• eol12
    363
    Volim ademija, on voli ovaj klub, ali ne ide vise kao prije.
    Mi nemamo tranzicije, problem je i kronično loše postavljanje igrača, hrpa ubacaja nekih u sredinu šesnaesterca nikome, odnosno nema onih koji trebaju biti, nema nikog da podvali loptu u prostor pa nit onog tko bi trebao uletjeti u taj prostor, bas se vidi neuigranost
  • plavac173
    2.6k
    Kaneko opet ništa specijalno, Martin se sa priprema vratio bolji.Mihaljević

    Solidan je, imao par izbacaja na nogu i centarsuteva.
  • Paggini
    7.4k
    Bit ce ovo 3:0 laganih, sta se znojite. I ne znam sta vidite u Vidovicu ispred Hoxhe, iskreno, al eto ajd

    Ademi nije za ozbiljan nogomet vise, nazalost
  • Infinity
    15.3k
    Dobro smo poceli, mislio sam da ce biti uvjerljivo vodstvo do poluvremena, cak smo i nakon gola nesto kratko jos pokusavali, ali druga polovica poluvremena je bila blago receno ocajna. Stali smo. Dobro je to sto vodimo, ali moramo se trznuti i zabiti jos jedan, jer bi u tempu u kojem smo zavrsili poluvrijeme mogli primiti neki gol.
  • Zagi
    5.2k
    Sad kada konačno obrana i golman znaju sa loptom, imamo vezu koja ne zna.
    Nikako na zelenu granu.
  • Orc123
    5.2k
    Nek mi netko izdvoji ista korisno sta je Vidovic napravio danas? Jedan dribling, prolaz, bilo sta? Kaneko je 3 puta probio ali mora imati hrabrosti pucati i trener ga mora opustiti i rec mu idi hrabro i pucaj pa kaj bude bude....ademi ne moze startati nikako, on je za zadnjih 20min da unese energiju...sucic danas usporen i defenzivno los...jedna od losijih uzakmica njegovih. Stoperi sigurni, gabrijel je jak ko bik i defenzivno top, zna s loptom!
  • plavac173
    2.6k
    Da ali bas se vidi da smo stajali u niskom bloku i cekali njihovu gresku. Po meni razumljivo, igrali smo utakmicu prije 3 dana i igramo u cetvrtak i opet prevaznu utakmicu u nedjelju.
  • Praskaton
    1.8k
    Prijatelju ovo je Dinamo,igramo doma protiv osrednjeg hnl kluba.Ocekujem bar dvije postene sanse i da ne moram na svaku dugu loptu i prekid protivnicke momcadi strahovat.Par puta su nam izasli s tri dodira od njihovih 16 do nasih.
    Od kruzenja s loptom i cekanja da obrana pukne nema nista.
    Skini ružičaste profa naočale i pomiri se s tim da ovaj covjek na klupi ne zna smislit 2 akcije.
  • Zagi
    5.2k
    Ok je ne stiskati Varaždin. Možda i ponajbolja momčad u ligi protiv presinga.
    Neka nas u srednjem bloku.
  • Patak
    2.2k
    Ne kužim Ademija pa nema ne znam koliko godina, još je imao onu pauzu pa nije izrauban. Da proba kao stoper ak u vezi više ne može. Kao nekad Matheus, tako si je produžio karijeru za nekoliko godina.
  • Krizy
    36.9k
    Nek mi netko izdvoji ista korisno sta je Vidovic napravio danas? Jedan dribling, prolaz, bilo sta? Kaneko je 3 puta probio ali mora imati hrabrosti pucati i trener ga mora opustiti i rec mu idi hrabro i pucaj pa kaj bude bude...Orc123

    Hahaha evo ne znam po čemu je Kaneko toliko bolji od Vidovića danas.
    Screenshot-20240218-181312-Sofascore.png
  • plavac173
    2.6k
    Skini ružičaste profa naočale i pomiri se s tim da ovaj covjek na klupi ne zna smislit 2 akcije.Božo0

    Koji si ti doktor. Ja bi tebi preporucio da nabavis naocale jer ocito ne vidis citat ili ne mozes procitat da sam rekao da Jakiru zelim otkaz, sta ti nije jasno ili ces nastavit ponavljat?

    Prijatelju ovo je Dinamo,igramo doma protiv osrednjeg hnl klubaBožo0

    I? Opet procitaj sta sam napisao, trcis isto igrao protiv Reala ili Varazdina, potrosnju imas isto protiv Varazdina ili Reala, samo je mozes umanjiti koliko je to moguce. Smiri se i polako
  • dzis
    581
    Po meni ademi van,bulat unutra odmah
  • dzis
    581

    Jako zanimljivo da. Kao mascherano u Barci
  • San Lorenzo
    11.7k

    Baš...netko bi trebao gledati nogomet s razumjevanjem.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.