• Orc123
    5.5k
    Ovaj nece dati ostavku po intervjuu!
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    Jednostavno premalo kvalitete je u ovoj našoj ekipi. Jakir bi trebao bolje to uštimati, ali realnost je da je uprava napravila smjesne poteze. Imamo 4 stopera, a toliko su smjesni da nam igra rile koji je bek. Ako već njega računamo ko stopera, onda nam treba i pravi desni bek, Moha je ok back up opcija, ponekad i prva, ali da bude standardan svaku bitnu tekmu je previše. Dovedu smiješnih Ukrajinca na lijevom beku samo zato jer eto odigrao je 15 tekmi za shakhtar. Krila nemamo, a oni dovedu Vidovića koji je potencijal, ali poluspica nikakvo krilo. Rjesimo se barisica potentnog napadača, a guramo kulenovica drvo u prvu ekipu. Jednostavno smjesan posao je napravljen, Jakir je mogao vise, ali nije prvi na listi za odstrel. Treba nam reustroj kluba i škole jer osim sto je prva ekipa u padu i škola nam je u padu. Zao mi je Baturine koji je daleko najbolji nas igrač uz petka, ali jednostavno nema s kim igrati i sa 20 godina sve spada na njegova leđa, a nisu ni protivnici u Europi naivni da znaju koga duplirati
  • mniokl
    254
    Nadam se da je Nenad na putu za Zagreb grad!
  • IstokKa96
    560
    Ovaj Dinamo je prvenstveno rezultat propale skupstine, paralize na svim razinama koja je nastupila potom, a zatim krivim odabirom trenera nakon Čačića i svim losim dogadjajima nakon toga...ljetni prijelazni, Atena i sve nakon.

    Kadrovski po 100. put, igrace na svoja prirodna mjesta, nekima je to i klupa, a trenutno su zabetonirani u prvih 11.

    Pljuvacnicu prebaciti na trenera i upravu.
  • Peškaman
    2.8k
    Samo cu napisati,nek pogledaju Zrinjski kako je igrao večeras,imate sve a igrate ko pičketne.
    Vrijeme je za posjet na trening
  • cibona
    1.5k
    Sve do ove utakmice nisam krivio trenera, ali ako u 15 utakmica ne mkzes vidjeti da ljubo nije bek, da moharami nije kapacitet za dinamo i da kulenovic ne pridonosi NICEMU, onda nisi trener za dinamo...
  • Orc123
    5.5k
    Ovako sramotno nismo izgledsli ni pod Kopicem...a to je fakat nisko nisko! Nece dati ostavku a bez sok terapije tu nema pomaka! Ovi iz Uprave namjerno ocito sabotiraju Dinamo jer ne postoji nitko tko bi trenerski prezivio ovakvu sramotu u Dinamu! Nikad se to nije dogodilo!
    Da je stvarno trener s mudima preuzeo bi odgovornost i dao ostavku jer ocito da nemas kapacitete podici momcad!
  • Riot
    1.8k
    Vrijeme je za posjet na treningPeškaman

    Ae nismo odavno
  • Blue Austrian
    337
    Citam izjave igraca, je li moguce da nisu svjesni da su toliko losi?!
  • Mihaljević
    8.4k
    Treba posjetiti ložu kao Ajaxovi nedavno i mi krajem 90ih
  • M94
    563
    Gdje je tipka reset?
  • Olmic
    2.8k
    Odgovornost uz trenera ( mora dat ostavku ) moraju preuzet i igraci
  • Mathiasovi Chageri
    1.9k
    Jedini krivci za ovaj cirkus su Barišić, Antolić i Perasica koji su prvo dali Čačiću mjesto SD da u tri prijelazna roka ne dovede nikoga, pošalje sve talentirane klince po Slovenijama i Bosnama, zatim su se međusobno odlučili klati, pa su zanemarili sportski dio. Nakon toga su doveli Šimića, pa mu postavljali nogu konstantno. Cirkusanti bez ikakvog plana, strategije i programa, njihova jedina svrha je uvijek bila dizanje ruke za Mamićev kriminal i skupljanje lovice nakon rasprodaje.

    Koliko su oni samo u ove tri godine skupili krša u momčadi, to nije normalno. Pola ovih igrača je večeras izgledalo kao da Plzen igra protiv Banika iz Ostrave, a ne Dinama.
  • NitkoBitan
    12.9k
    Laku noc svima osim igracima
  • Dudu9
    482
    Pa ova Viktoria je prvi udarac na gol imala taman kad je bio penal, jbga slabo mi igramo prema naprijed oni nama iz prvog udarca zabiju mi valjda trebamo 20
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.