• Markelo
    3.6k
    Matić mu je mogao reći, "kod donošenja odluke, procijeni bi li ga ovaj desno sustigao" a ne da on daje svoje sugestije oko toga bi li ga stigao ili ne. Mogao je onda i reći " ja bi to svirao kao crveni ali ti vidi", pa očito se tako onda može razgovarat sa glavnim sucem.
  • fakin
    2.4k
    mislim da je najbolje rješenje da naš klub i dalje šuti.
  • DiddyGuela
    5k
    Ovaj ga prakticki nagovara da pokaze crveni karton.
  • Pacho
    12.1k
    Lakrdija. "Crveni je, ali ti odluci" :rofl:

Znaci samo jedan VAR sudac drzi orjunu na -1 umjesto nekih -6 do ajmo rec -8. Ovisi o tome sto sve uracunas. A di je sve ostalo.
  • Kruno
    1.3k
    Ocito nam ovo pase. Kad su tovari trazili strane suce dobili su ih. A mi samo nek se pravimo blesavi.
  • Praskaton
    4.9k

Sve si točno rekao al meni je još zanimljivo kako glavni sudac nema svoje "ja" nego uvijek prihvati sugestiju Var-a.

Pa jbt na derbiju da Tovarić nije pickica rekao bi na temelju ove snimke ja ne vidim kontakt Bennacera i ostajem pri svojoj odluci.
  • Jurki
    21.1k
    Cudimo se kaj su nam suci losi.
    Samo je pitanje kakvu su obuku prosli, na koliko seminara bili itd.

Meni je nepojmljivo da u jednoj nogometnoj drzavi nemamo niti jednog jedinog suca koji zna suditi i da nije tendenciozno pristran.

Ista stvar kak i kod trenera.. koliko uvjetujes da se educiraju, takve suce proizvodis.

Sve neki jebeni amaterizam, improvizacija.

Savez nema kvalitetne suce?
    Ok dovedi strane suce. Plati ih.
    Ali natjeraj domace da se educiraju.
    Kaznjavaj, oduzimaj licence.

Nazalost, kakav nam je amaterski savez, takva nam je liga, takvi su nam amaterski suci.
    Kad repka postane amaterska, onda ce se svi zapitati kaj se dogodilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.