• scooniepenn
    5.8k

Do kraja ove sezone necemo. Sto bi falilo da skupi minute do ljeta pa makar i drugoligaske, a na ljeto svakako Dinamo II kao idealna prilika za jaci iskorak i potvrdu kvalitete u seniorskom nogometu.
  • rokikaciga
    6.5k
    Aha ja sam shvatio kao od sljedece godine. Dvojna registracija moze. Mislim da Sesvetama nedostaje jedno krilo :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    BMK ocemo ikog prodatJaro

I mene BMK ako smo pronašli nekog Abramovicha da pokriva proračun, a koliko znam nismo. Ovi svi igrači ovo ljeto su dovedeni jer su se prodala dvojica mladih za 35 milijuna. Nismo Grci, Turci, Sheriff i ne znam tko i svako ljeto moramo imat 2 krštena igrača u izlogu, tako je kako je.

Kaj se sad tiče Hoxhe, malo ljudi kod nas imaju kratko pamćenje koliko je vremena i utakmica prošlo da se njemu sad otključa nekoliko tekmi. Sve je to kibi dabi sad, mene zanima koliki bi taj neki junior imao već golova i ovakvih nastupa da mu se dalo prvo 50 utakmica u kojima je napravio malo do ništa. Možda bi već imali krilo reperezentacije od 15 mil. I ovo kaj je netko spomenuo koga bismo doveli kao zamjenu da njega prodamo za 3, pa Paok može otkupit Ivanušeca za 4 (negdje sam to bio pročitao i sad ne mogu pronać, ukoliko sam krivo iznio prihvaćam kritiku). Oršića smo nekoliko puta mogli mukte dobit i sad tvrdim da je barem jednako dobar igrač kao Hoxha.

Nadam se da će me demantirati, no mislim da će nam brzo doći reality check.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa većinom budu promašaji poput Manelo, Špikić, Rukavina itd brdo takvih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention