Comments

 • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi


  Napravit ću profil na Instagramu, početi plasirati insajderske informacije i staviti u opis "100% stvari koje objavim će se ili ostvariti ili se neće ostvariti" :cool:
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  Al vrlo "zanimljiva" klauzula ako je istinitamedju klubovima u istoj ligiJaro

  I meni je palo na pamet. Istina, tih 15 milijuna funti je za Villu puno manje značajan iznos nego što to izgleda iz perspektive hrvatskog nogometa i naravno da je bila mala šansa da će se stvari posložiti baš na ovakav način, ali bez obzira na to, ta klauzula mi baš ne izgleda kao nešto što je u skladu sa sportskim idealima.
 • 1.HNL - 36. kolo - Dinamo Zagreb - hajduk - 21.05.2022. - 20.00h, Stadion Maksimir, Zagreb
  daj me nemojte jebat s ovim prognozama 5 dana prijekinfa95

  Upravo to. Pa ne možeš sa sigurnošću znati do koji sat ranije, a ne 5 dana ranije.
 • Grad Zagreb


  :monkey:

  Evo sad je vani noć. Treba uslikati i napisati ekipi koja farba klupe u dugine boje "obojite ovo u dugine boje ako možete"...
 • dZG - Marketing & Društvene Mreže


  Ali Dinamo ima ugovor s Adidasom, a retro dresove nije radio Adidas.
 • Dinamo Zagreb 2021./2022. - O svemu pomalo


  Samo što Portugal ima 18 klubova u 1. i isto toliko u 2. ligi, a u 2. su trenutno samo B momčadi Benfice i Porta što znači da od 36 klubova u prva dva ranga imaš dvije B momčadi.

  1.HNL ima 10 klubova, a 2. će imati 12. B momčadi bi vjerojatno htjela sva 4 kluba i onda bi imao 2. ligu od 12 klubova od kojih 4 ne mogu u 1. ligu, a bar još nekoliko ih ne želi. Nije baš neka kompetitvnost.
 • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
  Znam da će se krivo shvatiti ovo što ću napisati, ali ne razumijem tu silnu potrebu za tim da netko želi biti "insajder". Meni je poanta foruma u iznošenju vlastitog mišljenja, a imam dojam da puno ljudi umjesto da piše svoje mišljenje, samo gleda kako pronaći način da prvi plasira neku informaciju. I samo po sebi ok. Ako znaš nešto što nije poznato, zašto to ne bi podijelio s drugima na forumu. No problem je što to dovodi do šume "insajderskih" informacija od kojih se na kraju većina pokaže krivima.

  Iskreno stvarno ne vidim nešto posebno u tome da netko uspije plasirati neku informaciju dan prije nego izađe u novinama. Mislim sve ok, ali što smo točno time dobili? Nije da će se nešto promijeniti saznamo li to dan ranije ili kasnije. A ponavljam, sve ok kad bi to bile stvarno provjerene informacije, ali koja je poanta ako dobar dio toga ne ispadne točan?

  Želim reći da ako stvarno nešto znate i želite to podijeliti s ostalima na forumu, to i napišite, ali nemojte razna neprovjerena naklapanja prodavati pod "insajderske informacije".
 • 1.HNL | 2021. - 2022.
  Koja bi uopće bila logika od strane Drmića da im to ide reći taman prije utakmice s Hajdukom i destabilizirati momčad koja bi upravo mogla uzeti bodove Hajduku i njegovom novom klubu donijeti naslov prvaka :brow:
 • Nogometni Stadioni


  Ma prodaje se samo tako.
 • Prijedlozi - Kritike - Pohvale
  Jedno je ne voliti ih odnosno mrziti ih što je sasvim razumljivo. Sasvim je nešto drugo razglabati o ama baš svakoj rečenici koju izgovore ili o svakom postu koji napišu na nekom opskurnom forumu ili na nekoj od društvene mreža.
 • Nogometni Stadioni


  To je najveći problem s građevinom trenutno. Ugovori su potpisani, a cijene materijala su u međuvremenu otišle u nebo.
 • Nogometni Stadioni
  Onda smo mirni. Kod nas nema potražnje za stadionima. :lol:deda

  Kako nema? Svi ih želi...

  ...samo ih nitko ne bi platio :rofl:
 • Nogometni Stadioni
  2015. kvadrat novogradnje u zg Dubravi koštao je 1450 EUR, sada je 2700.. ;)Neki tip sa Zapada

  Kvadrat u Sesvetskom Kraljevcu je prošle godine bio 1800, sad je 2200
 • Dinamo Zagreb 2021./2022. - O svemu pomalo


  Ako je vjerovati medijima, Ten Hag želi jedno 30 igrača :sweat:
 • Dinamo Zagreb 2021./2022. - O svemu pomalo
  Jedna utakmica je jedna utakmica i u njoj možemo izgubiti i od Dugog Sela tako da definitivno treba osigurati naslov u Šibeniku. Ne zato što "ne možemo dobiti Hajduk" nego zato što smo u prilici uopće se ne dovesti i tu situaciju.