• mali M
    9.3k
    Za razliku od trenutnog koji je paragon poštivanja ljudske slobode?vjeko1701

Nisam ljubitelj narančastog tupea, samo sam ukazao da trenutno nije ništa što već nismo gledali u svim spektrima prethodnih godina.

I ne, on nije nikakav branitelj tradicionalizma, kršćanstvavjeko1701

Uopće ga tako ni ne gledam ni ne smatram, kao jedan aktivni katolik mislim da se uopće n eponaša u skladu sa vrijednostima koje navodno ima. Meni ti je problem što se uvijek tako ekipa opredjeljuje. Ako sam za da se maknu ove sulude woke mašine onda sam za Trumpa. Isto je i kod nas.. ljudi razmišljaju samo i jedino u krajnostima... Ako želiš da se makne ova bolesnoća od Možemo koja ima nula morala, ljudskosti i vrijednosti za okolinu u kojoj žive i djeluju, odma si za slugana Plenkija koji bi nas prodao za jedan osmijeh EU-a u otkucaju srca ..

Zato ponavljam po tisućiti put, odabrat najviše moralnu osobu koju možeš i po mogućnosti da je domoljub, ne zato jer je Hrvat/katolik, nego zato jer mora viljet mjesto gdje živi i želi ga još poboljšati za buduće generacije... Al mi se rađe igramo ustaša i partizana pa se brinemo šta radi Trump, koliko imamo spolova, dal neko ide u Crkvu jer ipak su to jako bitne političke teme za boljitak naše države... Imamo šta imamo i želimo...
  • Hnlovac
    4k
    Carstva su tu da dolaze i odlaze, nadamo se da je uskoro i ovima vrijeme
  • dinamo u srcu
    2.6k
    Jel može netko pronać onaj intervju one cure što je govorila da nikad ne bi bila sa čovjekom koji navija za Dinamo?
  • Marley
    5.4k
    prebacim odmah nasumicno na cca 11:20 i kaze ona, "netko tko je bed blu bojevac..." :lol:
    Hvala teta, ne trebas vise nista reci...
    Ali svaka cast tko ju moze odslusati svih pola sata.
  • Brusa
    3.9k
    hahahaahah
    Gle, nisam ja gledao, ja sam samo potražio za kolegu. Chatgpt nije mogao naći , Grok je pronašao odmah
  • NerminB
    634
    Na ovoj vidis da je ogranicena ko moj balkon.
  • jedan u nizu
    16.9k
    Kaze kraljica torcida na prvom mjestu, pa onda hajduk.

Ideali su vjecni
  • Dino
    5k
    Kakvo je ovo veselje sa snijegom u Zagrebu. Nismo ovo dozivjeli preko deset godina. Nisam nikad mislio da cu na snijegu slajdrat s autom po centru grada i sanjkat se niz ulice kojima inace prolazi promet. Brat i ja ko dva klipana na sanjkama s dvajs i nekaj godina deremo vrhove brda. Cista romantika.
  • Zagreb1992
    3k

Suta će biti sve u kolapsu već vidim hahah
  • Dino
    5k

Ceste su uzasne, ne znam jesu stavili premalo soli ili nisu uopce stavljali, ali jedino cemu trenutno sluze je zagrebancija :grin:
  • jedan u nizu
    16.9k
    Suta će biti sve u kolapsu već vidim hahahZagreb1992

Bome, hvala Bogu pa sam na GO jos uvijek :sweat:
    Bas gledam iz zgrade, ralica prolazi svakih 15-20min, rascisti solidno, ali ne moze do golog asfalta jer je hladno i ne topi se nista, a nakon 15min imas osjecaj kao da nije ni prosla.
    Ne zajebava se ovaj snijeg.

Gledam i susjeda preko puta, cisti snijeg vec jedno dva sata, ima povelik komad aslfata, ali kao da nije nista pocistio :sweat: Valjda mu je to gust :D
    Odmah se sjetim sebe kad sam kao klinac obozavao cistiti snijeg i sebi i susjedima, samo da budem sto vise vani :sweat:
  • Zagreb1992
    3k

Kod mene očistili i sol posipali ali kao da nisu haha ..sve se bojim kakav će sutra biti odlazak prema gradu ujutro haha
  • doubletrouble
    1.8k

Osjećam se kao da sam ostao bez polovice mozga
  • Probirštift
    1.2k
    Dva puta sam lopatario danas i imam osjećaj da je svaki put jače krenulo padat nakon kaj sam završio
    Hvala Bogu uopće se ne vidi da sam jednom prešao s lopatom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.