• Sajla
    22.2k
    imao malo vremena za bingeanje pa sam pogledao prvu sezonu serije Maximum Pleasure Guaranteed
    https://www.imdb.com/title/tt35946742/
    krimić, drama, komedija - glavni lik je rastavljena žena koja plaća za online seks zbog čega joj pokušaju iznuditi novac, pa problemi sa skrbništvom oko kćeri, pa se dogodi ubojstvo pa ovo pa ono...
    ako niš drugo, sezona ima kraj koji dosta toga okonča, ali ipak se otvara mogućnost sljedeće (koliko sam našao na netu, vjerojatno će se snimati 2. sezona)
    svidjelo se i majstoru: Stephen King praised the series, saying, "It's like Hitchcock came back to do it one more time. And Tatiana Maslany is so good. The play of emotions on her face is pretty incredible. She goes from comic to terror in an instant."

• Dino
    5.6k
    Ovaj Vigilante je prefora film kad zivis u Zagrebu i znas svaku lokaciju na kojoj se odvija radnja filma, a sniman je na engleskom. Moje preporuke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.