• Brotnjo
    561
    a po čemu ova momčad nije top 4? Imaš Tihu koji je i sad institucija malog nogometa (Mužar vrlo dobar igrač koji može samo napredovati uz tihu) gudasić,čekol,mali novak i sad kalajdzic , mislim da nema ekipe u Hrvatskoj koja ne bi poželila takve bekove.
    Jbg svima nama fali Perić kojemu loptu može uzeti samo Bog s nebesa , ali lova je odradila svoje i teško ćeš naći zamjenu ( jedini pivot koji je mogao zamjeniti Perića je Antonio Sekulić)
    E sad je li se uprava potrudila njega dovesti ne znam...
  • Crni86
    13.3k
    pogledaj sta rade novo vrijeme, osijek i pula. Torcida sa biberonom bu i dalje opasna.

Na kraju kaj nam je torcida radila prosle godine. Kako je ovu ekipu rastepo osijek u play offu.

Mi se pojacali nismo, kadar je istao isti. Spominjes Kalajdzica a bit ce na dvostrukoj registraciji u marofu…. Slabo, ja sam ocekivao vise. Treba svjeze krvi i treba pomoc tihi i gudi. Ocekivao sam bar jedan/dva transfera kao prije par godina kad su dosli postruzin, peric, novak. Nakon toga 0 bodova.
  • flexXy
    3k
    Slabo, ja sam ocekivao viseCrni86

Bilo bi vise da se ima za vise. Ostali klubovi lige vecinom imaju privatne financijere koji ulazu novac i daju ugovore kakve Dinamo ne moze. To mi jednostavno nemamo, a uz to je i navijacka potpora totalno zakazala po meni tako da nema ni nekih vecih komercijalnih prihoda u zadnje 2 godine.
  • Crni86
    13.3k
    kako se onda moglo te sezone kad se napravila rekonstrukcija? Ekipa bez naslova dovela 3 kapitalca.

Mali dinamo ima trenutacno isti problem kao veliki, vrijeme je za promjesat kart. Prokrvit ekipu.

Nije se moglo ni prosle sezone kad si igrao lp? Sve je meni jasno ds drugi klubovi daju i lovu ispod stola i sl. Al te price mi ne mozemo su mi bedaste. Kak uspinjaca moze dovest postruzina i bananau? Kak su oni nasli sponzora?

Opet cu se ponavljat kao kroz sezonu, zasto onda prosle dve sezone kad nisi dovodio igrace (osim gude) nisi postepeno uvodio svoje klince pa bi mozds od njih dobio novog cekij ili malog novaka. Dojma sam da nekog plana nema, sad kad smo kiksali e sad guramo neke mladice u ekipu… dojma sam ds nekog pretjeranog plana nema.

Ha povecali bi se i navijacka potpora i digli bi se prihodi da si doveo recimo sekulica. Najlakse je rec e mi ne mozemo, ali zato ima xy primjera u prvoj ligi koji imaju i manji broj publike iza sebe koji su pokazali da se moze.
  • Brotnjo
    561
    Dinamu fali jedan pivot tipa Perić ili Sekulić, ali teško da ćeš naći love za igrača poput njih.Prošle godine u regionalnom dijelu Dinamo je završio prvi sa najviše postignutih golova i najmanje primljenih, valjda i to nešto znači. Samo vi morate shvatit da je hrvatska liga toliko,toliko,toliko izjednačena da ne možeš nikoga otpisati a ni proglasiti favoritom...
  • Vratite nam Istok
    557

Koliko gluposti si ti nadrobio, to nisu istine.

Tko je točno od igraca koji su prosle godine igrali finale Kupa i bili najbolji u grupnoj fazi prvenstva škart? Čeki koji je playoff igrao sa slomljenom kosti u stopalu, Guda koji je playoff igrao s problemom u trbusnom zidu?

Nisi postepeno uvodio klince prosle sezone? Pa mali Čop je bio prva postava protiv jedne Palme na Mallorci. S kolko bi ti klinaca u prvoj momcadi ganjao naslov i Kup, pet, šest? Navedi mi klub koji je tako osvojio bilo šta.

