• Izet Hajrović
    806
    Slijedi nam zatišje na ovoj temi na neko vrijeme...
  • Noel
    4k
    Nema mira i zatišja dok ovaj ne napusti Dinamo.
  • Ali
    1.9k
    Niko Kovač , preuzmi Dinamo ! Danas je dogovorio odštetu, tako da novac nebi trebao biti ključ.
    Mislim da takav šok bi bio pozitivan da bi mogao donijeti 10 pobjeda koje su kako sada stvari stoje dovoljne za još jednu titulu.
    Ajmo Niko i tvoj brat Robert tagođer, zagreb vas čeka.
  • Mali dioničar
    14k
    U tri posta razlike imamo Cabraju i Mourinha. Mozda najjaci forum ikadOlmic

    Istina.

    Kako trener koji je u Maksimiru izgubio od Dinama 3:0 može stati u istu rečenicu s trenerom koji je u Maksimiru pobijedio Dinamo 3:0.
  • Facke
    2k


    Nebu se to desile. Kovac je kvaliteten trener.Teske mi zamisliti da bi on bil trener Dinama. Nije on bile kakve ime v nogometu. On bu vec sutra prve ponude dobil. Jake kvalitetne je delal v Frankfurtu, dober posel v Bayernu s tetkicama od igraca teri su ga busili od prvuga dana, jake dober posel v Monacu de je bezveze otkaz dobil, dobra prva sezona u Wolfsburgu i prvi put mu se desile da je upal bas vu ovakvu krizu. Bil je on i dober vu repke same koj nije za nas mentalitet, ipak se treba supcic lizati nekima. A takuv on nije. Ali nemu bi Bruno sedel na tribine da pokaze bolikurcinu na tekme. Nema pri Kovacu zajebancije. Il bus prihvatil da je on gazda ili la papa.
  • Medvedgrad
    83
    Moj san je da Mourinho sjedne na klupu Dinama kaj mi zapravo uopce ne zvuci tolko ultra nerealno. Covjek se sportski i trenerski izivio i trenirao najvece svjetske klubove, ne vidim zakaj mu ne bi bilo izazovno preuzet neki manje uspjesan klub na europskoj sceni za 4-5 milijuna godisnje.Dino

    Novi tatta.
  • Infinity
    15.2k
    Moj san je da Mourinho sjedne na klupu Dinama kaj mi zapravo uopce ne zvuci tolko ultra nerealno. Covjek se sportski i trenerski izivio i trenirao najvece svjetske klubove, ne vidim zakaj mu ne bi bilo izazovno preuzet neki manje uspjesan klub na europskoj sceni za 4-5 milijuna godisnje.

    To bi tek bila bomba!
    Dino

    Svidja mi se tvoje razmisljanje, al Mourinho se sprdao s Pellegrinijem kad je ovaj nakon Reala preuzeo Malagu.

    Volio bih da jednog dana imamo takvu bombu na klupi, ali je ovaj ipak preveliki ego.
  • Dino
    2.2k
    Mozda zivim u nekoj iluziji pa pretjerujem, ali ako si mi tepamo Orsicevom izjavom da “nema veceg kluba od dinama” dok istovremeno pozdravljamo dolazak (ili cak prizeljkujemo!) ocigledno potkapacitiranih i nedovoljno kvalificiranih trenera kojih se zadnjih godina dosta zaredalo, onda smo uistinu kontradiktorni i nedoslijedni.

    Pa jebemu, klub smo koji je vec jednom osvojio europski trofej, valjda trebamo tezit tome da se vratimo na taj put, a siguran sam da medu provjerenim trenerskim imenima ima onih koji vole izazove sto dinamo u ovom trenutku stvarno i je. Imamo ime, imamo mogucnosti i potencijala, pa ne razumijem zakaj ne bi riskirali koji milijun vise ako si vec mozemo dozvolit redovno isplacivanje otpremnine trenerskim poluproizvodima.

    Ponavljam, mozda pretjerujem, no ja stvarno cekam dan kad ce konacno na klupu sjest osoba kojoj je utakmica skupine lige prvaka najobicniji dan u uredu i za koju ce ova ekipa grist, a ne ju slat po cigare izmedu jutarnjeg i vecernjeg treninga.
  • Crni
    43


    Mourinha smo na današnji dan prije 3 godine, legendarno isprašili iz Europa Lige. Vjerujem da je upoznat s Dinamovim potencijalom :lol: i to bi baš bila bomba. :cool: :up:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.