Comments

  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Evo klub na svim društvenim mrežama dao punu podršku stožeru i ekipi. Bravo, brza reakcija kontra lešinara.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Ako je slučajno istina, predsjednik odabran na izborima, a koji je slučajno bio igrač kapetan, trener i sportski direktor Dinama želi upravljati (i) sportskom politikom kluba.

    Kakvo iznenadjenje.
    Mali dioničar

    Mozes biti bog nogometa, to ne znaci da neces grijesiti u odlukama kroz zivot…a ovo bi bila enormna greska. Kaj sad bumo sam tak dali lovu i za odstetu? Jedini i iskljucivi plus Biscana je uvodenje Sucica, doslovno sve ostalo je ocajno odradio. Da Biscan nije dobio priliku onda ajde, al bio je tu prije manje od godinu dana i jos me hvataju traume.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Biscan legenda sve to stoji al lik je los takticar, nema viziju, a pripreme su bile ocajno odradene… pa mi smo svaku utakmicu padali nakon 70min. Na kraju, njegove beskrvne presice s pogledom u pod gdje prica npr kako je tesko igrati protiv Gorice i onda normalno da udje u glavu igracima… stari dodi ti na Maksimir al u svojstvu navijaca, kao trener nikako.
  • 1.HNL - 30.kolo - Gorica - Dinamo Zagreb - 13.04.2024. - 19.00h, Stadion Radnik, Velika Gorica
    Za Kuleta ponuda od 10 milki na ljeto od tipa nekog Bundesligasa
  • 1.HNL 2023./2024.
    Mene tekma protiv Rijeke uopce ne brine, to cemo rasturiti jer im ne pasemo i Sopa se voli stisnut protiv nas. Ove sve tekme tipa Loksa i Varazdin su mi veca opasnost trenutno.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Ajmo X!! Sopa isporuči za svoje Plave.
  • HNL - 29. kolo - Dinamo Zagreb - Istra 1961 - 07.04.2024. - 17.00h, Stadion Maksimir, Zagreb
    Vrba mora igrati bit ce top igrac. Ne zanima me Ademi on je legenda al njegovo vrijeme je prošlo. Jakire čitaj Zonu!
  • HNL - 29. kolo - Dinamo Zagreb - Istra 1961 - 07.04.2024. - 17.00h, Stadion Maksimir, Zagreb
    Ali moram dodatno pohvaliti vidovica. Sudjelovao je u 1., 2. i 4. golu. Ramg vise u odnosu na hoxhu.cibona

    Sve je to super al 4 milke za Vidru je puno previše. Umjesto Hoxhe polako ocekujem Stojketa i to kao kljucnu kariku iduce sezone.
  • DRES Dinama - nekada, sada i ubuduće
    IMG-6681.jpg

    Daj mi taj retro dres!!
  • KK Dinamo
    Napomenuo bih da je odlicna ideja poslovnog kluba gdje razne firme sudjeluju u izgradnji cijele organizacije… to su zdravi temelji, a ne da se zivotari na novcima iz Grada.
  • Shop & Web Shop
    S novim ljudima u Dinamu bez fosila koji samo dizu ruku na skupstini i cuvaju vlastitu guzicu, ocekujem da se hrpa nabrojanih ideja i ostvari. BBB shop otkad pamtim ima bolju ponudu od kluba.

    Neki dan kupujem dres u areni zena ni ne pita jesam li clan. Briga me za popust ja bi dres svakako uzeo, al to mi je bas amaterski da na blagajni ne znaju pitat za clanstvo/pitat jel ocu jos nesto… osnove prodaje da se objasne djelatnicima vec bi ljudi vise kupovali.
  • Martin Baturina #10
    E sad ako Martina nema iducih mjesec dana, da vidimo ovog maga na nasoj klupi kaj ce iskombinirati… ako smo vrijedni naslova, moramo moci i bez Baturine pobijediti sve naredne tekme.
  • Geopolitika
    vidit cemo… ja sam zadnjih godina postao vise manje indiferentan, jer kao sto sam prije pisao, HDZ nosi isto sto i SDP-Mozemo, samo s malim odmakom. Kaj gazde iz EK kazu, to provodimo.
  • Geopolitika
    sori Puhovski nisam te prepoznao… tko ce s kim koalirati jos ne znamo, a ja predvidjam da Muzemovci nece sa Zokijem, previse je udarao po svetinjama moderne globo homo ljevice. Kaj se tice SDP-a znaju da su nula bez njega i zato su ga objerucke prihvatili, makar se i njima zgadio otkad je presidente.
  • Geopolitika
    Izgleda da sam postao SDPovac. Državnički potez Zokija :strong:Captain America

    Ne znam bih li ikad mogao tu stranku zaokruziti, ali Zoki me osvojio za vrijeme covid debilizma, a HDZ prezirem. Meni je ovo fino ruganje s nasom drzavom, a drugo nismo ni zasluzili, ionako smo se prodali u svakom mogucem smislu. Zoki samo udaraj.