• Infinity
    14.6k
    Ne mogu svi igrati prvu ligu, ali bi bilo dobro da ovakvi klubovi igraju barem drugi rang, kao sto ga sad igraju Sibenik i Cibalia. Kad se dodje do nekih financija lako se za godinu udje u najvisi rang.

    Marsonia se tek stabilizira u trecem rangu i mozda kroz par sezona dodju do drugog, ali ja svako malo procitam kako je tamo nesto trulo. Politika u klubu, kleptomanija i slicno. Nadam se da ce se to uskoro srediti, jer bi s novim stadionom bili pravo osvjezenje u prva dva ranga.

    Zadar je sad cetvrti rang i prvi su u svojoj grupi. Fali i njima stadion, ali vise oni fale u vrhu Hr nogometa. Kad smo kod cetvrtog ranga, nitko nije spomenuo Segestu, oni takodjer plove ka visem rangu. Svidja mi se i to da bi Djakovo moglo dobiti klub u visem rangu. Uljanik i Polet su prvi u preostale dvije grupe, Uljanik mi ne smeka nesto, ali Polet u ovih pet grupa dodje kao jedini klub iz nekog manjeg mjesta.

    Ima Hrvatska dovoljno klubova s nekom tradicijom i da nisu sa sela, mogu se popuniti 2-3 ranga, ali tim klubovima nisu krivi ovi sa sela sto su ispred njih.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.