• veselko tenžera
    1.5k
    Bar znamo kakvim ritmom se radilo na pripremama. Laganim senatorskim.

    Vrlo je ružno koliko se pljuje po Hoxhi. U ovoj polusezoni nije ništa lošiji od Kaneka, ako nije i mrvicu bolji i opasniji, a 90% kritika krilima ide njemu. Ne kažem da treba pljuvati po Kaneku, štoviše. Treba objektivno sagledati sve naše igrače, trenera, igru i stanje u klubu.
  • Enkrete
    18

    Pa kad su sve tovari po svim medijima. Marko Silov po indexu nonstop lupa clanke. Njega je Mamic na zadnjoj konferenciji optuzio da dobiva informacije iz kluba od Antolica. Ispada da je sve u vezi medija bio u pravu. Index zgleda ko hajdukov bilten
  • jedan u nizu
    6.7k
    Zašto si oteževamo s koreografijom di svako mora imat svoj papirić te na Maksimiru to još i nije najizvedivije. Nebi bilo lakše i ljepše možda da se digne onako veliki transparent kao npr protiv Milana, Atalante... i ispadne puno razumljivije i meni ljepše.Davide Tomicic

    money-baby-benedict-townsend.gif
  • NitkoBitan
    13.3k
    Ma bubrege im izbit pred svima pa nek se prica okolo kak prolaze oni koji snimaju. Ok, poslusa se na prvu i bok, prestane snimat. Ali da se sa VODOM svadas 2 min... Mobitel mu je trebao na terenu zavrsit, a zubi po podu.
  • BBBaranja
    2.1k

    Pravi se drama bezveze,doslo je do pogreske i dobro,tko radi taj i grijesi.
    Ubuduce ce se sigurno malo vise pripazit od samog pocetka projektiranja koreo pa do samog cina dizanja koreo i tjt
  • Ijayi Atiemwen
    814
    ma sve 5, samo kažem. Ovakav font koji je bio danas se na najmanjoj pogrešci više vidi. Ovo je bilo tek zagrijavanje, čekaju nas još 3 koreografije u 2 utakmice. AJMO! :strong:
  • DrawTube
    3.4k
    iskreno nisam fan takvih velikih transparenata jer mi se čine kao dobra stvar za male grupe koje ne mogu izvesti koreografiju a žele napraviti dobru predstavu

    Screenshot-20240218-213545-Instagram.jpg
    Screenshot-20240218-213618-Instagram.jpg

    Ispod ovih transparenata može biti 200 kohortaša i demona a može ih biti i 15
  • Ijayi Atiemwen
    814


    Je, istina. Samo se teže zajebe, naši "poznanici" iz atene su isto bili zajebali ove godine kad su radili brotherhood coreo, gdje su trebali biti oni i marseille na kraju na koreografiji ne kužiš apsolutno ništa. Ne znam stavit sliku pa evo link ako nekog interesira.

    https://twitter.com/Awaydays23/status/1722712767633764466
  • veselko tenžera
    1.5k
    Jedno veliko bravo za vatrogasca iza gola nakon obrane penala :heart:
  • Svi na Sjever
    2k
    Ja ne znam jeste vi jebeni debili ili šta ?

    Di je pogreška u koreo??? Aj pogledajte šal još jednom ili transparent.

    Font je zahtjevan kao na šalu,na samom transu,tako i na coreo,zato i je jedinstven.

    Pišete jebene gluposti ,daj ključaj temu ako necete teren komentirat.
  • Kepec
    5.1k
    Igrači su umorni i iscrpljeni, ali zato u ekipi nemaš 11 igrača već malo više kako bi odradio izmjene i odmorio određene igrače.
    Bravo za pobjedu, kakva god da je pobjeda je, možemo do sutra pričati kaj bi bilo kad bi bilo, ali za danas su bitna 3 boda. Kaj se tiče budućnosti, bitne su promjene jer s ovakvom igrom ne osvajamo naslov, koliko god to ružno zvučalo.

    Kaj se tiče koreografije samo ću reći kako se divim ljudima koji sve to organiziraju s obzirom kakvih sve majmuna ima po tribini. Majmuna i kretena od 20-60 godina koji nisu u stanju slušati štangu i pustit papire na miru dok se ne kaže drugačije. I nemojte s forama da se na rubovima ne čuje jer sam upravo danas bio na rubu i sve se jasno čulo, ali očito ljudi nisu u stanju pričekati, uzeti papir i dići ga u zrak po naredbi nego glume neandertalce, mašu s njima, trgaju sa stolaca nepotrebno itd., još nam koreografije dobro ispadaju.

    Kaj se tiče foruma,neki bi mogli tokom utakmice smanjit doživljaj pisanja svakih 5 minuta. Dođem na preko novih 20 ispisanih stranica, od toga 10 kak se netko prepire. Daj gledajte tekmu u miru tu i tam nekaj napišite i bok.

    Ispričavam se zbog vrijeđanja, uz pomisao da smo danas mogli ostati bez sva 3 boda su ovo još neke stvari koje su mi digle tlak.

    Idemo dalje, guramo dalje, trener je očito i dalje ovdje. Idući vikend je Rijeka, sve kaj tražim je čvrstu igru bez grešaka.
  • Rakovica1986
    537
    igra dobro izgledala, čitljivo?
  • nemapredaje
    2.1k


    Možda jesmo debili, ali nismo slijepi.

    Nije stvar fonta, zadnja tri slova su sjebana i nečitljiva. Al ok, sljedeća će bit bolja, nije drama.
  • Jaro
    5.9k
    BRAVO Bernaeur legendoplavac173

    Zahvaljujuci kvotovima @jedan u nizu vidim tko je prvi prozvao Maxa za penal... Zasto se uopce ne cudim...
  • plavac173
    2.6k
    I sta? Opet kazem, uvijek cu pohvalit kad treba pohvalit i kritizirat kad treba, iako ovo ni nije neka kritika al ajde pali se slobodno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.