Comments

  • Sportski direktor GNK Dinamo Zagreb
    Sve što sam ja ovdje iščitao je da se na Hoxhu računa i sljedeće sezone i u klubu se nadaju da će magično postati igrač za Dinamo. Cijeli onaj veliki govor o prilagodbi novih igrača zvuči kao davanje alibija za Hoxhu. Nema drugog konteksta u koji se ta izjava može smjestiti.Banana 2

    Ove godine imaš primjer Nevistića, Perkovića, Bernauera i Sučića kojima je trebalo 6 mjeseci da pohvataju konce i postanu dio uže rotacije. Prije toga, Ivanušecu i Majeru su trebale 2 sezone dok nisu postali nositelji ekipe. Mišić i Rile su tek u drugoj sezoni postali nositelji, a radilo se o iskusnjarama koje su već osvojile HNL.

    Dinamo je prespecifična sredina od koje se očekuju rezultati kakve samo RBS ima u ovom djelu Europe i naravno da igračima treba neko vrijeme da se priviknu na zahtjeve kluba i navijača.

    Planira se dovoditi penzionere i iskusne igrače na silaznoj putanji umjesto da se na stranim tržištima investira u talent.Banana 2

    Rekao je Marić da igrači u Francuskoj postaju stari s 25 godina. Nama je Pjer pojačanje i pol.

    Novac koji imamo u pravilu treba investirati u pomno skautirane mlade igrače sa izraženom perspektivom za daljnju prodaju.Banana 2

    Nisam nigdje vidio da se odustaje od dovođenja igrača poput Stojkovića i Perkovića. Štoviše, rekao je ako se ukaže prilika za dovesti igračinu za velike novce će se to i napraviti.

    Falim te Boze da je netko napokon spomenuo da je na ovom podrucju problem nac brzo i dobro krilo.NitkoBitan

    Zato mi igramo bez krila sada :joke:
  • 1.HNL 2023./2024.
    Nadam se da će ipak i dalje stranci suditi derbije jer ne znam kako se nakon male škole suđenja Daniela Sieberta vratiti na Tovarića.
  • Upravljačka Tijela | Predsjednik | Uprava | IO | NO
    Što je konkretno dobio Hanžel od utjecaja u Dinamu proteklih 5 godina?The Undertaker

    Najplastičnije, člana uprave. Umalo je preuzeo skupštinu, prvo s onom idejom o sponzorskim mjestima, a kasnije i s postavljanjem svojih ljudi na Barišićevu listu.

    Samim stavljanjem svoje tiskare na dres u vrijeme najvećih uspjeha kluba je bila korist za njega. Radilo se o marginalnoj firmi za koju su svi saznali nakon reklame na našem dresu.
  • Sportski direktor GNK Dinamo Zagreb
    Da se ne vraćamo samo na Lokomotivu, po meni je ovo što se daju igrači u Istru, Goricu, Slaven, Lokomotivu dobro rješenje pa neka se vidi tko je za što.Mali dioničar

    Slažem se. Vjv bi i gurali te naše igrače da dogovorimo s njima neke bonuse ovisno o broju nastupa kako je to Leipzig imao s nama nakon što je Gvardiol ostao ovdje.

    Milsim da Dinamo 2 nije trebao odustati od 3. ranga pa ajde ako su ti juniori takve face nego poderu tu ligu sa Kustošijom i ekipom. Nije isti podražaj kao drugi rang, ali nije ni puno slabiji.Mali dioničar

    2. liga ima lošu infrastrukturu kako je rekao Marić, a u 3. je još gore.

    Ja sve ovo gledam kroz perspektivu da je HNL razvojna liga i da treba olakšati tranziciju iz juniorskog u seniorski nogomet jer nam od toga na kraju živi i reprezentacija.

    Svakako nezahvalna pozicija i možemo se samo nadati da je dogovor s feeder klubom blizu.
  • Sportski direktor GNK Dinamo Zagreb
    Maric je jasno naglasil probleme juniorskog nogometa koji su se pojavili ukidanjem drugih momcadi.Jurki

    Nevjerojatno je da u HNSu i dalje sjede isti amateri koji su donijeli ovu odluku koja se pokazala katastrofalnom nakon samo 2 godine. Dinamo je bio rezolutno protiv, a čini mi se da su i Bjelica u ime Osijeka i tovari kritizirali tu odluku.

    Po svemu bude zestok zaokret kaj se tice kupovine igraca. S ovim zasigurno nebu zadovoljan ostatak Hnl karavane jer znamo da se nece kupovati Bockaji za skoro 3 milje eura.
    Hnlu je riknul bankomat koji je financiral davljenike kupovinom vecinom bofl robe.
    Jurki

    Polako, kolega. Ovo se i lani govorilo, najavljivalo pustošenje Francuske u L'Equipeu pa je sve rezultiralo groznim prijelaznim rokom gdje se jedino Bernauer pokazao igračem za užu rotaciju i opravdao ulaganje.
  • Sportski direktor GNK Dinamo Zagreb
    Diplomatski odgovori kakvi se i očekuju na ovakvoj pressici. Vidit ćemo djela na ljeto pa donositi konačan sud o Marićevom radu.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Bilić službeno u hajduku.
  • Nogometni Podcast
    Kule dolazi u Podcast inkubator (valjda u petak). Nadam se da će Brkić biti voditelj.
  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Vjerojatno smatraš da je Benčićka sa kupljenim faksom i motanjem frule na televiziji najbolji izbor za premijera...mali M

    Apsolutno i zato sam dao glas Mostu...

    Vidim po frendovima da im je Most najbliži, ali im upravo zbog Miletića ne žele dati glas.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Varaždin je digao plaće 50% za ponovno 6. mjesto...
  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Zašto je taj Miletić faktor u hrvatskom javnom životu? Što je postigao da bi bio uopće na listi (kamoli nositelj liste) neke stranke koja se ne zove Stranka Ivana Pernara?

    Odlazak Raspudića je ogroman udarac za Most koji je na dobrom putu da postane novi HSS. Petrov se povukao, Troskot je već povučen, Bulj je klaun i ostaje Grmoja praktički sam.
  • Mauro Perković #39
    Pokloniti takvog polivalentnog 21godišnjeg igrača za isti iznos za koji je prodan Franjić s kojim nismo znali gdje bi može samo potpuni idiot.
  • Modri Šank - Ajd na Pivicu
    Ima tu li kolega da se razumiju u čitanje nekih nalaza CEA, CA 19-9, AFP ?Ivdzo11

    Javi se na PP.