Comments

  • Modri Šank - Ajd na Pivicu
    Razočaran sam zbog rezultata Mosta, ali manje loše je i HDZ nego lubeničari.
  • Arijan Ademi #5 - KAPETAN!
    Operite usta prije nego uzmete Gospodina Kapetana u usta.
  • 1.HNL - 5.kolo - Dinamo Zagreb - Varaždin - 17.04.2024. - 17.00, Stadion Maksimir
    Špika preporođen :strong: Ide neko nazad za Japan :rofl: Hvala Dariju Šimiću što je dogovorio posudbu s otkupom.
  • 1.HNL - 5.kolo - Dinamo Zagreb - Varaždin - 17.04.2024. - 17.00, Stadion Maksimir
    Belinho iza gola proslavio :cool: Očekuju se i od njega slični golovi uskoro.
  • 1.HNL - 5.kolo - Dinamo Zagreb - Varaždin - 17.04.2024. - 17.00, Stadion Maksimir
    Već znaš kad se Bati naštima na R1 udarac da ide u gol :fire:
  • Trener - Sergej Jakirović
    Sucica nije doveo jakirovic, već biscan.cibona

    Sučića nije doveo nijedan od njih već mlađi Mamić. Uostalom, pisalo se naveliko o rikvercu kad je doveden jer su već oba brata bila u Hercegovini. Sučiću je Jakir dao seniorske minute još prošle sezone.

    Što se tice Sucica, cak i nakon tih velebnih priprema on nije bio u prvoj postavi nego je to bio Ademi.cibona

    Sučić je nakon preokreta protiv Loxe počeo biti dio uže rotacije. Ključnu utakmicu s Ballkanijem je počeo Sučić tako da ne znam o kakvim pripremama govoriš.

    Eto i ovo je problem i dokaz zasto on nije trener za Dinamo.cibona

    Ja ti opet dajem primjer Bjelice i s kim je mislio ići u borbu s nama za naslov. Marić je govorio o važnosti veza u tom poslu, a kakve veze ima Jakir nego na ovom teritoriju?

    Svaki trener koji misli da bi nam 25godisnji igrac Slaven Belupa s 3 gola u polusezoni mogao biti najbolji moguci izbor u trenutku kada nam glavni konkurent bjezi 8 bodova, nije trener za dinamo.cibona

    Na Indexu je izašao članak da je teško naći boljeg igrača od Hoxhe s obzirom na sva ograničenja koja smo imali. Nemaš SDa, nemaš skauta i najvažnije nemaš lovu. Koga bi ti doveo zimus?

    Zivkovica da ni ne spominjem. Odlucio je u najbitnijoj polusezoni u vatru gurnuti decka koji ima 10ak profesionalnih utakmica u nogama. Sramotno. Jamir je glavni krivac za psihicki lad Zivkovica. Oduzei mu je 6 mjeseci razvoja koja se nikada nece moci vratiti.cibona

    Pričalo se i da Boris vrši pritisak da se Moreno vrati u Dinamo, a sve je eksaliralo nakon utakmice s tovarima.
  • Javne osobe koje navijaju za Dinamo Zagreb
    Naravno da bih volio zaigrati za Dinamo. Od dječačkih dana volim Dinamo, svi u obitelji navijaju za Dinamo. Prošlo ljeto mi je bila čast nastupiti protiv "modrih".

    Rakitić

    Prva nogometna ljubav bio mu je Dinamo! Ja navijam za Dinamo, svi moji Slavonci su za "modre".

    Tata Rakitić

    Vidi se iz izjava da nema ni srednju školu i da je 20 puta odbijen od današnje žene.
  • Trener - Sergej Jakirović
    Nitko nije nudio jakirovicu hoxhu i zivkovica, on ih je sam izricito trazio i mjesecima vrbovao da ih dovede u dinamo.cibona

    Čovjek nije SD već trener i sigurno ne prati tržište kako to radi neko poput Bota, Nikoličiusa ili Marića. Jakir je doveo ono što je smatrao najboljim mogućim, a da je u njegovoj moći. Ovako možeš reći da je i Bjelica diletant jer je u Osijeku htio osvojiti naslov s Damjanom Boharom, Mariom Jurčevićem i Matom Milošem. Ona 3 morona u upravi su morala dovesti SD nakon Šimićevog odlaska i taj SD je morao Jakiru reći da ima kvalitetne opcije za te 2 pozicije.

    Već je 100 puta prožvakana priča da trener ne može biti SD, a pogotovo trener koji ima samo 2 pomoćnika, ali ajmo je opet zavrtiti jer nismo dugo.

    Da, jakir lose bira i procjenjuje igrace i nije trener za Dinamo niti ce ikada biti.cibona

    Sučić, Perković, povratak Thea i Kulenovića su sramotan izbor igrača koji čine trećinu najjače momčadi u odnosu na prvu utakmicu koju je vodio.
  • Predictor, Dinamo:Varaždin
    Dinamo - Varaždin 4:0, Brodić
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    S obzirom da nas čekaju 2 utakmice tjedno uz nadam se povećan fond utakmica u Ligi prvaka, a priča se da Pjaca trenira poput Drmića po posebnom programu, treba tražiti drugu opciju za lijevo krilo ili se nadati da Bati ostaje pa koristiti Stojkovića na krilu.
  • Trener - Sergej Jakirović
    Najveći krimen Jakiru je ona Lokomotiva (mnogi smo pisali još ljetos o debilnosti odluke o otkazivanju te utakmice). S 9-2-0 u prvenstvu nakon te utakmice, vjerujem da bi rijetki dovodili u pitanje njegov ostanak iduće sezone. Ovo je Čačićeva statistika iz jeseni 2022. s moćnijim rosterom i nemoćnijim protivnicima.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Tak neštoZagi

    Baš tako :lol: