• Ivdzo11
    6.4k
    Stvari stoje ovako - Garcia uistinu ima ugovor do lipnja 2027. godine, ali u njemu uvjete jednostranog raskida. Sve je već zapisano, tako da Gonzalo ne treba dodatne razgovore s Istrom, već će ispoštivati ugovoreno i prijeći na Poljud.

Što se Bjelanovića tiče, istina je da Istra za njega priprema novi ugovor, te da su iznimno zadovoljni njegovim radom. Činjenica je i da je Saša zadovoljan u Puli, te se na tu priču može staviti točka. Službeno nitko Bjelanovića nije ni kontaktirao da se vrati u Hajduk, gdje mu je bio i prvi posao nakon okončanja igračke karijere, kada ga je na Poljud pozvao Goran Vučević. Neslužbeno, pak, u cijeloj onoj priči o kavama i Slavenu Biliću kao eventualnom predsjedniku, to društvo iznimno cijeni Bjelanovića, no po tom se pitanju ništa ne događa. Bilić će karijeru nastaviti kao nogometni trener, a Vučević ostaje opcija za povratak u klub ako bi se prepoznao u nekoj novoj, ambicioznijoj priči s kompatibilnim i adekvatnim suradnicima. U svakom slučaju, Bjelanović ostaje u Istri, čeka se samo da i formalno potpiše novi ugovor, a Garcia stiže na Poljud.

Blaz Duplančić
  • Ivdzo11
    6.4k
    Kako saznajemo, za Fruka je zainteresiran - Leipzig. Priča je vrlo ozbiljna, njemački prvoligaš u "desetki" Rijeke vidi idealno pojačanje za ofenzivni dio linije, posebice jer bi klub tijekom ljeta trebali napustiti Xavi Simons i Benjamin Šeško. Čelnici Leipziga spremaju ozbiljnu ponudu, ne žele se pretjerano "kockati", već što prije osigurati usluge Fruka.

Najveći izlazni transfer Rijeke u povijesti bio je onaj Andreja Kramarića koji je u Leicester otišao za devet milijuna eura. Fruk bi ga mogao srušiti. Opet, Fiorentina (prema nekim pričama) ima pravo na 50 posto te odštete... .

Edit: sa neke stranice, sada pronasao...

Prema trenutnom dogovoru, Rijeka će dobiti samo 25-30% naknade za transfer, jer je 50% namijenjeno Fiorentini, uz dodatne postotke koji se dodjeljuju ostalim uključenim stranama. Unatoč ovakvoj postavci, Rijeka pregovara o poboljšanju svog udjela u naknadama.
  • Tvrdica McTvrdi
    177
    Realno, najbolje da ga mi uzmemo za pol milje i 50% od sljedećeg, a nekog Cherno Sahoa platimo 5. #korporacija:cool:
  • Jaro
    10.1k
    Jbt koje kombe Miskovic ima kod slaganja momcadi, navodno Gorica ima na nekih 5% koje su dobili kao odstetu za pustanje Sopica :rofl:
    Naravno, nesto ima i igrac...
  • Ivdzo11
    6.4k
    Gonzalo Garcia ima ugovor sa Istrom, ispostavilo se i duži nego li se u prvi tren smatralo. Garcia je s Puljanima vezan još dvije sezone, do ljeta 2027., i jasno je da Istra 1961 neće svog uspješnog trenera nikome prepustiti bez plaćanja odštete. Uvijek je moguć dogovor kroz kompenzaciju igrača, međutim u ovom slučaju dojam je da transfer neće biti moguć ukoliko Hajduk ipak ne plati odštetu. Informacije koje se probijaju u javnost najavljuju početnu svotu od 500.000 eura odštete za trenera Puljana

Germanijak
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Nemru dovest postenog igraca jer jedva plate pola milje, a sad bi jos trebali i odstetu za trenera placat? Uz naravno klasicno spominjanje Dzeke, Pasalica itd.

Znaci meni je jasno da oni nece propast u smislu gasenja kluba. I ne znam jel itko stvarno ozbiljno koristi tu rijec u tom smislu za njih. Ali ako su likovi u toliko losoj financijskoj situaciji kako neki ovdje predstavljaju, a ja nemam pojma o tome pa ne mpgu procjenit, onda mi nije jasno kako se barem ne vracaju na period od prije Lukse gdje su se grcevito borili za peto mjesto i imali igrace prikladno tome?

Mene ne bi nimalo cudilo da opet ne bude znacajnih odlazaka nego da se jos i pojacaju. I stvarno mi to dize tlak jer po meni imaju i dalje drugi najbolji kadar iza nasega.

To sto se u toj nezdravoj okolici ne moze ocito nista smislenog napravit ne znaci da im se jednom ne moze potrefit da odigraju sukladno kvaliteti kadra. A to bi po meni u ovom trenutku bilo nes izmedu 75 i 80 bodova, sto bi nas i u jacim izadnjima moglo ugrozit.
  • Zagi
    9.8k
    Koliko je ono Istra čekala Garciju da uspostavi igru do centra, dvije godine?
    Hmm da. Sretno s tim na idućoj destinaciji.
  • Paggini
    51k
    Bilo bi stvarno antologijski da plate 500k trenera kojem ne mogu financijski dovesti igrače koju njemu trebaju za taj sustav, bas antologijski.

I onda klasični meltdown u studenom, otkaz, vojnik kluba Burić spreman preuzet i spasit sta se spasit da
  • don
    13.1k
    mišljenje san da Garcia neće doć u hajduk.
  • Ivdzo11
    6.4k

Osijek se upravo na Instagramu oprostio od Pušića, Hernania, Dantasa, Solde, Lime, Tuie i rezervnog golmana.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Ide sad 10str za Dantasa :yawn:
  • jp23
    3.2k
    Na facebook postu ima čak i više ljudi na slikama kojima se zahvaljuju, njih 7, mislim da je i Pedro Lima na jednoj od slika
  • austrijanac
    6.8k
    Osiječki Boban krenuo rezat.

@Krizy kakav si za statistiku koliko će u postotku ekipe drugačije izgledat za iduću sezonu?
  • Ivdzo11
    6.4k
    Kako doznajemo, glavna Hajdukova meta je Adrion Pajaziti, 22-godišnji Albanac koji je ove sezone oduševio igrama u Turopolju. U 23 nastupa postigao je tri gola, a jedan od njih je isporučen baš nedavno protiv Hajduka. Njegov sjajan udarac osjetili su još Osijek i Dinamo, a sve su to bili pobjednički golovi.
  • Guinness
    2.8k
    I onda klasični meltdown u studenom, otkaz, vojnik kluba Burić spreman preuzet i spasit sta se spasit daPaggini

S ponistre se vidi...?

image.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.