• FrodoJePurger
    580
    Čak i fora. Baš me zanimaju dizajni koje će navijači raditi
  • Mrvica
    4.3k
    Fora ideja, baš me zanima kako će to izgledat na kraju.
  • NitkoBitan
    35.4k
    Dajte neki crni ustaski hehe, poglavnik na ledima...

Nego sala na stranu, dosli novi satovi na web shop :love:
  • prefontaine
    6.8k
    Vjerujem da će Ivan Kelava sa svojim istančanim smislom za dizajn odabrati baš moj uzorak dresa.
  • NORTE
    22.5k
    BezvezeDinamovapriča

Neviđeno. Nije baš.
    Moglo bi to jako dobro ispasti na kraju.

Među navijačima dinama, a i šire čak, sigurno ima jako dobrih ideja.

Svi članovi će moći glasati u aplikaciji, Castore nudi opciju vlastitog dizajna i to treba iskoristiti.

Ovakav projekt je trebalo i dovesti do realizacije i možemo samo pohvaliti to da članovi mogu iskreirati i odabrati novi dizajn.

Bit će nas koji će sudjelovati.
  • Masto
    1.1k
    Imat cemo sta gledat na zoni
  • Georg Koch
    7.3k
    Kaze neki komentar: bezveze.
    Legitiman komentar, sve ok.
    Ljudi su kod nas zeljni senzacionalizma, ocekivali su dovodjenje Riberya na krilo, ili kao sponzora na novom dresu - Papu Lava.

Do jucer smo imali zabrane od samog kluba za utakmice, crne liste i odnos sa klubom gdje smo bili na dvije suprostavljene strane.
    Danas, za 115.godisnjicu kluba imamo priliku da mi navijaci dizajniramo sami taj dres, odnosno najbolji rad ce biti nas stvarni novi dres.
    I onda, opet je bezveze...

Samo Dinamo :heart:
  • NitkoBitan
    35.4k
    Nije sad bas nesto ultra wow nevideno, ali svakako pohvalno i jedva cekam prijedloge/glasanje. Bit ce lobiranja...
  • NORTE
    22.5k
    Ako se sjećate mislim da je bilo nešto slično prije 10-ak godina, ali tada su mogli glasati samo "socios token dinamovci".
    Srećom po nas odabrali su bijeli dres.
  • Dinamovapriča
    696
    Slazem se, ali uz onakve najave ocekivao sam puno vise. Slazem se s vecinom sto si napisao. :cheer:
  • Efes Pilsen
    14.9k
    @Bosskovitz je imao dobrih fantasya, nemoj nas razocarat.
  • Thor
    2k
    Superiska! :ok: Iako bi tekst najave i poziva mogao biti malo bolje slozen.
  • Dzoni
    4k
    Samo se nadam da neće prihvaćati AI dizajnove, inače ova kampanja postaje besmislena
  • veselko tenžera
    7k
    Po jednoj stvari smo apsolutno jedinstveni u svjetskoj (nogometnoj) povijesti, to je 13. svibanj 1990. Ranije sam predlagao da se novi Maksimir ili barem jedna tribina nazove tako.

Nadam se da će biti vještih dizajnera koji će gurnuti prijedlog dresa s jednim od brojnih motiva tog dana koji su urezani u kolektivno pamćenje plavog puka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.