• jedan u nizu
    16.1k
    Ja sam se vratio na FM24.
    Imam dva sejva izmedu kojih se dvoumim i malo igram jedan, malo drugi. Jedan je dugotrajni, promijenih mnogo klubova, zadnji sam preuzeo ManUtd (prvi put u zivotu) jer su od 2024 do 2056 jos uvijek bez trofeja i negdje od 10.-15. mjesta u prosjeku, te u velikim dugovima.

Drugi sejv je novi sa Dinamo, sa nekim update patchom koji sam nasao sa neke stranice. Update sa FM scouta mi se nije svidio jer pocinje u 2024. ali su prilagodene godine igraca. A i nije mi se svidio sastav juniora (ha-ha). Ovaj sam platio na patreonu nesto, dowloadao i krenuo. godina je 2026 naravno, updateani su svi transferi. klinci su super (Jakir, Benkotic, Varela i Belinho). Povijest igraca i liga su updateani i sve je vise manje ok. Izuzevsi toga da sam krenuo u kvalama za Europa ligu jer kad odaberes rani start HNLa, da ti prerani datum. Mislim da su updateali u meduvremenu i da je ok.

Sve u svemu, dobra sezona, sa iznenadujucim mega transferima u Dinamo.
    HNL osvojio bez problema, Slaven ispao, Vukovar zavrsio 5. sa najboljim strijelcem lige (Puljic). Beljo mi je najbolji strijelac, a propustio je dosta zbog ozljeda, sigurno 14-15 tjedana sve skupa, pa je u HNLu skupio 17 nastupa i 17 golova, dok mi ukupno sa svim natjecanjima ima 38 nastupa i 35 golova.

lZf4mxP.png

U europi bilo jako zaniljivo, u skupini izvukao i Zvezdanu doma i Partizan u gostima. Suvereno prosao skupinu, dosao do cetvrtfinala gdje sam ispao od Crystal Palacea.

pvS5SUh.png

Kao sto rekoh, zanimljivi transferi. Nudio mi se Pellegrini za 3.3 mil pa sam ga naravno uzeo odmah.
    Golmansku poziciju sam rijesio tako da sam na zimu besplatno doveo Benta, a zanimljivo je bilo da mi je dosao Sadio Mane (totalno nerealno) jer je otisao od arapa i bio slobodan, a ja ga ugrabio cim prije. Vec je u godinama i ocjene mu padaju ali nisam mogao ne odoliti i dovesti ga

j8Oz93d.png
    y8lQyIV.png

Imam i neke super trasnfere u dolasku. Iheanacho mi dolazi besplatno, a i novi wonderkid, koji je tu vec spomenut, mi dolazi, mladi bek Gruzijac Seba :D Vec ga planiram za prvih 11, a Pellegrino, koliko god je dobar, ide van za 10mil da napravi mjesta za razvoj klinca.

4NrF7F7.png

QuCg8gd.png

Od klinaca, stavit cu Varelu, Belinha i Jakira kao najzanimljivije. Mali Benkotic je takoder veliki potencijal, veci od Belinha i Varele. Jakir je zadnjih 20 utakmica, kada sam prakticki osigurao HNL, prvotimac, dok mi ostala trojica igraju jako dobre minute.

0r3ks9M.png
    6qWsrQY.png
    dg0LPMb.png
    wmwUYRC.png

EDIT: Vidim da je na neki nacin Slaven ispao iz lige, ali mu pise da se kvalificirao za konferencijsku ligu. Iskreno nemam pojma kako, jos su ispali u kupu prvu rundu. Stvarno cudno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.