• serbus
    6.2k
    Sad će Kova tri tjedna smo vježbali ,pripremili sve i jučer smo shvatili da nema Mišića dogodi se.
  • Dudu 9
    1.1k
    3 tjedna je lik imao za pripremu derbija i onda nam servira ovo, ne znam kako bi uopće nazvao ovu našu igru danas.

Ne postoji nijedan argument da on i dalje bude na klupi.
  • Navijač Dinama
    13k
    Ali kaj prije?? Tehnički loše, taktički onako, — Dzoni

Mi i prije potopa i kaljuže smo ispadali u veznom redu po bokovima i stoperi su nam znali baš opasno zazujat i izletit, jer moraju krpat za bekovima i veznima.
  • FrenchMontana
    1.8k
    Jedva cekam nakon Anderlechta priču “vrijede puno vise od nas, nije lagano…”
    Redovito ima priliku iskazati se protiv puno manje vrijednih ekipa pa opet nađe nova opravdanja za neuspjeh… lik je impotentno smece od osobe i nema obraza dati ostavku.
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    Kladionice u Hrvatskoj idući tjedan nude poklon-bon u ponudu su stavili pobjedu Anderlechta protiv Dinama, sponzor te dobrobitne kampanje je inače naš trener Kova
  • Thor
    4.6k
    Korak naprijed,nazad dva...žasu!
  • hardek
    13.7k
    2 stopera na terenu. Jedan je zabio jedan i pol autogol, drugi igra OK utakmicu. A ništa, izvaditi ću ovog boljeg

Edit: sad vidim da je kolega napisao da se Sergi ozljedio.
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    Vrime je za nekog biveg trenera la masije
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    Bravo boysi ,kakva veličanstvena predstava , ovo je top ove sezone . Najbolji ste kad je najteže. Po treneru neću pljuvati , zadnjih 15 minuta je bilo nemoguće igrati. Jedino me muči jedna sitnica. Zašto smo ovaj loši ako je sve da bro ,idealni,pripreme 3 tjedna ,kao da igramo protiv momčadi iz Džibutija,da ih ne poznajemo i ne znamo šta očekivati. Ovo je žalosno na što mi ličimo. Iz goreg u gore. Kad ti ni 3 tjedna ne znače ništa. Ko da smo se tek skupili. Ne mogu reći da sam razočaran. Ovo se na žalost očekivalo. Ne može se čudo desiti i da odjednom sve štima. Nije trener kriv što ne može posložiti momčad . Sjećam se kad je Prelec odstupio iz Vejle. Molili ga da ostane ,imao potpunu podršku kluba . O dao je otkaz jer je rekao da je probao sve ,ali jednostavno više nema načina kako preokrenuti situaciju i pokrenuti momčad. Pošteno i gospodski. Kovačeviću ljudski je reći ne mogu ,sve sam pokušao ,hvala na svemu
  • Pacho
    21.9k

To ne vrijedi vikendom pa istice da su nam Gorica i Lokomotive zajebane ekipe :grin:
  • Gringo
    1.6k
    Jedva cekam nakon Anderlechta priču “vrijede puno vise od nas, nije lagano…” — FrenchMontana

...to je Europa, svaka greška se kažnjava...
  • Navijač Dinama
    13k
    Dominguez se ozljedio, zato ga je izvadio.
  • Z brega sam
    446
    Treniramo dobro.
  • Omake
    21.9k
    Već sam se pomirio da ostaje trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.