim a to da se svaljuje sve na stopere, a stoperi ne igraju sami obranu nit ce je igrati, nit su uopce odigrali kad pogledas obje utakmice lose. Danas nas je Viking pobijedio jer su poslozeni ko momcad! Pogledaj si kakve oni stopere imaju i koliko smo im prilika stvorilI, Beljo ih je otpuhao u obje tekme, poklonili nam gol u zg onaj 2. Kad je stoper doslovno posalo Belji u for....ali su prosli dalje jer su momcad jer su poslozeni i sakriju mane koje imaju. Mi smo doslovno svaku jebenu manu naglasili i popusili radi toga od slabije momcadi u kojoj bi svega par igraca moglo igrati u prvih 11 Dinama.
  • CastAway1986
    6.3k
    osim MPV-a koji je bio ok cijela obrana danas nije bila na nivou..Tema je Niko Galesic koji nije puno igrao ,ocekujem da dobije priliku kad se Sergi proda ..Lošiji nije sigurno..Toliko od mene ..
  • Orc123
    16.8k
    a nije ni bolji sigurno. Toliko od mene....Ln
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention