• criticus
    4.6k
    pa di je taj video? stavite ga kad vec pricate
  • Guinness
    3k
    pa di je taj video? stavite ga kad vec pricatecriticus

https://www.facebook.com/reel/1472277820787080
  • Sajla
    12.4k
    video je izvrstan, a naročito mi se sviđa koliko je bolesno točan - taksist stranog turista s autobusnog kolodvora u centar vozi preko Knežije, baš kao u stvarnom životu! :rofl:
  • Eduardo
    25.7k
    Video je topčina :up:

BTW
    Gdje su nestali thumbnailsi s YouTubea?
  • NKDZ86
    5.4k
    bome video je bomba, svaka čast, moćno
  • cibona
    6k
    A još bolje je to što stranca glumi naš dečko, hrvat, purger :up:

Pohvale :cheer:
  • Fantom
    588
    Gdje su nestali thumbnailsi s YouTubea?Eduardo

Stizu novi
  • veselko tenžera
    5.5k
    ... puls ovih ulica, njihov identitet...
    Lijepo sročeno. Još uvijek to nije 100% kako bi trebalo biti, ali stvari se itekako pomiču prema cilju.
  • Thor
    528
    Dobar video...:love: najvise mi se dopalo ovo....dobro dosao u Zagreb i dinamov grb...mislim da na toj recenici mozemo slozit mozda iduci video nastavak dobro dosao u Zagreb, pa onda welcome to blue hell i onda covca kako ide na tribinu...video sjevera di sve gori od baklji i navijanja i frajer se izbezumi od toga svega od radosti :strong: :love:
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Dobar video...:love: najvise mi se dopalo ovo....dobro dosao u Zagreb i dinamov grb...mislim da na toj recenici mozemo slozit mozda iduci video nastavak dobro dosao u Zagreb, pa onda welcome to blue hell i onda covca kako ide na tribinu...video sjevera di sve gori od baklji i navijanja i frajer se izbezumi od toga svega od radosti :strong: :love:Thor

zabrij uđe na sjever dolje. Popije pivu dvije. Mora na wc,uđe unutra i izbezumi se od radosti.

Nakon toga izađe van, kreće bakljada, lik vadi telefon i krene snimat. Doletavaju klinci sa Alooo nema snimanjaa, ajde briši to, nemoj da te bacim tu s tribine, ne treba ti to i skidaj tu bijelu majicu,kaj glumiš...

Ostao bi mu Maksimir u brutalnom sjećanju, a odlična promocija da nema snimanja na sjeveru.
  • Kumerle
    1.3k

Nema Sjevera za nečlanove! :grin:
  • fakin
    1.1k
    Kome se mogu obratiti da me se odbanira sa sluzbene stranice na drustvenim mrezama? Bio sam blokiran jos kad je sanda mamic vodila te mreze i banirala sve koji su pitali di su pare i od tad ne mogu pristupiti sluzbenoj stranici na drustvenim mrezama
  • Crusades
    18.1k
    dedi se javi... vec je bilo to tu prije par godina, steta kaj tad nisi vidio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.