• Blueshadow86
    3.1k
    Pa moguće je da ćemo imat isto bodova na kraju.
    I onda ćemo se sjetit, uh da smo bar bod uzeli gorici!?

Ne kužim vaše matematike da je isto bod ili poraz.
    Danko

Poljubim te u čelo pametno.
    To ja cijelo vrijeme trubim, ali ne vrijedi... čuj, isto je 5 kola prije kraja biti na -4 ili na -3... kužim da se popilo pive i svega, ali ove stvari da netko ne razumije, to mi je fascinantno.
    Uglavnom, prvaci svakako nećemo biti. Za nas je prvenstvo definitivno završilo s ovim porazom od Gorice.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Imas pravo. Pretpostavljam da se nitko na to ne obazire jer je jos 5 kola i realno ak ne dobijemo sve do kraja nema sanse. A u tom smislu je realno nebitno bod u ovom slucaju. Ali teoretski bi se mogo dogodit vas scenarij.
  • ŽacZgb
    220
    Bio sam siguran u poraz tovara,a nadao sam se našoj pobjedi,makar minimalnoj. Pa doma protiv Rijeke i u gostima na titu kaj bude,ali ovisimo sami o sebi…
    E pa opet smo po ne znam koji put dobili sami sebe,pristup nikakav,a to je ono najgore. Da smo mi napadali kao protiv Osijeka u gostima kad ni sami nisu znali kak su nas dobili i izgubimo,bar možeš reći - nije išlo. I dalje bi bili tužni,ali više zbog “nesreće”.
    U tekmi koja je bitna za dolazak na -1 prije tekmi rivala,u kojoj dižeš psihički i sebe i navijače ti hodaš po terenu pola tekme. Vidiš da se dobar dio njih ni ne trudi i da sa očima rade presing,žalosno!
    Mi sad i da na neku foru uspijemo roknut i jedne i druge nećemo niš napravit,a još je i Slaven iza dva derbija.
    Koliko god da sam inače optimist,ovo me dotuklo. Sramite se!
  • Oluja
    5.3k
    Srce zeli kiks Rijeke pa da smo i dalje u igri ali razum ne vjeruje da smo sposobni pa zelim da se Rijeka napokon odlijepi i krene po titulu. Ne mogu podnijeti da gledam magarad na tronu. Sto mi nspravise ove nase pickice, za munjaru sam zreo.
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Čak mi i ova ekipa koja misli da će Rijeka i Hajduk gubiti bodove iz kola u kolo i nije toliko bizarna, bizarnija mi je ekipa koja nakon punog 31. kola, u kojem je Dinamo dobio u 15 utakmica, a izgubio bodove (remi ili poraz) u 16 utakmica, odnosno više od polovice odigranih utakmica i dalje misli da će Dinamo povezati 5 pobjeda zaredom i uzimati bodove jačim ekipama od Gorice, Istre i Varaždina protiv kojih se prosipali bodove.

Svaka vam čast. Ne znam dal vam zavidim ili vas žalim. Ja sam svoju katarzu doživio večeras, za mene je ova muka gotova i smatram kako je naslov izgubljen i ne želim se uopće dovoditi u stanje euforije. Ne mogu, umoran sam. Isisali su život iz mene.
  • don
    12.7k
    sritno bili.
  • Pacho
    656

I ja citam i ne vjerujem kad krenu s tim...
  • Jay
    1.2k
    Ajde Mađari, danas barem bod i u nedjelju pobjeda.
  • Felip
    467
    Dok smo matematički u igri nije gotovo. I zato se ne slažem s onima koji bi sad gurnuli juniore unutra. Još uvijek je otvoreno 2.mjesto, a ti ćeš se predat jer nisi prvi? Neozbiljno.
  • rakurs
    1.1k
    Rijeka odlično krenula, dvije stative
  • LA BOMBA
    138
    Dok smo matematički u igri nije gotovo. I zato se ne slažem s onima koji bi sad gurnuli juniore unutra. Još uvijek je otvoreno 2.mjesto, a ti ćeš se predat jer nisi prvi? Neozbiljno.Felip

Da, i ako Rijeka osvoji i ligu i kup onda će 2. mjesto biti vrlo bitno.
  • znajdatevolimja
    300
    Ljudi, dostupno je i prvo mjesto.
  • rokikaciga
    1k
    Koji vam je...nemogu se niti mrtav natjerati da navijam za nijednog od Rijeke i Tovarije u prvenstvu.
  • eol12
    688
    Prvaci biti nećemo, ali želim borbu i da porazimo tovare usred Splita da barem malo satisfakcije bude na ovo bolno prizemljenje, a Rijeci sretno, želim ih vidjet ispred tovara kad već mi ne možemo biti prvi. Iako moram iskomentirati da su i tovari barem srčaniji od nas, iako su kvalitetom ocajni, tako da iskreno najmanje smo zaslužili taj naslov od sva tri kluba.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    a gle, znacit ce ako Rijeka odigra x, onda moraju 2 puta izgubiti, a to je konkretno sranje. Razumijem sto govoris, samo je meni polaziste da moramo dobiti sve, a mi nikako :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.