• NORTE
    27.8k
    Četnicima iz saveza i medija želim sve najgore!

Bio je gol.
    2454953.jpeg?fbclid=IwY2xjawIMsmZleHRuA2FlbQIxMAABHVN1HlztT8MuonbISXq7Yask-0c4pVhhhD7E-coioZKnpFk6pjJHLGELPw_aem_1prCPV8kcyxgSsqxfkO8gg

Slika govori sve jer ovdje ju golman Osijeka još nije ni dotaknuo pri izbijanju.
  • NORTE
    27.8k
    Evo i zumirane slike.
    Iz nje je praktički jasno da je lopta cijela prešla crtu kao što vidimo prije nego je golman Osijeka uopće i došao do nje.

osijek-dinamo51-020225_8nGZwKn.jpg

Dok god vodstvo dinama i dalje šuti događat će nam se ovakve stvari koje mogu odlučiti o osvajanju ili gubitku titule!

Prokletnici iz medija sada ne rade ankete niti članke oko situacija na štetu dinama.
    Zamislite da je Hajduk izgubio nakon nepostojećeg kornera iz kojeg padne gol i nepriznatog gola nakon prelaska crte.

Ili da je bilo koji drugi klub na ovaj način izgubio od dinama, vrištala bi cijela medijska mašinerija u državi i prozivala dinamo da krade i namješta.

Kojekakvi žohari iz vodstva ostalih klubova preventivno stvaraju alibi pred tekmu i prozivaju HnsŽV za sudačku ekipu koja sudi, baš i samo pred dolazak dinama, inače je sve ok, kao što kmeče samo nakon poraza od dinama.

HnsŽV u 2025. nema "gol tehnologiju" (gle ironije ovaj slučaj baš na najmodernijem stadionu u državi).

Dok god dinamo šuti svi će nas gazit.
  • Crni86
    25.1k
    je lopta cijela prešla crtu — NORTE

Ma iz ovog kuta je to ne moguce rec sa sto posto. Kada se gleda obujam lopte iz tog kuta postoji jednostavno iluzija da je lopta u golu a ona zapravo moze djelomicno jos dirat crtu.

Mislim da nikad sa sigurnoscu necemo saznat da li je ovo gol ili ne.
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Mislim da je poanta da se na osnovi ove slike moze rec. Jer vec je ovdje gotovo sigurno presla a golman ju jos nije ni dirnuo. Znaci bila je jos i dalje unutar gola.
  • Crni86
    25.1k
    c. Jer vec je ovdje gotovo sigurno presla — GeneralNapoleon

Iz ovog kuta je to ne moguce potvrdit. Progooglajte malo iluzije s loptom na crti pa cete vidjet kako vas taj kut vrlo lako moze zavarat.
  • GeneralNapoleon
    2.9k

A znam ali iz ovog kuta ipak izgleda poprilicno vjerojatno da je stvarno presla.
  • NORTE
    27.8k
    Mislim da nikad sa sigurnoscu necemo saznat da li je ovo gol ili ne. — Crni86
    Postoji način da se dokaže, a to je 3D analiza.

Gol tehnologiju je uvela FIFA prije 12 i pol godina!
    Pred SP 2014.
    https://youtu.be/zuz9D41TxoA?si=OtS_-0gnPXy8NG9o
  • NVKOD
    14.2k
    https://www.nacional.hr/novi-sok-u-maksimiru-fabio-cannavaro-ljutit-kao-ris-zeli-otici-dinamo-ostaje-i-bez-trenera/

Odluka predsjednika uprave Zvonimira Manenice da raskinu suradnju s Marićem strašno je pogodila Fabija Cannavara, koji je, kako nam tvrdi naš izvor, razmišljao o odlasku iz Dinama.

Ako bolje pogledate, “tajming” ne može biti bolji. Fabio Cannavaro pobijedio je Milan, što je odjeknulo Europom i posebno Italijom, gdje želi nastaviti karijeru. Momčad mu ne igra nešto posebno, za Hajdukom zaostaje pet bodova i eventualni neuspjeh izuzetno bi mu se loše odrazio na karijeru. Ovako, može otići kao čovjek koji je s Dinamom srušio Milan, a za odlazak bi mogao otpužiti upravu i njihov rad.

I vuk sit, a ovce na broju. Jer u utakmici protiv Šibenika vidjelo se da je momčad razjedinjena, da je to heterogena skupina igrača. Stefan Ristovski ga praktički nije htio ni pogledati, kad je izlazio iz igre, u svlačionici postoje klanoci i Fabio je vidio da naslov prvaka neće biti nimalo lagan posao.

Kako saznajemo, Fabio je zbog otkaza Marića bio toliko ljutit da je u afektu razmišljao o odlasku, no ipak se malo “skulirao”.

Vidi se da čitaju Zonu i @Miro Vugrinec
    No, članak je i dalje O-G-A-V-A-N, napisan bez ikakvog srama.
  • rioda
    18.7k

Ne vjerujem da je ovu hrpu govana od članka uspio netko smisliti u ovih pola sata...
  • rokikaciga
    18.8k
    Stefan Ristovski ga praktički nije htio ni pogledati — NVKOD

Makar su se rukovali?

Momčad mu ne igra nešto posebno — NVKOD

Mi nismo gledali iste utakmice protiv Milana i Osijeka?

Ovo nije pitanje tebi već glupim novinarima nacionala koji su prikopčani na pipu duboke države i imaju direktne izvore našeg Mire.
  • NVKOD
    14.2k

Skupljaju se sva šaputanja s foruma, komentara i raznih rekla-kazala te se samo čeka objava nečega ovakvog tipa kako bi se dodatno poduprio narativ da FC odlazi i da je stanje alarmantno, potresno.

Na sve članke sličnog tipa mogu samo ovo reći:
    big-pile-of-shit-jurassic-park.gif
  • Crni86
    25.1k
    Nacional i dalje pise i ne staje. Vrijeme je stvarno da se poduzmu konkretni potezi. Nakon one pizdarije s brunom ovdje pokusavaju unijeti dodatan nemir.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Nacional je smece koje vjerojatno u zivotu nisam prolistao. Znam im otprilike za izgled naslovnice (udarne stranice) i bacaju mi na sprski Informer, a koliko sam popratio i po sadrzaju nisu daleko.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Samo čekam da nakon kaj osvojimo titulu (nadam se duplu krunu) novinari krenu bombardirati sa člancima koji sve klubovi žele Mistera i kako će na prvi poziv otići...
  • Bosskovitz
    21.5k
    Kako saznajemo, Fabio je zbog otkaza Marića bio toliko ljutit da je u afektu razmišljao o odlasku, no ipak se malo “skulirao”. — NVKOD

Nacional je prešao igricu i ekskluzivno donosi o čemu je Fabio razmišljao, ali to nikome nije rekao. Kakva prljava, tabloidna tuga od medija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet