• Dudu9
  549
  Ti vjeruješ u to da SDSS nije uz Plenkia
 • db-izbjeglica
  13.5k
  Kog boli briga uz kog je on? Izbrisati ih se ne može, nadam se da nitko ne pomišlja na nekakve radikalne metode.

  Nema ga u vladi!

  Jesu to htjeli u DP-u?
  Jesu uspjeli u tome?

  Jel bi glasačima DP-a bilo draže da je SDSS i dalje u vladi? Pa o tome se drami već godinama i to je bio ogroman problem svakom prosječnom desničaru. Sad se dogodilo da ih nema i opet ne valja.

  O čemu mi pričamo?
 • Dudu9
  549
  Pa nema razlike jesu formalno potpisali za Plenkia, jer ce Pupovac i dalje dobivat novac iz proračuna ko i do sada, a on za uzvrat dize ruku kako HDZ zeli, ovo je samo predstava za javnost
 • db-izbjeglica
  13.5k
  razlike jesu formalno potpisali za Plenkia, jer ce Pupovac i dalje dobivat novac iz proračuna ko i do sada, a on za uzvrat dize ruku kako HDZ zeli, ovo je samo predstava za javnostDudu9

  A kako ti misliš postići da parlamentarna stranka ne dobija novac iz proračuna. Koji je tvoj prijedlog? Sviđalo se to tebi ili ne, ti isti srbi u hrvatskoj također i pune proračun.

  Što očekuješ, zakonsku zabranu SDSS-a? Progon pupovca iz države?
 • Sljeme
  2k
  Zanimljivo je kak o SDSS-u i izdaji birača Domovinskog pokreta najviše lupaju oni kaj su glasali za ljevicu. Zato se veli, ko gubi taj se ljuti.
 • NORTE
  9.7k
  Vjerujem da će nova Vlada prvenstveno riješiti ključni problem demografske obnoveTundra
  Realnost je da se to neće dogoditi.
  Može biti poboljšanja, ali nema nam više nazad. Stranci i izdavanje radnih dozvola su sadašnjost i budućnost, nažalost.
 • Batigol
  53
  Da i rijese,to bi se tek za oho godina osjetilo...
 • Jaro
  6k
  Ova većina HDZ+DP će trajati kraće od onih HDZ+MOST
 • Jaro
  6k
  Kako su tu EU izbori, ovi su dodali gas:


  Glup, gluplji, clan/podrzavatelj Mozemo!
 • NitkoBitan
  13.4k
  Mozemosi o ekonomskoj isplativosti :roll:
 • Mali Zeus
  10.4k
  Glup, gluplji, clan/podrzavatelj Mozemo!Jaro

  Plus kaj su oni brana ekstremnoj desnici i desnici u Europi, to nemoj zaboraviti!
 • Patak
  2.5k
  Uvijek me ta priča o ekstremnoj desnici podsjeti na ovaj meme
  344312475_777217643956964_1727166686662909925_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_eui2=AeHsrvyDjdWc056RpjR31WVXskA1MjJeH4ayQDUyMl4fhuiH5-ek8pGWYMS9gScAHxk3f3kKgQsukiIqWvWugZS9&_nc_ohc=hooMNUYgDtcQ7kNvgF7-jD2&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AYAQnpJNXZRVv0Uk8OWesvhURZgscWGM2h0N9oEsmeiXKA&oe=665F25CD
 • mali M
  3.9k
  Meni je najsmješnije što se i tu mističnu "krajnju desnicu" pokušava prikazati kao da će se život provest u lancima i bit robovima. A krajnja desnica praktički nit ne postoji. Imaš nekog luđosa sa 0.01 promil ljudi u državi koji su psihički zakinuti i zagovaraju bedastoće, a ako neka politička opcija ima iole malo moralno stajalište u svojim točkama prozovu ju krajnjom desnicom. A zapravo su svim strankama programi relativno slični jer nemaš puno prostora za manevriranje kad nama treba SVE mjenjati i ponovo preslagivati...
 • Fanboy
  2.3k


  Zato jer igraju na strah i manipuliraju....Kažeš da je brak između muškarca i žene i da djecu rađaju žene, uhhhhh fašisti, krajnja desnica i tako u krug.
  Otišao na forum hr nakon dugo vremena, bolje da nisam. Tema Tomašević, neki lik je napisao da se nisu trebale skidati lgbt zastave na trgu kad je Dinamo slavio i da je to poraz Tomaševićeve politike. Imam osjećaj da bi većina likova iz te stranke i zabranila klub, mislim oni gore u vrhu.
 • Mali dioničar
  15.1k
  Kažeš da je brak između muškarca i žene i da djecu rađaju žene, uhhhhh fašisti, krajnja desnica i tako u krug.Fanboy

  To je to.

  Danas si desničar i fašist samom činjenicom ako misliš da postoje zamisli skandala “samo” 2 spola, da djecu radjaju žene i da muškarci ne menstruiraju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.