• Droljo
    26.9k

A šta se može. Bu bolje
  • Majki2111
    4.2k
    Fali 83, 104, 114, 128, 216, 222, 280

Imam 29 duplih.
  • Droljo
    26.9k
    Imam 29 duplih.Majki2111

Da nisi 30 duplića mogao skupiti...
  • Majki2111
    4.2k
    Ma jesam samo sam radodajka. :grin: Skupljam ko puž ovaj album.
  • superhik
    12.2k
    Novi Panini album za Svjetsko, paketić od 7 sličica laganih 1,5€.
    Evo što kaže Grok:

Panini album za Svjetsko prvenstvo 2026. (FIFA World Cup 2026™ u SAD-u, Kanadi i Meksiku) je najveći u povijesti!
    Panini je pokrenuo pretprodaju početkom travnja 2026., a u Hrvatskoj će album i sličice biti dostupni početkom svibnja (između 5. i 15. svibnja prema najavama). Evo svih ključnih informacija:

Broj sličica i struktura albuma:
    Ukupno 980 sličica na 112 stranica — apsolutni rekord Paninijevih albuma za SP (za usporedbu, u Kataru 2022. bilo ih je 670).

Zbog proširenja turnira na 48 reprezentacija, svaka momčad dobiva dvije pune stranice:
    18 igrača
    1 momčadska fotografija
    1 grb (foil/shiny verzija)

Svaki paketić sadrži 7 sličica (umjesto klasičnih 5) — to je novost upravo zbog većeg broja sličica.

Cijene (stanje travanj 2026.):

Cijene variraju po zemljama, a na Balkanu su tradicionalno među višima zbog uvoza.
    U Hrvatskoj (prema Jutarnji listu i domaćim izvorima):
    Paketić (7 sličica): 1,50 €
    Album (softcover): očekivano 4–6 € (točnu cijenu još potvrđuju kod Tiska - glavnog distributera).
    Starter pack (album + nekoliko paketića): oko 10–12 € u sličnim regijama.

Službena Panini stranica (paninistore.com) — pretprodaja:
    Kutija od 50 paketića = 90 € (1,80 € po paketiću).
    Veći bundleovi (100 paketića + album) oko 180–200 €.

U drugim zemljama (za usporedbu):
    SAD: oko 1–2 $ po paketiću (najjeftinije).
    Italija/Njemačka/Španjolska: oko 1 €.
    Francuska: 1,20–1,30 €.
    UK: 1,70–2 £.

Napomena za Hrvatsku: Tiska je službeni distributer. Članovi Udruge sakupljača sličica „Imam-Imam-Nemam“ dobivaju popust od minimalno 20 % — isplati se učlaniti ako ozbiljno skupljaš.

Koliko košta popunjen album?

Bez zamjene i duplića procjene idu i preko 2000–2500 € (zato svi naglašavaju da je zamjena ključna). Sa zamjenama se to drastično smanji.
  • Eduardo
    28.9k
    sinoć sam baš razmišljao da bih mogao skupljati, ali pročitavši ovo bez sumnje preskačem... nažalost sam preskočio i zadnja dva HNL izdanja... žao mi je što nisam makar dinamo skupio.
  • Facke
    8.1k
    Mene je to vec bezobrazne skupe. Nek si ih lepiju sami.
    Maskimalne 50 centi bi paketic trebal kostati i gotove.
  • superhik
    12.2k
    ja sam baš mislio s klincem isto, ali ovo je previše
  • Droljo
    26.9k
    Nek si ih lepiju sami.Facke

:lol:
  • Noel
    20.8k
    Mene je to vec bezobrazne skupe. Nek si ih lepiju sami.
    Maskimalne 50 centi bi paketic trebal kostati i gotove
    Facke

Evo V PANINIJU i V KOKA KOLE su odlučili dodat gas i razjebat još jače našeg Fackea. Panini i Cola su u suradnji lansirali još jedne sličice za SP. Dobiva se jedna sličica po boci Cole. Zamisli kolko Cole i novaca moraš popit i potrošit da bi skupil sve.

A i @Droljo se ovo neće svidjet, čuj to Coca Cola.
  • Droljo
    26.9k
    Coca ColaNoel

..je zlo. Fuj
  • Facke
    8.1k

Znas koj ti bum rekel? Moreju mi ga podudlati. :lol:
  • dodo992
    82
    Nova kolekcija Panini WC 2026 tek što nije došla (izvori kažu krajem travnja ili početkom svibnja). Ono što zasad znamo je da će na našem tržištu biti boxevi od 50 paketića (u svakom paketiću će biti po 7 sličica). Cijena paketića na prodajnom mjestu bit će 1,30 €. Ukupno će biti 980 sličica u kolekciji.
    Evo sluzbene obavijesti koja je poslana od strane udruge sakupljaca slicica. Na ovo bi dodao kako clanovi iste udruge imaju popust od 20% na kupovinu boxeva, dakle box nece biti 65€ kao na prodajnim mjestima vec 52€.
    Izuzev samog broja slicica koja nikoga ne iznenaduje obzirom na prosirenje formata natjecanja, zanimljivo je da ce slicica komadno biti jeftinije nego HNL koji je bio 1€, ali je bilo 5 slicica. Takoder na panini.de se moze naruciti i album sa tvrdim koricama, mislim da je 10€ + dostava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.