• Dzoni
    2.5k
    povlačili crteSajla

Povlačili su nešto drugo
  • Filip85
    1.1k
    Meni se UI čini detaljan i pregledan, no možda sam to samo ja.
  • rokikaciga
    6.4k
    Prva utakmica u HNL-u

af9cABN.png

Zona gori, nezadovoljstvo jer Vidović nije krilo, a Villara se gura na polušpicu. Zašto RPG ne igra? Zašto smo dovlačili igrača Barce da nam Galešić igra?

Moram reć da mi Lovrić i u FM-u ide na k.
  • rokikaciga
    6.4k
    Stipe tovar iz Sportskih me prca zašto je Nevistić na klupi u intervjuu prije utakmice. Đubre mućko provokatorsko.

W0aCsNV.png
  • Dzoni
    2.5k
    Kako se prijavljuje bug u igrici, događa mi se da kad krenem u prijateljske utakmice igrači mi imaju brojeve od 1 do 11 umjesto svoje standardne brojeve koji su im inače u klubu
  • rokikaciga
    6.4k
    Dole desnoo imaš report bug i odvede te na forum SI-a.
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Ne znam jel se prati i ne znal da li da stavim tu ili pod ostali sportovi, ali trenutno se igra SP u LOLu i jebeno je…..
    Znam da jedan bivši igrač sigurno prati :rofl:
  • austrijanac
    8k

Barem dva, Sosa i on :lol:
  • rokikaciga
    6.4k
    Ozljedili se bili Sergio, Beljo i Ljubo, ali sad je došao Benni pa je malo lakše.

Moram reć, kad je došlo vrijeme za regu za EL i ja sam izostavio RPG-a jer nema dovoljno HGC igrača u prvih 25 :lol:

h5AZ8jG.png

Osijek i tovarija primili gol u zadnjoj sekundi pa sam im jebao majku u svlačionici, ali pred novinarima sam ih zaštitio. I novinari me optužuju da ne rotiram dovoljno :lol:

Malo je prerealan nekad ovaj FM
  • Probirštift
    1.1k

Zašto Mudri ne igra?!??!?!
    Treba dat malom šansu!
  • rokikaciga
    6.4k
    Naravno da igra Mudri i da zapad skandira. U 4 utakmice je ušao s klupe ali slabo je to.

Dobro trenira, u svlačionici je pozitivna figura, ne sapuna mi dasku. Ali na terenu je to dosta slabo

Panathinaikos je bila prijateljska

WZJzu2G.png

Sad vidim da mi petorica spremaju otkaz

Nadam se da ima negdje popis tko je to

Z7wYXrr.png

Mislim da su to Topić, Cordoba, RPG i još dvojica..
  • PetkoDaniOršaGol
    975
    Samo da naglasim, razumjet će FM kolege ovaj mali off topic, ukoliko bude Zona turnira u PES-u 6 ili tim starijin inačicama, prijavljujem se, donosim grickalice i pivu :blush: Također, suza u oku kad je tu netko spomenuo turnir u PES-u 6 pa se pisalo na papiriće i crtale tablice :love:

Vidim da je netko tu spomenuo strategije. Od prvih Red Alertova i C&C-ova, pa Age of Mythology, sada ima dobar remake, ali najviše sati izgubljeno na Anno 1404. U toj igri "samo malo ću" je jedno 3 do 5 sati izgubljeno :lol:

Hvala vam na ovoj temi
  • San Lorenzo
    22.6k

Ovo namjerno samo za hajduk nemaš grb? :lol:

Btw jel imaju negdje povjesni grbovi za skinut, njima bih volio onaj s petokrakom koristit?
  • rokikaciga
    6.4k
    Ma nije namjerno :lol: Prebacujem već 6-7 godina jedan te isti pack grbova, dresova i ostalo ali vidim da dosta toga ne radi ili radi polovično tako da danas skidam sve nanovo.

A grb možeš i sam napraviti. Samo mora biti prozirna pozadina, png format i dimenzija kao drugi grbovi i samo ga preimenuješ u ID Hajduka i ubaciš umjesto ovog neispravnog grba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.