• Georginho
    145
    Kolumbijac Juan Cordoba (21) prošlog je ljeta za dva milijuna eura iz Deportivo Calija stigao u Dinamo kao jedno od najvećih pojačanja bivšeg sportskog direktora Marka Marića. Međutim, pokazao se kao 'mačak u vreći'

No, Cordoba se od dolaska na Maksimir nije pretjerano proslavio, a ni naigrao. Što zbog problema s ozljedom, što zbog problema s disciplinom skupio je svega 17 nastupa u kojima je zabio dva gola i upisao tri asistencije. Puno premalo za onoliko koliko je plaćen.

Zvonimir Boban ga ne želi u Dinamu i nema ga namjeru plaćati, tako da jedva čeka pronaći nekog tko je to voljan. Nedavno se pisalo da je bio zainteresiran ruski Akron Toljati, pa se pojavila opcija da se Cordoba vrati u Kolumbiju, u Atletico Nacional.

Sad se pojavila informacija da bi Dinamov Kolumbijac mogao završiti u MLS-u, Meksiku, ali da ima ponuda čak i iz Belgije. Uglavnom, prijelazni rok još traje, a sigurno je samo da Cordoba nije u planovima Zvone Bobana i Marija Kovačevića.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/boban-se-rjesava-skupog-dinamovog-promasaja-evo-gdje-bi-mogao-zavrsiti-20250623
  • skener
    3.9k
    Službeno

Mladi hrvatski reprezentativac, 18-godišnji Lovre Kulušić, novi je igrač Dinama. S plavima je potpisao višegodišnji ugovor i time nastavio dugu i bogatu tradiciju vrsnih šibenskih nogometaša u dresu maksimirskog kluba.

Kulušić će osnažiti ofenzivni dio momčadi, sa svojih 193 centimetra ponajprije će konkurirati za ulogu isturenog napadača, a po potrebi može pokriti i krilnu poziciju.

Rođen je 15. studenog 2006. u Šibeniku, prve korake načinio u lokalnoj nogometnoj školi Joso Bego da bi u ljeto 2018. s 11 godina preselio na Šubićevac.

U seniorskom je nogometu debitirao već sa 16 godina, u kolovozu 2023., nastupivši za Šibenik u Drugoj HNL. Početkom prošle sezone paralelno je nastupao za juniorsku i seniorsku momčad da bi se ubrzo potom za stalno priključio udarnom sastavu. Za Šibenik je u Prvoj HNL odigrao 29 utakmica postigavši četiri pogotka i jednu asistenciju. 

“Čast mi je i zadovoljstvo da sam potpisao ugovor s najvećim hrvatskim klubom. Sretan sam i ponosan, ali već od sutra nastavljam marljivo raditi jer je to tek početak. Znam da je puno posla ispred mene, ali dat ću sve od sebe da opravdam sva očekivanja.” - izjavio je Lovre prilikom potpisa ugovora.

Dragi Lovre dobro nam došao i želimo ti puno sreće i uspjeha u Dinamu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.