• Hnlovac
    2.4k
    na youtube bijelo plavi podcast

Ali meni je veci gust tu i tamo skicnut bijelo plavi forum, pogotovo kad mi negdje odigramo dobro pa vidim kolektivno gušenje
  • Peškaman
    7.2k
    Evo čitam,nadimak za Biuka im je "odbjegli sin",šta nije prodan kako bi imali za bibera :lol:
  • don
    13.6k
    Ko ih jebe, nek kmeče radi toga.Mr Anderson

zašto bi zbog toga kmečali
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Prošle sezone smo igrali s njima u prvom kolu u petak (jer prvak otvara sezonu petkom) pa su na tribini izvjesili poruku kako se praznik nogometa pretvorio u običan dan i da se jedini hrvatski derbi ne igra petkom.
  • sebenico
    1.2k

Jer u srijedu igraju kup
  • don
    13.6k
    di to vidiš?
  • Ludovic IX
    8.8k
    Ja bi volio znati što je u glavama sd-a naših rivala u hnl-u. Prije europskih utakmica prodaš ono što valja i ne dovedeš zamjenu. Kao europa je svima cilj ali rade sve da zajebu taj cilj na prvom koraku.

I onda naravno,ispadnu iz Europe i popuše 6-7 milja koje su imali skoro na pladnju i onda počinju kupovati/posuđivati igrače samo za hnl u kojem ove sezone zapravo nemaju šanse.

Izgleda da sw svi sad pojačavaju za 2.mjesto jer i kup i titula ostaju u zg.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    pa vjerovatno ce onda i oni igrati 25.9. kup a 13.9. ce biti derbi jer drugog rijesenja nema.
  • Jurki
    17.8k
    vjeruj da i mene to zanima.. ali tak je svake godine.. ali bas svake godine.
    Retardirane osobe vode te klubove.. nema drugog objasnjenja.
  • Maki2
    805
    Bolje da nisi ni spomenuo taj forum, sad sam i ja iso skicnut. Kaze jedan Qarabag je bio bolji protivnik, ako budemo tako igrali izbusit ce nas u LP. Onda drugi nadodaje da bi vrlo lako moglo bit 0-0-8.
  • hardek
    4.8k
    Ja sam još nakon tekme u Osijeku rekao da su tovari gospoda za ove
  • DrawTube
    7k
    Tovari nikad nisu bili realni ali se nakon nekoliko nanizanih kikseva znaju na trenutak smirit i bar na tjedan dana stati na loptu

Ovi da imaju 5 bodova u 30 kola tražili bi teorije zavjere. Daleko nogometno najmanje educirani navijači.

Inače kakva je situacija s poslovima i brakovima u Osijeku? Jer meni onakva razina frustracije na cijeli svijet nema smisla osim ako nije produkt nečeg drugog poput nezadovoljstva životom
  • Mr Anderson
    12.1k
    Tovari kad su u totalnom kurcu znaju se kvalitetno sprdat na vlastiti račun. Ovi u Osijeku ne, oni su sami sebi najbolji, najjači, najpametniji, samo im zločesti Purgeri stoje na putu do zvijezda.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Taj kup bi oni mogli vrlo lako pomaknuti jer dan ranije još uvijek igraju reprezentacije, a Hajduk ima četvoricu u U-21 reprezentaciji koja 10.9. igra protiv Portugala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.