• Mali dioničar
    17.4k
    Rekao mi je jučer jedan čovjek iz Istre 1961 da Istra sljedeće godine ima ambicije za titulu. Kaže da neće biti ništa ili gotovo ništa bitnih izlaznih transfera, Koski ima ponudu iz AIK-a u Švedskoj ali neće otići. Ponudili su Livaji ugovor od 2 miliona.Ijayi Atiemwen

I suci su ovo čuli pa je Livaja dobio crveni da Istra ne krene u napad na naslov u najjačem sastavu.
  • mali M
    7.6k
    Znaš kaj @NitkoBitan, ja se uvijek nadam da će nam ostatak lige barem skupiti minimum u Europi ali oni su već desetljećima ustrajni da nas propisno osramote... Više se osim Dinama u nikoga ne pouzdam
  • Hrc-Vg
    692
    lik je nas odbio, i sad ide u Hajduk? Zanimljiva odluka…
  • rakurs
    1.3k
    Mislim da je priča bila da nas je odbio jer smo ga htjeli odmah nakon onog poraza u Istri kada je Fabio dobio otkaz. Nije htio usred sezone otići što je sasvim razumljivo. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se bolje snaći on dolje ili Kova ovdje.
  • marcio amoroso
    41.9k

Iskopati će Rijeka nekog novog Fruka, Majstorovića i Radeljića. Osim toga će pokupiti neki naš otpad i biti će opet dobri. Sigurno ne toliko dobri da odigraju brutalno ligu prvaka, ali oni imaju sustav koji funkcionira i uspješno mijenjaju figure.
  • NORTE
    15.9k
    Rano su ovaj put počeli slagati križaljku.
    Garcia trener.
    Banić golman iako navodno tek zamjena mladom Siliću da ga pokušaju prodati.
    Santini u napadu ako ga dovedu iako se spominje kao izgledno.

U svakom slučaju veliki upgrade u odnosu na dosadašnje stanje momčadi i prije svega trenera.
  • NitkoBitan
    26.8k
    Kod njih je tanka granica izmedu nekog novog Fruka, Radeljica i Majstorovica i Cosmija te 8mog mjesta na tablici.
  • marcio amoroso
    41.9k

Ja ne znam koliko su puta bili osmi na tablici na kraju sezone, ali ja se ne sjećam osmog mjesta u eri Miškovića.
  • Mali dioničar
    17.4k
    Rijeka je imala bizaran izlet u eri Palikuća - Cosmi, ali su se na vrijeme otrijeznili.
  • marcio amoroso
    41.9k
    Rijeka za svoja ulaganja ili bolje rečeno svoj budžet radi jeben posao i to je jednostavno činjenica.
  • Enco
    337
    Vjerojatno je mislio na polusezonu, ono kad je njihov Marić (Palikuća)složio ekipu.
  • Ivdzo11
    6.4k
    A prvi igrač koji bi trebao biti predstavljen u dresu Gorice bit će dosadašnji stoper Šibenika Stefan Perić. Kako Germanijak doznaje, dogovoreni su svi uvjeti i Perić bi tijekom dana trebao biti predstavljen u Turopolju. Riječ je 28-godšinjem Austrijancu koji dolazi u Goricu kao slobodan igrač obzirom da mu je ugovor sa Šibenikom istekao.
  • Ludovic IX
    8.6k
    Garcia zna slozit tranziciju... pitanje je koliko hajduk ima igrače za to a i koliko utakmica igraju u kojima mogu to iskoristiti. nadam se da će bit za kurac i da će iduće sezone bez livaje (ako i ostane, ima crveni a i čeka se kazna za srednjaka) krenut odmah sa debelim minusom
  • E46
    1.3k
    Nije se smjelo dogoditi da hajduk pokupi boljeg trenera od nas ali sto je tu je, da me strah toga strah me. Ocito valjda tako mora biti.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Velika stvar za njih ako im dode Garcia. On je taj kojeg sam zelio vidjet u Dinamu, ako vec mora bit neki trener iz HNL-a … Covjek igra lijep nogomet i zaista ima onu neku viziju koja nam je potrebna.

Sto se Rijeke tice, uopce nema brige… Mogu oni lako nadomjestit prodaju Fruka… pa ljudi su na zimu rasprodali trecinu prve postave i ipak uzeli prvenstvo… A prodavali su se vec i jaca i bolja imena od Fruka pa su i dalje u vrhu… uopce se ne morate sekirat u vezi Rijeke… oni ce sa Rukavinama, Menalima i Copovima napravit solidnu i konkurentnu ekipu, i tome se stvarno divim…

A nama eto ni tri put veca potrošnja nije bila dovoljna da uzmemo ligu, pored raspalog Hajduka i oslabljene Rijeke.

Nazalost, to ce tako bit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.