• rakurs
    3.4k
    Dobit će se Gorica kad tad, samo je bitno da ovi do tad ne odu na dva, tri gola razlike. Bila je Rijeka i protiv Šibenika jebena pa je pala odjednom i na kraju kiksala.
  • vjeko1701
    30.1k
    Rijeka neće moći držati ovaj tempo dugo. Sve ovisi o tome dal će zabit drugog do poluvremena. U drugom će biti drugačija utakmica ako ostane 1:0
  • Paggini
    100k
    Pa solidno Gorica izgleda, ne bi me čudilo da zakuhaju
  • Dani Olmić
    2.4k
    Moze link u inbox
  • emilperska
    18.9k
    A i mi smo prvih 50.minuta bili dosta bolji od Gorice, bez neke konkretizacije. Ali ovi su dosta loše izgledali..

Nakon toga mi smo stali, oni postali Atletico..
  • Diavollo094
    335
    Glavna tekma bude Hajduk Rijeka
  • Ivdzo11
    11.1k
    Ovaj Strukan nije normalan, tko ga delegira vise
  • Eduardo
    30.9k
    Ekipa..moze kakav link? — Neron53

Ako ima neko link nek sibne.. — Ritam Ulice

Rijeka vs. Gorica

Zasto Rijeka fanpage na zoni ne slavi majstoriju Jankovica? — Hnlovac

Zato što se tada navijalo za Rijeku ne iz ljubavi, nego iz čistog interesa - da Hajduk ne pobjegne na vrhu... nije to bilo divljenje Jankoviću ni oduševljenje Rijekinom igrom već čisto "taktičko" navijanje za "manje zlo", jer nam je u tom trenutku jedini interes bio da Hajduk ne pobjegne na prednost koja će ga odvojiti na vrhu... dinamo tada nije izgledao kao da ima sve u svojim rukama, i realno, malo toga je ulijevalo povjerenje da se možemo vratiti... u tadašnjoj perspektivi, Rijeka je bila privremeni saveznik, alat, ništa više. Danas je to sasvim druga priča, stvari su se posložile i gledamo sasvim drukčiju sliku - i na terenu i na tablici.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Menalo na nekom dopingu?
  • Paggini
    100k
    Bude naša komunistička sestrica pobijedila Rijeku samo da mi budemo prvaci, kao što su jučer gaće spustili samo da Rijeka ne bude prvak.
  • Blueshadow86
    5.8k
    Ovi iz Gorice kao da pod anestezijom igraju.
  • Ritam Ulice
    3.3k
    Izuzev gola Jankovica, teski ocaj od nogometa.. ja nemrem vjerovat da smo mi izgubili od ovih ekipa.. ovo je strasno.. pa ovaj Rukavina mali ne bi u Hrvatskom Dragovoljcu u prvih 11 trebao bit…
  • Filip 91
    2.7k
    Rukavina za 2:0, the end.
  • hardek
    13.5k
    Gorica protiv nas bunkerčina sa 11 igrača u njihovih 30 metara nisi iglu mogao provuć a danas razvučeni ko tijesto na tepsiji
  • Crni86
    25k
    Strasno kolko je gorica suplja. Jos strasnije da mi to nismo uspjeli probit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet