• Paggini
    6.5k
    Jakirović se svim silama trudi dobiti otkaz i otpremninu, to mi je jedino objašnjenje za ove odluke...
  • NitkoBitan
    12.1k
    Ugovor ima do kraja sezone (30.6.). Izdrzat cemo s njim... Takoder je tesko u ovo vrijeme nac dobrog trenera a opet novi trener ne bi bio jamac za titulu.

    Znaci jos cca 2 mjeseca i valjda ga necemo vise gledat. Balkani, Sparta, Paok...
  • jedan u nizu
    6k


    nema sanse da je potpisao ugovor na jednu godinu. Rekao bih da ima do sljedece godine ugovor
  • NitkoBitan
    12.1k
    Ne znam, tako pise na TM.
  • jedan u nizu
    6k

    pise 'expected'.
    Mozda nagadaju da je bivsi nakon ove sezone i da se trazi novo rijesenje.
    Ako se prica o njegovoj otpremnini nebi mi pricali tu o 500k eura za ta dva mjeseca. Stalno se govori o 6 njegovih placa.
    Ne moguce je da dobije otpremninu za 6 mjeseci a ima vazeci ugovor jos 2 ili 3 mjeseca.. Nema sanse
  • Danko
    553
    ...Dario Špikić koji se vratio u prvu momčad i Jakirović je zadovoljan njegovom formom...
    Ovo bi komotno moglo u "shit of the day" rubriku
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Naziru se obrisi Dinama na Poljudu: srednji blok kao protiv Betisa, Rile na stoperu da se Maxime ne mora hrvati sa Livajom, Pierre Gabriel desno, Špikić na krilu jer je obrambeno odgovorniji a siguran sam da će i Baturina igrati uz Mišića i Sučića u sredini.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    U kojim dresovima igramo? U crnim ili u Barbie girl?
  • Crusades1986
    9.7k
    Na svim drugim gostovanjima (Osijek, Rudeš...) smo do sad igrali u dresovima u kojima smo igrali i na prvom gostovanju u sezoni. Ne vidim razlog da tako ne bude i na Poljudu.
  • San Lorenzo
    11.3k

    Nazire se još jedna bunkerčina lika koji nije svjestan koji klub vodi, na sva gostovanja je otišao kao da je trener Gorice, pa je defenziva prva, jedina i osnovna zamisao, Špika i Hoxha na krilima jer su defenzivno odgovorni i bekovi koji ne prelaze centar, fuck yeah!
  • NitkoBitan
    12.1k
    Srce me boli kada tehnicki dosta slabije momcadi od nase drze loptu u nogama na Poljudu a ovi im ne mogu nista jer Livaja nemre igrat presing. Jakire ebo te blok i kontre protiv raspalih tovara...
  • Kaktus Car
    341
    Osim toga, Jakirović sve češće gradi tranzicijsku momčad, posebno u jakim utakmicama u Europi. S obzirom na to da je Dinamu i bod na Poljudu solidan ulov, ne bi bilo neočekivano da momčad tako postavi i u derbiju.Sibirski plavac

    Sama činjenica da je došlo do toga da se o Dinamu u HNL-u piše na ovakav način, da se skoro pa očekuje negativna kontraška igra polako i u HNL-u bi trebalo biti dovoljno za otkaz treneru.

    Trebalo bi biti apsolutno neprihvatljivo da Dinamov trener u HNL-u igra na nulu protiv bilo koga, posebno u situaciji kada se lovi zaostatak za konkurencijom.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    nemogu vjerovati da mu je ugovora do kraja sezone, onda bi ga davno otpustili valjda
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    A sta bi se tek desilo da špikic stvarno zna igrat ,jbt na osnovu cega je taj covjek uopce u bilo kakvoj kombinaciji sa Dinamo. Protiv aeka nas je sjebao,paoka mrtva za prolaz, its itd. I on opet ispred kaneka . Da dovedemo sterlinga om bi bio u kombinacijama i ispred njega
  • Mihaljević
    8k
    Nijedno ozbiljno gostovanje nismo dobili ove sezone osim u Osijeku 3:2, tu nas je samo Bog pogledao, sad vjerovati da ćemo dobiti Hajduk na Poljudu nakon 5 godina baš i ne vjerujem. Zoki Mamić nije neki trener svjetske klase, ali je tako jebeno znao postavit ekipu na Poljudu, a samo ih je postavio da napadnu te nesretnike, ništa više... Kakav blok, kakve kontre, Zekić ih je napadao = pobjedio, Čabraja ih je napao x2 = pobjedio x2... Karijera Marka Roga je veća od svakog igrača u bijelom rosteru, a mi se useremo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.