• GaijiZG
    610

    Pa ja se doslovce vodim onime što je Božja Volja, a liberalčići se ne mogu dogovorit kad počinje život. Evo u North Kerolajna možeš pobaciti dijete i 24 sata nakon poroda. Mislim, ubiju bebu..
    Kao što rekoh, ljevičarstvo i progresivizam postoje samo kao dekonstrukcija i destrukcija Krščanstva, ono nema nikakve svoje vrijednosti. Kao što Lucifer nema sposobnost kreacije, nego samo korupcije, ljevičarstvo je identično po tom pitanju.
  • Kreten
    84
    U SAD-u 20% gen z je prošle godino bilo lgbt, sa 15% pretprošle godine. Isto tako ti raste za milenijalce sve starije generacije imaju konzistentnu brojku. Jako puno njih to radi samo iz popularnosti to je većinom kod bjelaca dok crnci i azijati ne padaju tolko lagano na te pizdarije.
  • jedan u nizu
    6.2k
    I zašto vrijeđaš, ako netko misli drugačije?Nolifer

    Nije bio cilj vrijedanje, isprike ako si se uhvatio uvrijedenim.

    Ja sam ti pisao da je 2+2=4.
    A ti si uporno tvrdio da je pisem da je 2+2= 5 i da sam u krivu,
    Nismo se slagali oko teme, ali smatram da nisi uspio shvatiti sto uopce pokusavam reci, izgovoriti, napisati, kako hoces.

    To je problem kod vas liberalno lijevih sekularaca,Nolifer

    naravno, etikete o kojima sam maloprije govorio :)
  • jedan u nizu
    6.2k
    Pa ja se doslovce vodim ono što je Božja Volja, a liberalčići se ne mogu dogovorit kad počinje život. Evo u North Kerolajna možeš pobaciti dijete i 24 sata nakon poroda. Mislim, ubiju bebu..
    Kao što rekoh, ljevičarstvo i progresivizam postoje samo kao dekonstrukcija i destrukcija Krščanstva, ono nema nikakve svoje vrijednosti. Kao što Lucifer nema sposobnost kreacije, nego samo korupcije, ljevičarstvo je identično po tom pitanju.
    GaijiZG

    kao sto rekoh, tvrdis da si ti u pravu, i da ne postoji osoba koja ima drugacije misljenje od tebe, a da je u pravu.
    Maloprije si rekao da koristis svoju demokratsku slobodu za propagiranje svojih stavova, ali onda smatras da su drugi stavovi manje vrijedni i da ne smiju biti propagirani.
  • Kreten
    84
    to je općenito problem politike post francuske revolucije. Liberali i zakašnjeli liberali u tipu konzervativaca. Istinski konzervativci trebaju biti anti revolucijski i anti sekularni a takvi se ne usude izaći u politiku.
  • GaijiZG
    610

    Pa nema tu tko je u pravu. Nije ovo zero sum game, sve karte su na stolu, svatko gura svoje, samo su ljevičari češće manje transparentni.
  • Nolifer
    6.7k


    Smatram isto da nisi shvatio neke stvari i ajmo dalje. Isto tako je bila etiketirana i druga strana o kojima sam pisao, ali nisi skužio ili ne želiš shvatiti. :smile:
  • NitkoBitan
    12.3k
    Kakvo je to pravo nametati tudoj djeci seksualne devijacije kao nesto normalno? Nitko od nas ovdje u osnovnoj i srednjoj skoli nije bio ucen tome da su dvije mame ili dvojica tate normalna stvar.

    Svi smo normalno odgojeni i bez tih pizdarija. Kako svijet postaje "progresivniji" to je vise mentalnih poremecaja, alkoholizma, samoubojstava, droge, manjeg nataliteta i da ne nabrajam dalje. Stvari ocito odlaze u krivom smjeru.
  • jedan u nizu
    6.2k
    Isto tako je bila etiketirana i druga strana o kojima sam pisao, ali nisi skužio ili ne želiš shvatiti. :smile:Nolifer

    ako procitas moj post stranicu ili dvije prije ove, vidjet ces da sam napisao da se etiketiraju i jedna i druga strana.

    Slazem se da se ne slazemo :D mir mir mir nitko nije kriv ....
  • GaijiZG
    610

    Problem s takvim reakcionarski pristupom ti je što je fanatičan i što nema dovoljno kalorija za ogrjev nakon što ispuni svoje ciljeve. Primjer ti je Domovinski Rat gdje smo ispunili svoje ciljeve, i onda totalno digli ruke od suverenizma, i gdje se čak na desnici ismijava one koji sumnjaju da BIA ima svoje agenture na teitoriju RH, i gdje se iz dana u dan sve više tolerira pljuvanje po Domovinskom Ratu. Mislim eto danas smo pričali o Možemo, da se pita Sandru Benčić i Radu Borić, svoju djecu bi učili da je Domovinski Rat bio nepotreban građanski rat i da Hrvatska nije bila ispravna strana u tom ratu.
  • GaijiZG
    610

    Ali ti ne kuzis, on je liberal i ne želi da itko ikome išta nameće. Osim naravno, djecu treba učiti o pederima.
    Klasični ljevičarski militarist koji se skriva iza etikete liberala.

    Helouuu, on samo želi da djeca uće o homoseksualnim parovima, u čem je problem?!??!
  • GaijiZG
    610
    Alo vi fašisti ne upličite se u moj život!!
    Aliiii!! Djeca vam moraju učiti o pederima jer je to prirodno, u čem je problem vi katotalibani?!?!?

    #zakajvolimDinamo#Tomica&SandraLECGO
  • DrawTube
    3k
    Podsjeti nas opet koje veze tvoji upisi imaju s dinamom ? Upisi jedne te iste prirode na isključivo 3 teme. I kako to ako "lurkaš" već dulje vrijeme nisi imao potrebu ništa napisati za tekmu protiv Gorice, rekordno gostovanje u Puli, prokomentirati Jakirov rad i vođenje? Već samo za listu DP i BBB optužujući grupu da se vode woke ideologijom?

    Naravno nisam netko od admina ili začetnika zone da sad tu držim predavanja ali ovo je već stvarno postalo previše.

    Moram reći impresivno, trebala su samo 22 sata da se dođe od "Poštovani ...." do "katolibani! Djeca vam moraju učiti o pederima! TomicaLECGO"

    Čekam leftard i možemos optužbe
  • Enkrete
    18
    Ja sam ovo odma reko, frajer je mrtva trolcina ne znam ko ovo dopusta tu. Ne isplati se ni pricat s njim, samo skrece temu i lupa po svom. Na nis ne odgovara i cim vidi da gubi negdje prebaci na drugu temu
  • GaijiZG
    610

    Ako ću počet o Jakirovom radu pobrat ću odma ban, lets not go there.

    Pa komentar je bio sprdnja na to da se bossko naziva liberalom koji ne želi nikome išta nametati, ali bi nametnuo svima nama da nam djeca uće o parodiji nuklearne nuklearne obitelji, gdje su 2 mame i 2 tate. Kontradiktoran je sam sebi, ne vidim zašto njega ne pozoveš.

    Nemam potrebe za optužbama kada dedukcijom zaključujem da se radi o Možemosu, lajkaš samo ljevičarske komentare.

    Uglavnom igrat ću se još Sherlocka, posto mene svi danas nazivaju Tatičarem. Ulažem 20 eura da ste ti i bossko skupa na nekom discordu, minimalno vacap grupa. Mislim vas ljevičarskih navijača Dinama je tak mal da se sto posto držite skupa.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.