Kak Uspinjaca moze dovest Bananu i Postruzina? Kako ima xy primjera iz lige koji imaju manje publike? Tak da u klub jedan lik ukrca lovu. Sta se dogodi kad istom tom liku dojadi igracka zvana futsal klub? Pitaj Nacional, Split, Pulu i ostale koji su se stropoštali nisko ili pak prestali postojati. Kroz par sezona to pitaj i Osijek.

Kazes ostali se pojacavaju? Stranci dok se ne dokazu, to su samo prinove. Pula se pojacava, pa cijela prva momcad im je skoro otisla - Vukmir, Bilic, Mataja, Galesic. Otisao glavni sponzor, eno i ime su promijenili. Glavni kandidat za ispadanje su ove sezone.

Dvostruka registracija Kalajdzica? O cem pricas ti? Drobis pizdarije, ne sramoti se.
  • Crni86
    13.3k
    Majstore za pocetak nauci citat s razumijevanjem

Nigdje napisano. Vec je napisano da smo slabiji nego prosle sezone jer je tiho stariji jednu godinu te smo ostali bez banane.

mali ČopVratite nam Istok

Odlican da, ne dovodimo strane i onda umjesto da guramo svoju djecu, mi guramo strane klince koji su slabe kvalitete i nemaju aposlutno nista. Nasi juniori igraju duplu registraciju u marofu, gudasic grije klupu naustrb decka koji nema apsolutno nista, niti snagu, niti brzinu, niti pas, niti udarac.

Navedi mi klub koji je tako osvojio bilo šta.Vratite nam Istok
    Tko je spominjao osvajanje? To je gaza tranzicije gdje onda stvaras igrace. Sta smo mi sa ovim starim kadrom osvojili prosle sezone? Nista. Koliko smo si mladih igraca odgojili kroz sezonu? Malog pranjica koji opet ne bu branio. Copa necu uopce ubrajat jer mislim da je to igrac kojem ce plafon karijere biti karijera jednog konsua. Fotak dotle igra za marof… imamo jednu od najvecih skola futsala, a proizvodnja igraca apsolutno nikakva.

Tak da u klub jedan lik ukrca lovu. Sta se dogodi kad istom tom liku dojadi igracka zvana futsal klub?Vratite nam Istok

To ti se zove sponzorstvo. Kaj mislis od cega zive najveci klubovi u svijetu? Od sponzorstava. Fd je sigurno zaninljiv poslovnoj zajednici, a sigurno je bio zanimljiv nakon prve osvojene titule gdje su slike oune dvorane obisle cijelu hr. Velik broj dinamovaca je na vodecim funkcijama velikih firmi i sigurno bi se uspjelo nesto dogovoriti. Zna se jako dobro kako se to radi, disperzira se portfolio sponzora - svako da po malo, kako ne bi imao pre velik utjecaj jer daje veliku lovu i onda nema ugroze. Inace futsal je sport broj 1 od dvoranskih sportova po gledanosti….

Pricaj ti sta hoces mi smo u slobodnom padu zadnje dvije sezone - od tihe, postruzina i perica dosli sko da su nam pojacanja kalajdzic i krezo. A to ce se pokazat i ovve ukoliko se ne dovedu pojacanja. I malo udahni dok pises, budes srcani dobio.
  • Vratite nam Istok
    557
    Ne da mi se prepucavat preko interneta, za ovakva pitanja koja postavljaš ovdje i pametuješ postoji mjesto i vrijeme.

Klub je, srećom, demokratski, Skupštine su svakih pola godine, svatko od članova može doći i reći kaj misli ili pitati bilo što. Jesi li sad na ljetnoj postavio ova pitanja koja tu pišeš? Ako nisi, zašto nisi?

Izbori su svake četiri godine. Imaš plan, imaš viziju? Kandidiraj se, osvoji izbore, provedi sve sto si gore napisao. Dotad si udarna "trebalo bi" bojna.

Hvala na savjetu, ti malo razmisli dok pises, budes mozdani dobio.
  • Crni86
    13.3k
    onda najbolje ugasit ovu temu na forumu.

Ugasit i cijeli forum jer je i veliki dinamo demokratski. A gle cuda tam se i dalje o svemu raspravlja i prica. Jer pazi drmokratski je znas pa ljudi vole pricat o tome medu sobom.

