• Eduardo
  6.3k
  Ajmo malo u Hrvatsku...

  Imotski - Stadion Gospin Dolac

  Par novijih sličica...
  30semmh.jpg

  zmigzt.jpg

  25am9tk.jpg

  EDIT: design iz 2015. - 5.000
  5a12jo.jpg

  xgk7d1.jpg

  2mfygsg.jpg

  2hej1v5.jpg
 • Infinity
  6k
  Taj projekat je radio netko kao neki diplomski rad ili nesto slicno? Lijepo izgleda, al mi za taj stadion i taj klub previse moderno. Imam puno bolju zamisao, da stadion bude s puno vise smeka :D Al ne treba njima nista osim ovoga sto sad imaju
 • Eduardo
  6.3k
  Taj projekat je radio netko kao neki diplomski rad ili nesto slicno?Infinity

  Nemam pojma iskreno :smile: Design by Ivo Žarko
 • deda
  9k
  Ma to je zezancija. Taj stadion sad izgleda izvrsno i ne treba ga dirati.
 • weasley
  27
  eno piše tamo "national stadion", ko kaže da ga nemamo? :D
 • xavier
  5.2k
  zanimljiva složenica...na kojem bi to bilo jeziku? :smile:
 • weasley
  27
  to se i ja pitam, još sam prvo upisao 'stadium' pa poslije ispravio da bude autentično hahahahaha
 • Eduardo
  6.3k
  Ajmo do Gruzije :smile: stadion je u izgradnji i trebao bi biti gotov do kraja listopada 2020. Cjelokupna vrijednost projekta, stadiona i okolnih 1.000 parkirnih mjesta očekuje se da će ostati ispod 100 milijuna lara (39 milijuna dolara). Stadion je kategorije 4, kapaciteta 20.000 mjesta s dinamičnim i ritmičkim dizajnom.

  Batumi Stadium - 20.000
  1z4g64j.jpg

  i56ccl.jpg

  2czelck.jpg

  bf51qu.png

  b3n1bc.jpg

  21ke105.jpg
 • BluePhone67
  2.7k


  Kako je to nekad bilo ..
 • BluePhone67
  2.7k
  mhs2e4y7uia5eqvh.jpg

  Kada ulovim vremena budem uslikao malo knjigu koja je izasla jos davnih dana u sklopu izlaganja zagrebackog muzeja. Za sada samo naslovnica.
 • Maxhelm
  7
  Kad nemamo stadiona dobri su i novi tereni..
  Sad stvarno ovi koji znaju mogu pokazati puno više nego u nekom blatu do prije par mjeseci gdje vremenska prognoza utječe na rezultat...bar to bi trebali imati svi prvoligaši... pa i druga liga... još više bi napredovao cijeli Hnl i druga....
 • Eduardo
  6.3k
  :smile: legendarna Kantrida

  2l8i4ag.jpg
 • xavier
  5.2k
  Meni iskreno jedino što daje određenu "posebnost" Kantridi je ta stijena, a sve drugo je vrijedno zaborava. Tribine razvučene okolo, a ove obje iza golova jako daleko od terena koji je, kad smo već kod njega, veći dio vremena bio blatna kaljuža.

  Donekle razumijem zbog čega se dio Riječana ljuti, ali Rujevica ima tek neznatno manji kapacitet i puno je više nogometni stadion. Da ne govorim kako tu u par godina imaju naslov prvaka što na Kantridi nisu nikad imali. Naravno da je druga stvar što su im to "prodavali" pod trening kamp, a čekala se nova, spektakularna Kantrida.
 • Infinity
  6k
  Od kad je ta slika? Nekad sigurno prije 1984., jer vidim da nedostaje onaj desni sektor centralne tribine, a njega su imali na utakmici protiv Reala. I jos je more bilo odmah uz tribine, a sad su tu napravili nasip da stane cak i pomocno igraliste.

  Taj stadion bi se dao napraviti sa starim smekom, ali bi morali zrtvovati krov na dvije tribine. Nikakvi stakleni krovovi, nikakve otvorene pozadine, nista ne smije smetati pogledu na stijenu ako zele da to bude to. Teren moraju povuci sjeverozapadu, tj. onim tribinama koje su uz stijene, a to su armadina tribina i ona preko puta centralne. Tu mogu napraviti dvije tribine koje ne bi smjele biti visocije od one armadine danas, a to je 20 redova sto je dovoljno za nogometni stadion kapaciteta 12.000 mjesta ako sa svih strana imaju tribine od 20 redova. I mogli bi onda napraviti centralnu tribinu i gostujucu s krovom.

  Stadion bez krova mi nema smisla, ali mi nema smisla ni praviti pod stijenama stadion koji ce imati krov i te stijene ti vise nista ne znace. Oni su sjebali sami sebe u startu, jer su trebali na Rujevici odraditi kompletan stadion. Taj stadion bi bio puno ljepsi od ovog sto ga sad gore imaju. Kalkuliralo se i izgubili su.

  Imaju i opciju da naprave na Kantribidi ruzan i moderan stadion. To znaci da stadion ne bi uopce imao tribinu pod stijenama ili bi imao par redova kao sad. Takodjer bi i gostujuca bila od par redova. Armadina bi bila kao sad, a centralna bi bila ogromna pod krovom. Bilo bi ruzno, moderno, ali bi im te stijene imale znacaj, a ne bi bilo puno stolica bez krova.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.