• Krulek
    207
    Ni Vidović danas nije pokazao više od Hoxhe
  • San Lorenzo
    11.7k
    Suma prvog poluvremena, Vidović nije izgubio niti jednu loptu, Max odličan, Pjer jak ko bizon.
    Igrali smo dobar nogomet 30 minuta, nakon toga ništa, mučimo se i dalje jako i previše kad smo mi ekipa koja napada i mora voditi igru.
  • plavac173
    2.6k
    Loše. Jakira sreća prati, taman da se patimo.LaznjakProsineckog

    Boze sacuvaj ne moze proc poluvrijeme da ga ne spomenes
  • markoli
    1.7k
    Ne izgleda ovo baš bajno, sreća na tom penalu, sad se gosti moraju malo više otvoriti u nastavku.
  • DiddyGuela
    971
    Ademi bi trebao ozbiljno razmisliti o mirovini na kraju sezone. On tesko prati cak i ovaj HNL ritam. Jako mi je zao sto moram ovo napisati jer mi je on najdrazi igrac kojeg sam ikad gledao u Dinamovom dresu.
  • Praskaton
    1.8k
    Lose je ovo.Dva udarca u blok i sretni penal.U prvih 30min smo bar drzali posjed.Opet duge lopte problem kao i prekidi.Ako netko misli da s ovom igrom mi mozemo uci u seriju pobjeda vara se.
    Max odlican,Rile bolji na lijevom beku nego na desnom.Petko jako dobro uzima lopte gore al napadacki smo toliko jalovi da ni Rudesu nebi zaprijetili
  • Nevo7
    608
    Ademi za mirovinu, igrač manje, kasni za više od pet metara od Varaždinaca. Vidović na neprirodnoj poziciji svemirski brod za Hoxhu. RPG kao tenk. KTC kao tvornica tenkova.
  • plavac173
    2.6k
    Lose je ovo.Dva udarca u blok i sretni penal.U prvih 30min smo bar drzali posjed.Opet duge lopte problem kao i prekidi.Ako netko misli da s ovom igrom mi mozemo uci u seriju pobjeda vara se.
    Max odlican,Rile bolji na lijevom beku nego na desnom.Petko jako dobro uzima lopte gore al napadacki smo toliko jalovi da ni Rudesu nebi zaprijetili
    Božo0

    Samo reci sta ocekujes poslije gola za 1-0 i prije 3 nepuna dana smo igrali sa Betisom utakmicu u Spanjolskoj..

    Solidno poluvrijeme, Sucic kriminalan i mora Misic unutra da spoji linije malo
  • Captain America
    14k
    Nama će najveće pojačanje biti Rog ako bude na razini. Ne znam koju obranu on, Miško i Bati neće probiti. Baš se osjeti da fali taj dodatni veznjak s obzirom da Aki nije na razini.
  • Tongo Doumbia
    2.5k
    Je, tanko je, ispuhani smo očekivano, ali mi je draže ovakvo vodstvo i kontrola ,1-0 u prvom poluvremenu, nego kad izgledamo kao Real, napadamo, promayujemo i ne možemo ga utjerat ni da nam Copperfield pomaže..
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Sučić mora bolje defanzivno stajat,odmah Misic unutra
  • Mr Anderson
    5.4k
    Koliko sam vidio, ide Halil umjesto Ademija. Špika se isto zagrijavao. Dopao mi se RPG, ne znam kak to na TV izgleda, na suprotnoj strani mi je. Baš se čulo u jednom momentu kad su BBB bili tiši kako dok su išli obojica na loptu Max viče RPG-u...tres bien. tres bien. Barem bi se njih trojica trebali kužiti.
  • dinon7
    469
    Svaka utakmica s Ademijem u prvih 11 je promašaj.
    Ogromna je rupa u sredini, ostavlja jako puno prostora protivnicima, čak i ovako slabašnom Varaždinu je lako korisiti taj prostor. U sredini nema nikoga tko je sposoban povezati redove i biti spona između napada i obrane.
    Dojma sam da ovoj ekipi nedostaje defanzivno moćni zadnji vezni.
  • Mihaljević
    8.2k
    Kaneko opet ništa specijalno, Martin se sa priprema vratio bolji.
  • Droljo
    5.1k
    Ademi za zadnjih dvadeset minuta kad moramo ići na gol. Niš drugo na žalost
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.