Ako nisi znao forum je mjesto za raspravu. I nemam problema da me netko negira i kaze i objasni mi da nisam u pravu jer upravo tome i sluzi ovo mjesto. Pa onda i da ja ili netko drugi nesto nauci i prosiri vidike.

Ali za ljude kao sto si ti, koji su ljuti na bilo kakvu drugaciju misao, gdje dobe epilepticni napad cim netko ima drugacije misljenje je forum pakao. Tako ds slobodno preskoci postove ako ne mislis konstruktivno raspravljat vec pisat kao neki nabrijani klinac od 16 godina. Sezona ce vrlo brzo proc pa cemo vidjet tko je u pravu. Ja se nadam da sam ja bio u krivu, a ti u pravu
  • plavosrce
    62
    Dobro ti čovjek kaže, dosta si gluposti napiso, objektivno rečeno. Uzdižes bezveze Bananu jer je otišo u Uspinjaču, a realno daleko najlošiji naš igrač prošle sezone, uz iznimku par tekmi kad je igrao na pivotu što mu više paše zbog godina i fizičke spreme. Pljuješ po ekipi zbog prošle sezone, a bili smo prvi u regularnom dijelu s najmanje primljenih golova, što dokazuje konstantu. Jednostavno ti je teško za shvatit da je naša liga najizjednačenija u regiji, možda i šire, ne misleći samo na futsal. Pa 8 od 10 klubova može bilo kad i na bilo kojem terenu pobjedit bilo koga iz te osmorke i tu uglavnom igraju detalji, tipa čiji golman ima dobar dan, oće jedan šut otić u stativu ili malu mrežicu ili slično. Nakon dva poraza u polufinalu od Osijeka prvu tekmu u Osijeku ih razbijemo 5-1, gdje nisu imali šanse prić golu a ne nećemu se nadat. 2 dana kasnije oni nas razbiju nošeni publikom i odličnim golmanom. To je tako, ne treba to shvaćat ko neuspjeh. U finalu prvenstva su igrala 3. i 5. ekipa regularnog dijela, sve ti to govori.

Duži je tekst, ali vidim da ti treba neko objasnit da skužis neke stvari. Najstabilniji smo klub ovog dijela Europe i kao što kolega kaže izostala je podrška, da je bilo kao prethodnih godina vjerujem da bi obranili naslov opet. Tako da, strpi se i vjeruj ljudima koji su klub od amaterizma doveli do najboljeg i najstabilnijeg kolektiva.
  • plavosrce
    62
    Također, za Kalajdžića sam zaboravio. Ti si ga gledo pa znaš kakav je ili? Bezveze lupaš da je na dvojnoj kad nije. Čovjek je došo ko veliko pojačanje što i je, jedan od najboljih igrača bosanske lige koja se sve više uzdiže.
  • Crni86
    13.3k
    Uzdižes bezveze Bananu jer je otišo u Uspinjaču, a realno daleko najlošiji naš igrač prošle sezone, uz iznimku par tekmi kad je igrao na pivotuplavosrce

Banana je ugl i igrao pivota…. Dapace bio je prvi pivot.

Pljuješ po ekipi zbog prošle sezoneplavosrce

Ponavljam, kazem da smo slabiji jer je tiho jednu godinu stariji, ostali smo bez banane - prvog pivota. Ostali na zonji koji je odlicna zamjena i pasariceku kojeg se prosle godien najavljivalo kao novog perica, a na kraju je ostao 3. u rotaciji.

Sve ja to znam da je liga izjednacena, nije problem niti bit prvi, ali da se vidi jasan plan. Imas najvecu skolu futsala koja se puno pre malo koristi.

Bezveze lupaš da je na dvojnoj kad nijeplavosrce
    To sam promasio i zamjenio ga sa krezom. Moje isprike.

Najstabilniji smo klub ovog dijela Europe i kao što kolega kaže izostala je podrška,plavosrce
    Da smo najstabilniji klub nisam bas siguran… sve ovisi o rezultatu. Takav je sport. Inace vec kad spominjes podrsku zas nema boysa vise na utakmicama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.