• OsamŠest
    8.4k
    Svaka čast Čabraji. — Sibirski plavac

Ovo je ostavština Kovačević Maria.
  • Omake
    22k
    nije, igrali duple sjekire Cubelic i Barco, pa Barca zamijenio Fruk
  • Mi smo uz tebe
    328
    Evo kako dobar trener može u kratkom roku dobro posložit momčad
  • prefontaine
    11.7k
    Dobra stvar za nas: ni Osijek, ni Rijeka nisu pobijedili, pa smo trenutno treći, a ne peti.

Loša stvar za nas: iduće HNL gostovanje nam je protiv Slavena, koji trenutno protiv Rijeke ima 4:1, a mi na tri gostovanja u HNL-u imamo ravno jedan bod.

Dok ovo pišem osjećam se kao navijač Varaždina...
  • Warrior
    264
    Rijeka mi je naravno nebitna, ali iz nekog razloga zasmetala me je vise nego bi trebala smjena Sancheza kao da se o Dinamu radi. Ljuti me kad otkaz dobiju strucni ljudi koji su nesto pokazali, imali su i s njim losijih utakmica, ali nitko me ne moze uvjeriti da nije izvlacio maksimum iz i vise nego prosjecne momcadi.
  • NORTE
    27.9k
    Dobra stvar za nas: ni Osijek, ni Rijeka nisu pobijedili, pa smo trenutno treći, a ne peti. — prefontaine

Napiši mi jedan zaista dobar razlog zašto je ovo dobro za dinamo.

Pa u našem interesu je što veći pritisak na Bobana, kao i što veći pritisak ostale konkurencije na Hajdug.
  • tp1997
    3.5k
    kao i što veći pritisak ostale konkurencije na Hajdug. — NORTE

Sezona navijanja za Rijeku je službeno otvorena.

Bože spasi.
  • prefontaine
    11.7k

Pa ono, kao navijač Dinama, smatram da je bolje da smo treći, nego da smo peti.

Kad s klincima vježbam neki predmet iz kojeg imaju test, trudim se da im prenesem znanje kako bi dobili peticu. Ako nije petica, draža mi je četvorka od dvojke.

Tako i ovo. Kad nismo prvi, bolje bit treći nego peti.

Bože pomozi nam idući vikend — Sibirski plavac

doslovno me na ovo prebacuje
    sb-din.png
    Vjerujem da Kova protiv Slavena ipak može izvući puno više.
  • Brusa
    4.4k
    Drž'mo gaće.... :monkey:
  • Pacho
    22k
    Zanimljivo kako druge klubove preuzmu treneri usred polusezone i za 2-3 tjedna vidis napredak. Bez cekanja priprema, blagdana, ulaska Jupitera u Merkur i povratka Krista.
  • Thor
    4.6k
    ides u k. :scream:
  • d-Zg
    179

Moglo je biti i 5 komada.... :smirk:
  • Droljo
    32.6k
    Vraća se mišić. Poderat ćemo slaven i svi problemi idu pod tepih nazad...
  • Sibirski plavac
    10.2k

"Ali ali ne može se u tako kratko vrijeme naći novo ime"

"ali ali tko ti garantira da će novi lik biti bolji"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.