Comments

  • Ivan Nevistić #33
    Postao je golmančina nakon šta je dobio kontinuitet. Stvarno je dostojno zamijenio Livija.
  • Arbër Hoxha #20
    Mislim da je najveći problem bio samopouzdanje, i Jakir je nešto tako spomenuo još ranije novinarima, ovo danas je skroz dobro izgledalo.
  • Takuya Ogiwara #3
    Brz je jao munja, u jednoj situaciji nisam ni očekivao da će doći do lopte jer je puno bliže bila igraču Osijeka, i on ju mrtav hladan stigne bez problema, ubrzanje top.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Nije mi jasno ovo pljucanje po Theu. Ja iskreno smatram da on treba bit zamjena iduće sezone, a da trebamo dovesti jednog formiranog, kvalitetnog stopera koji će igrati s Perkovićem koji se još treba razvijati. Max i KTC po meni trebaju definitivno biti dio rotacije pošto će utakmica biti na bacanje, oni su za HNL odlični, i minuta im definitivno neće faliti, ali nije mi jasno ovo da KTC treba biti zadnji stoper. Boška i Perića treba prodati negdje, jer realno nema mjesta za njih, a Živkovića bolje na posudbu, jer ovako se samo koči razvoj.
  • dZG - Roster igrača | 2023. - 2024. |
    Svakako bi ostanak Petkovića bio najveće pojačanje. Nevistić je pokazao da može biti odličan prvi golman, ali mislim da moramo dovesti Čavlinu i proslijediti ga na posudbu negdje, a ne odmah preprodati, jer realno, biti će još samo kvalitetniji i cijena će mu rasti sa odigranim minutama i skupljenim iskustvom. E sad, ne znam zšto je Zagorac među otpisanima, smatram da on može biti dovoljno dobra zamjena za Nevistića iduće sezone. Mislim da nema potrebe zatrpavat roster kupovanjem još golmana. Šta se tiče stopera, tu smo realno fino popunjeni, iako mislim da se trebamo pojačati sa kapitalcem koji će lagano zamijeniti KTC-a koji bi po meni trebao ostati do kraja ugovora. Situacija je sad takva bila kakva je, ali vjerujem da će biti i više prilike za Živkovića. Boška i Perića bi se valjda moglo prodati, a mislim da se može na njima i zaradit nešto. E sad, ako ćemo igrati sa trojicom iza onda je pozicija RWB jako dobro pokrivena, ali ako ćemo ipak nekad igrati i sa 4 onda svakako trebamo pravo desno krilo. Moharramija ne vjerujem da ćemo ozlijeđenog prodati, stoga mislim da je najbolje da bude dio rotacije pa da ga na zimu negdje uvalimo. Takiju probat produžit posudbu ili smanjit cijenu. Lijevo smo isto dobro pokriveni za LWB i tu trebamo Vidovića otkupit definitivno, ali probat spustit cijenu. U sredini smo dovoljno pokriveni ako se procijeni da će Rog biti spreman 100% jer je on ogromno pojačanje, a imamo i Sučića i Mišića, a i Ademija koji ipak još nije za otpis i koji može realno biti rotacija. Ofenzivnije smo isto dobro pokriveni sa Baturinom i Bulatom, za koje postoji mogućnost odlaska, ali i u tom slučaju imamo Stojkovića, Kačavendu i Vidovića ako ga otkupimo. Jbg, Halilović mi je vrlo drag dečko, ali mislim da fakat nema smisla produžit mu ugovor. U špici je najveće pojačanje ostanak Petkovića, ali mislim da je potrebno još jedno pojačanje definitivno jer ne možemo s Kuletom ili Brodićem očekivat ogromne rezultate u Europi, oni su za HNL jako dobri, ali budimo realni, za veće europske iskorake nisu. Emrelija mislim da bi bilo dobro prodat negdje jer mislim da će biti zainteresiranih. Od dečkiju s posudbe nažalost ne vidim nikoga tko bi se mogao izboriti za veću minutažu… Zato smatram da neke tu treba otpisati i raskinuti ugovore svakako, a neke proslijediti na druge posudbe. U svakom slučaju najveći izazov je zadržati Petkovića.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Šotičekovih 9 golova nikako nije bezveze, pogotovo kad uzmemo u obzir da nam je maksimalno olakšao odlazak na Rujevicu na koju smo išli u puno komotnijoj situaciji nego što smo planirali. On je potencijal i normalno da nije kvaliteta koja će sad uskočit i zabit 4-5 golova u skupini Lige prvaka ako ju budemo igrali, ali je to potencijal koji bi mogao raditi velike stvari u budućnosti i to se jednostavno vidi. Najbolje sad uspoređivat mladog dečka koji je potencijal u Lokomotivi sa Majerom i Ivanušecom koji su ako se ne varam imali i lošiju statistiku od njega u Lokomotivi ili su bili tu negdje. Što se tiče Pjace, ako je istina 1,5 milijuna eura, to je realno ništa u današnje vrijeme za takvog igrača, ako ne bude ozljeda nikakvih on bi bio pun pogodak za tu lovu.
  • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
    Danas igraju Zrinjski i Borac finale kupa. Moglo bi biti vrlo zanimljivo.
  • 1.HNL - 34. kolo - Dinamo Zagreb - Osijek - 11.05.2023. - 19.30h, Stadion Maksimir, Zagreb
    Zadnju utakmicu na Maksimiru sa Osijekom se sjećam da sam u nevjerici gledao sa tribine tko to ulazi u igru, kad ono izvađen iz naftalina Deni Jurić ulazi, kolko se sjećam tih 10 minuta nije ni bio loš haha
  • Shit of the day
    Nadomak smo titule u ovoj jako turbulentnoj sezoni, a oni pišu kao da smo u teškom raspadu, a potpuni raspad na jugu ni ne spominju.
  • Takuya Ogiwara #3
    Jako dobar danas, prije svega lopta za Hoxhu, a bome i ostatak, obrambeno isto odličan, pun energije.
  • 1.HNL - 33.kolo - Rijeka vs. Dinamo Zagreb - 05.05.2024. - 19.30h, Stadion Rujevica, Rijeka
    Iskreno ovo prvo poluvrijeme je definitivno igračima na dušu… Trke i borbe nema ništa, kao da ih boli briga kak će završit igraju, baš nimalo inicijative.
  • Trener - Sergej Jakirović
    Iskrena sućut treneru i svaka mu čast na tome što će u ovako teškom trenutku za njega voditi Dinamo u Rijeci do ključne pobjede za naslov prvaka.
  • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
    Još jedna zanimljivost sa te utakmice je da je trener Pogona - Jens Gustafsson. Očito mu je ostao luzerski mentalitet iz splitskih dana :)
  • Trener - Sergej Jakirović
    Očito nije sramota dobit 5 komada od PAOK-a i 4 komada od Sparte.