• fakin
    7k
    klupa:
    golman - filipović
    desni bek - valinčić
    stoperi - galešić i radeljić
    lijevi bek - goda
    vezni - mudražija i stojković
    desno krilo - almena i dani
    lijevo krilo - oršić i hoxha
    napadač - prevljak
  • Sajla
    25k
    Dodali postave u aplikaciju. Sad još samo da budu i točne - tamo su navedeni Stojković i Galešić, a ne Zajc i Tabinas. Bolje da ništa ne stavljaju u aplikaciju nego da stavljaju netočne podatke.
  • NikiDZGbbb
    18
    Ako izgubimo, nema opravdanja vise za MK. Pored zivog Almene i DR ti trpas ovu prevaru konstantno.
    Neka me razuvjeri i 2x asistira, posut cu se kamionom pepela...
    Hoxha koji ih je uz Bakrara znao napunit lagano klupa (nije u formi, ok). Nadam se njegovoj i Stojketov roli od 60min. Ugl tanki smo u vezi, nemos se bas oslonit na Ruja i Kacu, Zajc van forme... Ivanusec doveden kao 8ica, pa na krilo. Nada ulijeva ovaj njihov sastav koji je bezvezan i kojem moramo uvalit nesto u oba poluvremena.

Bumo videli, puna podrska !!!
  • VK87
    54
    Tabinas uz Lisičinu pomoć na Šotičeka. Ivanušec doveden za vezu, igra stalno krilo. Galešić ne znam što je skrivio. Al dobro, zato ja nisam trener Dinama, a Kova je. Vidit ćemo jel pogodio. Nadamo se najboljemu.

Sretno plavi!
  • fakin
    7k
    nema mišketa i stojketa, ne znam tko će šamarati tovare
  • Pacho
    21.8k
    x20rb3py5vce1.jpeg

Ajmoooo
  • Blueshadow86
    5.8k
    Desna strana Tabinas i Lisica. Vezni red mi je nekako tanak i bojim se da će oni imati dominaciju.
    Iskreno, nemam dobar osjećaj. Nadam se da griješim.
  • Archangel
    461
    Najlošiji defenzivni bek Tabinas protiv njihovog najačeg krila? "That is a bold choice, lets see if it pays off"
    I naravno opet Lisica.
  • Kruno
    1.8k
    Tbainas i Lisica bit ce veselo.Opet Galešica nigdje.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Nek se ponovi "Bakraaaaaaaar"
  • Archangel
    461
    Nekada su nam krila falila, sada imamo izgleda po 3 za svaku stranu lol
  • BecharurokkuL9
    13

Ta postava je bila već ujutro stavljena. Vjerojatno još nemaju spremno da se to automatski promjeni kad dođe sluzbeni sastav.
  • hb1
    1k
    Veći defanzivni strah mi je strana gdje će surađivati Vinlof, Zajc i Ivanušec, ako će biti kao po Sofi, mislim da druga strana di Kačavenda pomaže Lisici i Tabinasu ne bi trebala imati toliki problem utišati Šotičeka i Hrgovića.
  • Praskaton
    6.3k
    U ovakvoj utakmici za Galešića moraš naći mjesta makar na neprirodnoj poziciji.Ratnik kakvog nemamo na terenu
  • Thor
    4.5k
    Decki,ima zamjene pa ak ne ide s ovom dvojicom a mislim da kuzim zakaj je njih dva stavil,da bu Galesic usao a i Stojke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.