• Dinamosaur
    3.4k
    Legende
    - krimi serija od 6 epizoda na Netflixu.

Radnja po istinitoj priči je smjestena u Britaniju 90ih, o borbi carinskih tajnih operativaca protiv narko dilera.
    Nesto kao Wire, samo puno intenzivnije, napeto i idealno za pogledat u jednom danu.
    Meni jedna od boljih serija opcenito, a najavili su i snimanje nove sezone, sa novom pricom.
  • Krizy
    73.3k
    Citizen Vigilante, novi akcijski triler redatelja Uwea Bolla, s Armiejem Hammerom u glavnoj ulozi. Film je izašao 19. lipnja, a radnja je smještena u Zagrebu, gdje se američki poslovni čovjek pretvara u brutalnog osvetnika.

Hammer glumi Sandersa, bogatog Amerikanca koji nakon očeve smrti nasljeđuje veliki nekretninski imperij. Izoliran, inteligentan i emocionalno oštećen, Sanders zaključuje da pravni sustav ne kažnjava dovoljno nasilnike, silovatelje i korumpirane suce. Umjesto da ostane promatrač, počinje ih sam loviti, gradeći reputaciju podzemnog osvetnika.

Hit-triler "Citizen Vigilante" (na engleskom jeziku) službeno je zabranjen u Njemačkoj jer brutalno prokazuje stvarnost i jer je tamošnje regulatorno tijelo (FSK) zaključilo da film potiče na nasilje i netrpeljivost prema migrantima te da sadrži prizore ekstremne brutalnosti.

Elon Musk je cijeli film podijelio na Twitter/X gdje se može pogledati besplatno.

Idem upravo pogledati, vidim da ljevičari lude i govore o najgorem filmu ikada. Jbg da je osvetnik druge boje kože, a kriminalci sami bijelci bio bi top. Stvarnost je ipak drugačija što vidimo u svakodnevnim događajima.

• Pacho
    18.7k
    Treba uvesti zakon da samo bijeli krscani smiju biti negativci u filmovima
  • Pacho
    18.7k

Djeluje obecavajuce. Morat cu to pogledati.
  • Mr Anderson
    20k
    Nisam znao da ipak ide 4. sezona Ted Lasso, već 5. kolovoza. Iznenadilo me jer je Jason Sudeikis nakon završetka treće sezone decidirano izjavio da neće dalje snimati, da su rekli sve što su imali. Izgleda da je zov para bio jači. Već treća sezona je bila dosta lošija od prve dvije, baš me zanima kako će to izgledati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.