• Bjelko77
    18
    Ucini tatu ponosnim :heart:
  • Jurki
    17.8k
    Jakire.. sretno.. i da nam za godinu dana postanes neizostavni clan prvih 11.. ali najvise da te posluzi zdravlje i zaobiđu ozljede.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Mali ima sve i bit ce bolji od vuškovica napuhanog koji se sa 17 istetovirao i umislio da je neka faca . Jakira niko ne gura ,mali ce ce biti nas najvecih izlazni transfer jednog Dana ,ili jedna od najvecih
  • BluePhone67
    5.1k
    Da se mene pita, ja bi ga gurnuo prvenstveno na lijevog beka pa tek onda na stopera i od njega stvarao novi projekt kluba. Mali je u Sesvetama igrao krilo i napadača i tamo bio bolji nego na stoperu po meni, siguran sam da uz svoje defanzivne kvalitete i brzinu još uvijek posjeduju napadački osjećaj i da bi na toj poziciji bio odličan i na kraju krajeva puno brže bi mu rasla cijena i kasnije bolja prodaja.

Sretno mali
  • hardek
    4.8k
    Dosta ljudi je napisalo da bi ga htjelo na lijevom beku ali ja ovo malo što sam ga gledao čini mi se pre spor i neokretan za beka? Možda ja griješim al takav sam utisak dobio.
  • BluePhone67
    5.1k
    Ne znam, meni je nejasno i nelogično kako netko od napadača završi na stoperu, a tamo je bio vrlo dobar. Jedini slučaj sam to doživio sa Igorom Vorijem koji je bio napadač pa je naglo narasto 15-20 cm jedno ljeto i završio na stoperu ali je izgubio koordinaciju pokreta i sve ostalo po je kasnije završio kao golman. Nakon toga je batalio nogomet i otišao u rukomet, a to kod malog Leona ne vidim da je slučaj i mislim da će biti dobar igrač samo treba raditi i igrati ne bitno jel za seniore na posudbi ili mlađim kategorijama
  • Shkera
    85
    nije li i Gvardiol isto bio špica pa stoper?
  • BluePhone67
    5.1k
    Moguće da je to normalno koliki god meni to bilo nelogicno
  • rokikaciga
    2k
    To je skroz normalno
  • Mali dioničar
    17.6k
    Kao špica igrač je često okrenut ledjima prema golu i u brojčanom deficitu u odnosu na protivnika.

Stoper je sve obrnuto od toga - vidi cijeli teren pred sobom i ako ima dobru sposobnost anticipacije presijecanjem lopte odmah započinje napad ekipe. Manje se trči i stopera je duplo lakša igrati.

To je logično i već vidjeno.

Primjerice Domagoj Vida koji kao napadač ne bi napravio trećinu karijere kakvu ima. On sam o tome je ovako govorio…

"Kao klincu uzor mi je bio Brazilac Rivaldo, htio sam igrati kao on, a želio sam napadač biti i zbog oca, koji je tada zabijao. No, postao sam stoper, ali možda mi je to što sam bio napadač pomoglo da bolje razumijem kako se trebam postavljati prema suparnicima", ispričao je jednom Vida, čiji je otac Rudika, tada, sredinom 90-ih, bio sjajni napadač Belišća.

a ostalo mu je i da zabija glavom u nadoknadi tako da je i ofanzivno solidan.
  • Nogo
    7.2k
    Screenshot-20250612-003030-Instagram-1-1.jpg
    Screenshot-20250612-002634-Instagram-1-1.jpg
    Screenshot-20250612-002624-Instagram-1-1.jpg

Evo i par slika koje nisu objavljene.
    Vidim da je i tata Jakir ponosan! :heart:
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.