• Riot
    1.8k
    Stvari ocito odlaze u krivom smjeru.NitkoBitan

    Istina, ali čak mislim da stvari idu nabolje u posljednje vrijeme. Vjerujem da većina zna tko je Andrew Tate a tko ne zna taj vjerojatno ima 70god i ne znam šta će tu na forumu. Njega dajem za primjer jer ima ogromno praćenje od većinom mlađe muške populacije, a promovira stavove koji bodu ove woke liberale kako se već zovu. I ima dosta likova sličnih njemu koji su popularizirali taj sadržaj gdje se klince uče da budu jaki, normalni, da ne budu feminizirani luzeri, da ne lajkaju pičke po instagramu kao Jakir i ostale stvari da ne nabrajam koje se karakteriziraju kao "toxic masculinity". I bez obzira što su ga probali uklonit s interneta on i takav sadržaj su popularniji nego ikad, što je odlična stvar.

    Nas normalnih ima puno više nego što se misli i nekako vjerujem da svijet neće propast i da naši sinovi neće lakirat nokte
  • GaijiZG
    709
    jedan u nizu, enkrete, drawtube, george koch u talu cijelo vrijeme. Ja nisam nikakav trol, a ovaj komentar sa #tomica&sandra mi je prvi komentar šaljive i cinične prirode.
  • GaijiZG
    709

    Preporučio bih ti biblijski sadržaj Jon Zherka na you tubeu. Zabavno, sa ponekom korisnom informacijom o elitama.
  • GaijiZG
    709
    Druže projiciraš. Vi sve izbjegavate odgovorit. Evo ja do sad nisam dobio odgovor tašto je bosskovitz lagao da je ESG apolitički mehanizam, eto samo neka to odgovori i ja se gasim, samo radi tog sam i napravio account.
    A ti meni spinuješ gay reklamu cockte sa pričom da je slovenska firma, a doslovce je u vlasništvu hrvatske firme i reklama je u centru Zagreba. Znači radiš ono za što mene optužuješ buraz.
  • Enkrete
    18

    "Jon Zherka" aha. Narkoman i sizofrenicar. Ak ti je on moralni kompas onda mi je jasno kolko si u kurcu. Covjek je neironicno ravnozemljas. I koja blasfemija je nazvat taj sadrzaj biblijskim. Govori o tome kakve vrijednosti imas i kolko ih se drzis
  • GaijiZG
    709

    Čovjek je kvalitetan zabavni sadržaj za stavit kad trčim oko Jaruna, čisti entertainment, spomenuo sam ga jer su ovi pričali o Tateu kojeg nemrem smislit, Zherka se bar ozbiljno ne shvaća. Lik je i promiskuitetan i normalno da mi nije niti uzor niti moralni kompas. Mislio sam da je to sa ravnom zemljom sprdnja. Kako god molim te pazi na rječnik.
  • NitkoBitan
    12.9k
    a promovira stavove koji bodu ove woke liberale kako se već zovu. I ima dosta likova sličnih njemu koji su popularizirali taj sadržaj gdje se klince uče da budu jaki, normalni, da ne budu feminizirani luzeri, da ne lajkaju pičke po instagramu kao Jakir i ostale stvari da ne nabrajam koje se karakteriziraju kao "toxic masculinity". I bez obzira što su ga probali uklonit s interneta on i takav sadržaj su popularniji nego ikad, što je odlična stvar.Riot

    On popularizira skupe aute, sponzoruse, provode... uglavnom blud i nemoral. Jest bolje od woke gluposti al to definitivno nije pravi put.

    Pravi put je tradicionalni odgoj u kojem ce prioritet bit familija i djeca. Put malog nataliteta je put u demografsku propast i izumiranje naroda a filozofija Andrew Tatea nikako ne pripomaze poboljsanju situacije.
  • Kreten
    84
    Andrew Tate je isti kao oni, sve što on propovjeda je opčinjeno isključivo materijalnim. "Breakanje Matrice" tako da sam budeš dio iste trke za parama. Ak nekoga treba preporučiti onda je to Fulton Sheen i njegov sadržaj.
  • Enkrete
    18

    Lik je narkomancina, sizofrenicar, nasilnik i bludnicar i ti ga predstavljas ko biblijski sadrzaj. Ti bi trebo pazit na rjecnik. Uz sve sto propagiras i drugima solis pamet jos si i licemjer, super kombinacija
  • mali M
    3.6k
    Ma problem je uvijek u isključivosti. Meni je na kraju žao da se sa ikime ovdje zaratim. Boss mi ima super upise o nogometu i ne želim ga gledati kroz prizmu ove teme. Meni je pogrešna teza da su svi koji idu argumentirati nešto odmah fundamentalisti. Nije fundamentalist onaj koji brani neku tezu, nego je bitan način na koji je brani. Neš ti sad mi netko može na ovoj temi zamjeriti što sam branitelj vjere. Tako i tako nama vjernicima izgleda tako svaki dan. Ali da bi imao problem sa ikime, a ponajviše sa Bossom sjest na pivu na tekmi, nebi ni najmanje..
  • GaijiZG
    709

    Fun fact. Andrew Tate, Alex Jones, Edward Snowden, Tucker Carlson. Što im je zajedničko? Svima su očevi ili stričevi radili za CIAu ili NSA. Kontrolirana opozicija svi do jednog. Gatekeeperi da odvuku ljude od ultimativne istine, a to je Isus Krist.
  • NitkoBitan
    12.9k
    Urazumi se i nemoj pretjerivat kako bi te ljudi ozbiljno shvacali. Osim ak ne trolas a tome nije mjesto na ovom forumu.
  • Enkrete
    18

    Taj brod je otplovio davnih dana
  • GaijiZG
    709

    Uopce ne spominjem njegova gostovanja sa onim cudnim likovima i trebama, znam ga sa jednog gostovanja s Fuentesom. Lik ima par kvalitetnih biblijsko ezoterijskih videoeseja koji su brutalni, i ponudio sam to kao bolju alternativu kolegi od Tatea. Opet laziras stvari i kazes da sam rekao nesto sto nisam. BTW upravo si dokazao da si bosskovitz.
  • mali M
    3.6k
    Deset stranica prvi dan, dobri smo.. al bude se to primirilo sa odlaskom onih koji vole malo kaosa nabaciti.. inače meni je i sam naziv teme simpa jer meni etika i moral imaju korijen u vjeri pa mi je to smiješno za videti...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.