• vlatkomarkovic
    2.1k
    Da li radi na FM26 već in Game editor i da li već postoje patchevi s grbovima i licima i svime?

Btw in Game editor ne koristim za sebe nego nakon nekog vremena moram pumpati pare u ostatak HNLa jer izgubi se smisao… Naravno jedan klub nikad ne dobije taj edit :rofl: Zrinja također od prvog dana dobije poguranac…
  • rokikaciga
    6.4k
    Da li radi na FM26 već in Game editorvlatkomarkovic

Ne, tek je beta. Kad izađe u fullu onda će to vjerojatno stavit.

da li već postoje patchevi s grbovima i licima i svime?vlatkomarkovic

To ima. Ima i za prava imena klubova i natjecanja tak da ne piše Croatian First League

Novi predsjednik, nema Bobana više. Čini se da se nije niti kandidirao. Manenica isto otišao iz kluba.

VwJ8Xyq.png
  • vlatkomarkovic
    2.1k

Bum ja pričekao onda Full verziju, ne da mi se pričati s gospodinom Cakarunom, uz dužno poštovanje :lol:

Hvala info :heart:
  • San Lorenzo
    22.6k
    Da li radi na FM26 već in Game editor i da li već postoje patchevi s grbovima i licima i svimevlatkomarkovic

Ja sam danas iste one modove za grbove, lica...samo prekopirao iz fm24 u fm26, sve radi.
  • rokikaciga
    6.4k
    Probija me da su svi golmani loši u Dinamu. Sve sam ih iskombinirao i sa svakim je teški problem. Prvi udarac u okvir odmah gol.

Kup protiv Zmijavaca primim dva gola iz 0.18 xG. Ubio bih nekog. I Fila je na golu, nije Neva.
  • Droljo
    22.1k
    54 eura FM. Previše da samo malo probam... Jer znam da nema šanse da me uhvati opet...
  • rokikaciga
    6.4k
    Izaći će free demo za 10 dana. A i ako nisi zagriženi fan koji će zatvorit jedno oko na to da je UX teško sranje onda nemoj uzimat.
  • Droljo
    22.1k
    UXrokikaciga

Kae to?
  • rokikaciga
    6.4k
    User Experience. Iskustvo korisnika dok koristi neki program. Neke stvari ne funkcioniraju, treba sto klikova za neke stvari koje su prije bile vidljive odmah i slično. Ali sam gameplay je dosta dobar. Taktički dio (ono kaj je meni najbitnije) je odličan.
  • San Lorenzo
    22.6k
    UX je puno problematičniji zagriženim fanovima koji su ulupali na tisuće sati prethodno, nego npr. meni koji bi godišnje odigrao par sezona i više ne taknuo igru.
    Meni je out of the box UX ranijih godina bio nemjerljivo lošiji nego ove godine, samo što si tad imao skinove kojima bi rješio taj problem, sad si prisiljen igrati s ovim što si dobio.
  • Filip85
    1.1k
    Malo sam sada u nedoumici jer čitam da je velika većina bijesna na UI (iako izgleda lijepo) i njegovu funkcionalnost. Prema pročitanome za ono što je trebalo tri ili pet klikova sada treba 5 ili 7. To na prvu možda i ne izgleda puno, ali pošto u FMu (kao i većini drugih menagerskih igara) ima toliko toga za odraditi klikanjem, to je zapravo astronomsko povećanje...

:/
  • nkdz
    1.1k
    Po procitanom išli su na ruku onima s konzolama, a nama koji igramo na kompu su maksimalno otežali i sve zahtjeva više koraka za odraditi i nije intuitivno.
    Na Si forumu ima tona bugova koji nisu riješeni.
    Ja se dvoumim da probam tražiti refund jer još nisam stigao ni instalirati igricu ali po recenzijama zasad mi djeluje dosta loše za nas koji smo naviknuti na stare verzije.
  • Mr Blue
    4.5k
    Ja se dvoumim da probam tražiti refundnkdz

Ma ako misliš da ćeš igrati svakako, po meni, radije se strpi. Svaki FM na dan izlaska ima bugova, čak ni ne govorim za betu. Ovaj je vjerojatno još problematičniji jer su mijenjali jako puno u kodu igrice. Nemam sumnje da će do Nove godine ispeglati igricu s updateima kao i svaki put dosad. Tad nekad je i planiram zaigrati, iskreno..

Štoviše, mislim da bi za FM bilo super da odustanu od svakogodišnjeg izbacivanja igre. Neka stave nekakvu mjesečnu/polugodišnju/godišnju pretplatu i samo ažuriraju prema stanju u stvarnosti. A i onda bi imali više novca za neke nadogradnje u engineu i community bi imao veći utjecaj na nove stvari u igri. Taj pristup je preporodio Overwatch, recimo.
  • nkdz
    1.1k

Iskreno ne znam ni dal mogu dobiti refund jer sam uzeo ključ preko Fanaticala.
    Frend mi kaže da je preko 18000 zahtjeva za refund, bar da je tak negdje procitao.
    Vjerojatno bum ga ostavio jer sam zadnjih par managera dosta igrao ali je fakat udarac u trbuh kaj su toliko išli na ruku konzolama dok njihovu glavnu bazu igrača na pc-u ko jebe.

Sjecam se da je i prije bilo dosta bugova pri dolasku igre i tek nakon mjesec dva bi to bilo ispeglano ali zadnja dva su mi bila fakat ok od prve.

Edit: definitivno se slazem s tobom da odustanu od svake godine izbacivanja nove igrice i da stave neku pretplatu za update
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.