• Paggini
    49.2k
    Gattuso je gospodin, pogotovo uz činjenicu kakvu psihijatriju od kluba vodi.don

Sad je gospodin a kad je urlao na suce da moraju poštovati 30 000 ljudi na tribinama Poljuda, bio je kmečavi gnom
  • Mali Zeus
    17.1k
    Lako njemu ne uzeti otpremninu kad mu je žena puna para. :D
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Još jedan žabar koji se žali na upravljanje klubom.

Jesu Tramezzani i Coppiteli isto kaj o tome govorili dok su bili tu/na odlasku?
    Ono, jel to neka digićka fora i alibi za pokriti vlastiti neuspjeh?
  • Blueshadow86
    3.2k
    Ako Gattuso pristaje otići bez otpremnine, jel to onda znak i da mu svi igrači moraju vratiti iPhone koje im je on kupio u naletu euforije ili?
  • Crni86
    10.1k
    gattuso se zali na upravljanje klubom od kad je doso. Kritizirao je upravo ove stvari i prije prvog derbija sa nama.

Gattuso je barem konkretno kritizirao i rekao sto ga smeta, za razliku od onog naseg klauna koji je posaro samo da posere sad kad nas je krenulo kako bi ocistio svoj obraz od neuspjeha.
  • Dudu9
    1.7k
    Meni jedan hajdukovac rekao da je njegova zena platila hajdukove pripreme u Španjolskoj, meni čudno bilo ali kakvo je stanje u hajduku mozda je i istina
  • Krizy
    56.2k
    Gattuso je nakon pobjede nad Dinamom igračima Hajduka poklonio iPhone.
    Nakon remija na Maksimiru poklonio im je Louis Vuitton torbice.
    Ali izgleda da to nije sve!
    Iz neimenovanog pouzdanog izvora saznajem da Gattuso za oproštaj s igračima planira kupiti svakome po 20 fritula!
  • don
    13k
    tko je bez grijeha neka prvi baci kamen...

mogu izvadit za svakog čovika na planeti 5 debilnih izjava, uključujući i ljude koje mi obožavamo poput Bobana.
  • Paggini
    49.2k
    Mislim, što se nas tiče je gospodin jer osvojiti 3 boda u 6 kola je stvarno gospodski prema nama.

Ali naravno, neće se on osvrnuti na svoje treniranje i potpuni kolaps, što mu je posao, nego udariti populistički na model upravljanja, znajući da će pokupiti simpatije velikog dijela navijača.

Ljigavo od njega, ali bmk, neka dodatno pojača gušenje, ali sad tu bacati price da je gospodin, da je ovo, da je ono je glupo.
  • Mali Zeus
    17.1k
    ↪Mali Zeus Meni jedan hajdukovac rekao da je njegova zena platila hajdukove pripreme u Španjolskoj, meni čudno bilo ali kakvo je stanje u hajduku mozda je i istinaDudu9

Slične stvari sam i ja čuo, da je Gattuso (ili žena mu) sam kupio opremu za teretanu itd.
  • Dudu9
    1.7k
    I da rekao je tad da ce otići bez otpremnine, ali jedino pozitivno kod njega da je uveo reda, ko god iskočio iz tračnica on odmah miče iz momčadi ili što se tiče treniranja da nema pojma
  • don
    13k
    zašto bi nas točno triba zanimat njegov način treniranja, kako kažeš kolaps na terenu i sl? Gospodin i dobar trener su 2 različite stvari.
    na gospodina se misli prije svega na geste van terena, da je normalan u svojim izjavama. A i uvik je sa poštovanjen priča o Dinamu ka i o ostalin klubovima u ligi, hnlu općenito, ne krijući da smo najbolji u hrvatskoj i bez populističkih fora da su njegovi igrači najbolji i sl.

a sad razlog zašto pokazuje prston na vodstvo kluba je nepoznat, ali je sigurno točno da se klub vodi na smišan način. Dovoljno je samo pogledat imena i reference tih ljudi, ka i način funkcioniranja.
  • Paggini
    49.2k
    gospodina se misli prije svega na geste van terena, da je normalan u svojim izjavama.don

Kmečao je on i na suce, dalo bi se izvaditi da mi se da, a isto tako je barem desetak puta izjavio nakon jos jedne grozne utakmice da mu uprava ne da dobre igrace, da mu treba jos, da ovo, da ono.

Kao, da se razumijemo, ne aboliram upravu tovara, to je cirkus sta rade, ali i njegovo eskiviranje odgovornosti je isto komično. A ovo sa Jeličićem je vrhunac seljačluka, da bilo koji Dinamov trener to izvede, sram i sramota bi me bilo.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Ma kmečao je i on, to je sve folklor i on je čovjek od krvi i mesa, ali nije kmečao kako oni znaju dolje kmečati i nije bio seljačina tipa Leko, Tudor i slični. Uostalom predobar je bio, zahvaljujući njemu smo se vratili u igru za naslov. :D
  • don
    13k
    ali i njegovo eskiviranje odgovornosti je isto komičnoPaggini

ovo je netočno, milijun puta je izjavia da je jedini krivac on sam, a ne igrači. I danas je reka da ne zaslužuje otpremninu koju neće ni uzet.

suma sumarum, za mene je ispa gospodin sa velikin G u usporedbi sa onim šta smo svi očekivali od njega kad je doša. Žabar, predosjećaj krkankluka, bahatih izjava i svega šta s tin dolazi, uključujući i tovar-sindrom koji svi dobiju dolaskom u Split (tipa Rakitić) a dobili smo sve suprotno od toga.

mene osobno briga šta i na koji način radi u hajduku, ali znan da je uvik priča sa velikim poštovanjen prema Dinamu, i dok smo bili prvi i na -8. To mi je najbitnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.