Comments

  • Sandro Kulenović #17
    Kule će za 10 godina imati 300+ utakmica i 200+ golova u dresu Dinama.
  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Ja mislim da može, i to dugo vremena. U raznim područjima. Postoje tehnike.
  • Grad Zagreb
    Ali nema za majke odgajateljice...nije bilo "održivo", morali su se ti novci preusmjeriti prema prijateljima u begešu.
  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Jel se može moj nick promijeniti iz Patak u Egotriper? Nekako mislim da više odgovara mojem karakteru...
  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Mjera je neodrživa jedino u kulturi smrti koju propagira možemo. U kulturi života donijela je 500 djece više od kad je uvedena. Tako su pokazale ozbiljne analize. Ipak jedno se mora priznati možemo a to je da ima kvalitetnu ekipu koja propagira tu kulturu smrti po javnim forumima i društvenim mrežama, a vidim da je i zonadinamo dobro pokrivena. Tu su bolji od polupismene ekipe iz "starih" stranaka.

    Nadam se da će novi stanovnici Hrvatske donijeti opet kulturu života i da ih takva bolesna agenda kakva je zahvatila hrvatsku i zapadno društvo u cjelini neće dohvatiti u sljedećih barem 200 godina. Nek dovedu i tete za vrtiće jer hrvatski jezik tamo neće biti uskoro potreban. Mi hrvati uz hdzmožemoisatelite uskoro motamo kabele. I bolje. Između njih i filipinaca biram filipince.
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    Sve ok, @superhik, vidim da stajem na žulj na puno tema. Poruka je jasna i ja ju poštujem i nadam se da će zona biti bolje i kvalitetnije mjesto bez mene. Svako dobro svima želim.
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    Evo jedno stvarno nepopularno mišljenje: Mislim da bi u ovim novim okolnostima Dinamo mogao pružiti ruku svome razmetnome sinu, sinu jedne od najvećih Dinamovih legendi i pozvati ga na neku funkcijicu u klubu. Volio bi ga vidjeti opet u Dinamovom dresu makar da trenira zagiće.
  • Dinamo - simboli kluba (grb...)
    Evo ovako može i bez šperploče...Zašto se to mijenjalo u monokromatsku izvedbu?

    orsicDinamognkd.jpg?width=765&height=435
  • Dinamo - simboli kluba (grb...)
    Ma to je bila šala. I za hrvatski dres se kolokvijalno kažu kockice. Iz matematike sam zapravo išao na natjecanja, na fakultetu mi je odlično išla, a u radovima koje pišem,, bez statistike ne mogu.
  • Dinamo - simboli kluba (grb...)
    Jel se mogu igrači oredstaviti uz Dinamov grb ili ne mogu? Može li se podloga prilagoditi Dinamovom grbu kod predstavljanja igrača ili ne može? Pa neka šperploča i na njoj grb bi odradila stvar
  • Dinamo - simboli kluba (grb...)
    Nekak sam imao osjećaj da ćeš se javiti Boss, a vidiš da se i slažemo da ovo ne valja. Knjiga standarda ako postoji morala bi biti usuglašena sa Statutom kluba, a u čl. 5. je propisano kako taj grb izgleda. Nema tamo monokromatske izvedbe, pa bi iz knjige standarda to trebalo izbaciti, osim ako nekom ne smetaju crvena i bijela polja.

    Ili ajd ovako, ima li ijedan klub na svijetu koji predstavlja igrače uz monokromatsku izvedbu svog grba? A u Dinamu je to postao "standard", vidi za Živkovića i dalje za sve druge nedavne dolaske. A meni je Dinamov grb najljepši ma svijetu, jednostavno je savršen takav je opisan u čl. 5 Statuta.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Vidim tema transferi, mislim si doći će Oršić, a priča se o Mari i Šokoti. Ja sam za njih, mislim da im se može naći adekvatno mjesto, npr. u školi nogometa.
  • Dinamo - simboli kluba (grb...)
    Matematika, posebno geometrija mi nikad nije išla dobro, kockice, kvadratići, tko bi to sve zapamtio ali hrvatski grb nikad nije bio "šahovnica", tako su ga pogrdno zvali u Jugoslaviji, ak se dobro sjećam. Ali to sve nije poanta, nego to da se netko neovlašteno išao igrati vizualnim identitetom i simbolom kluba.
  • Prijedlozi - Kritike - Pohvale
    Ma ovo kako Futsal Dinamo i KK Dinamo dovoljno. Imaju svoju podtemu i netko iz kluba odgovori kad bude nešto konkretno. A kad je nešto kritično onda admini zone pošalju upit nakon rasprave ovdje pa se i tako dobio odgovor.
  • Dinamo - simboli kluba (grb...)
    Primjetio sam da u zadnje vrijeme objave dolaska igrača idu uz ovaj čudan, nakaradan grb Dinama bez hrvatskih kockica pa i plave boje. Ne znam koja je to fora, ali kad se tu već priča tko bi prvi trebao izletiti iz kluba nakon promjena, ja glasam za autora ovog "grba"

    SZ203392_1fa0fe9c-c14f-4573-bd2e-c21c76386d14_1200x799.jpeg