• Jaro
  6k
  Po meni bi i dijaspora i manjinci imali promatracku ulogu u Saboru.
 • Batigol
  53
  gdje se spominje Plenkovic i Vucic/Pupovac?
 • Mali dioničar
  15.1k
  gdje se spominje Plenkovic i Vucic/Pupovac?Batigol

  Pupovac je na svim okupljanjima srpskog sveta i dio je parlamentarne većine Andreja Plenkovića.

  To što ga nije konkretno jučer zvao kao što je Milanović zvao Orbana ne znači da inače ne pričaju o tome.

  Ima ti Stier dobar intervju u Jutarnjem gdje veli da bi bolje bilo da je srpska zajednica integrirana, a ne da sudjeluje u srpskom svetu.

  Isto tako mi je danas bilo nevjerojatno kad je Milinović rekao “manjine uvijek trebaju ići skupa.”

  Nisam primjetio da su u domovinskom ratu srpska i madžarska manjina bile na istoj strani, dapače istrebljivalo se nesrpsko stanovništvo, a ne samo Hrvati.

  Vezano za Plenkovića, mislim i nadam se da je on pa-pa jer je HDZ učinio nemogućim za koaliranje s desnicom.

  Znači od 2 milje ljudi, 1.7 je išlo glas na top 5, od čega 1 milijun glasova HDZ, DP i Most, a 700.000 SDP plus Možemo.

  Normalna desna koalicija imala bi normalnu većinu, ali zahvaljujući Plenkoviću treba kombinirati sa po 2 žetona iz nekoliko stranaka plus financiranje Novosti, srpskih kulturnih centara i ostalih gadarija.

  Odriče se mogućnosti koaliranja sa 25 saborskih zastupnika zbog 8 manjinaca plus par žetona.
 • Batigol
  53
  Citao sam Stiera i covjek je rekao da se sva velikosrpska gamad iz BiH ,CG ...okuplja iza srpskog sveta i Vucica.....
  Osim predstavnici HR srba....
 • Neki tip
  19.6k


  "Drugi uvjet DP-a jest da nema koalicije s Pupovcem.

  - Rekao sam, birači su poslali poruku. Žele vladu desnog centra. Manjinci po defaultu daju podršku vladajućima. Pogledajte Aleksandra Vučića. Imao je presicu u Beogradu nakon pobjede SNS-a na parlamentarnim izborima. Iza njega je stajao Milorad Dodik, čelni čovjek Republike Srpske i Andrija Mandić, glavni čovjek prosrpske, možemo čak i reći proruske stranke u Crnoj Gori. To je loša poruka koja aludira na srpski svet. Tu nije bilo predstavnika srpske manjine iz Hrvatske. I to je dobro. Nama je cilj da se srpska manjina integrira u Hrvatskoj, a ne u Beogradu. To jača hrvatsku državu. Svaka odluka mora biti da je prvo interes hrvatskog društva. Važno je imati integrirane sve hrvatske građane. Moj koncept je vlada desnog centra gdje su i predstavnici manjina."

  Meni iz ovog proizlazi da on šalje poruku DP-u, a ne odbacuje SDSS.
 • Neki tip
  19.6k
  Samo Dinamo,sve ostalo je lažno.sport

  Zato ima 50 drugih tema s Dinamom u naslovu pa tamo lijepo i istinito dinamujemo, a tu pričamo o onome što je naziv teme.
 • Mali dioničar
  15.1k
  Tu nije bilo predstavnika srpske manjine iz Hrvatske. I to je dobro.Neki tip

  Osim predstavnici HR srba....Batigol

  Točno. :up:
 • rioda
  3.3k
  Trebaju nam strani ustavni suci :grin:
 • GaijiZG
  811

  Ne nego korporacije i Mozemo imaju istu ideologiju. Rušenje etničkih država, rušenje nuklearne obitelji, suzbijanje privatnog vlasništva, degradacija čovjeka kroz uništavanje poljoprivrede i nametanja da svi vozimo Twingo na struju.
 • GaijiZG
  811

  Nisi još naletio, al zato u Nizozemskoj na javnoj televiziji imaš emisiju gdje goli transvestiti uče 12togodišnjake da su oni "normalni".
  Naivnost je laka droga i navukao si se.
 • GaijiZG
  811

  Duga zapravo ima 7 boja, a pride zastava 6 boja. I ni to nije slučajno, jer u Bibliji 6 predstavlja nedovršenost i kaos, a 7 sklad i savršenstvo.
 • Aggro
  602
  Pliz propišite koje su boje dozvoljene pa da znamo unaprijed. Nemrem ovako. Taman idem maloj u IKEU (znam, znam Šveđani, korporacija, globalisti, liberali, ali žena mi je demon iz 7. kruga pakla) kupit neke igračke. Požuri.
 • BBB Baranja
  259
  Sva sreca pa Milance nece sastavljat vladu pa nece biti nikakvog drzavnog udara
 • Aggro
  602
  nije problem manjina, problem su etnobiznismeni od mladog Pribićevića, Martića, Đujića pa sad i Pupija koji Prečane uporno stavljaju u neku drugu zemlju i stvarnost. Dok oni ne osvjeste da ih ovi zavode već više od stoljeća da puze pred Maticom, koja ih onda fino odjebe kad zarate radi njih, neće biti tu kruha i ja s njima, da sam DP, nikad ne bi kolirao jer su prevrtljivci, a za Srbe u Hrvatskoj rade jako malo. Ustvari rade samo na njihovom kvazi kulturnom identitetu (crkve, kulturne udruge i sl.), a on nerijetko podrazumijeva potlačenost. Dok se tako odgaja djecu u Hrvatskoj, umjesto da ih se odgaja kao dio zemlje u kojoj zive, jako ce se tesko dogoditi ikakve promjene na bilo kojoj relaciji. Naravno krimena ima i nasa desnica, opet DP, koja na mrznji stvara mandate.
  Ali koalicija s Plenkovicem i manjinama za DP je jako skliska. Vidit cemo koliko mogu ostat ujedinjeni.
  S druge strane ova situacija s Milanovićem je ustvari olakšala formiranje bilo kakve koalicije jer su neki od uvjeta Mosta, DPa i Možemo prema SDPu bili da Milanović nije mandatar. A opet je došla rekao bi kao naručena jer je opet pokazala kakav HDZ ima grip nad institucijama i pravnim sustavom u zemlji. Mozda to izazove kontraefekt i ujedini oporbu...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.