• Hnlovac
    8.2k
    Nisam bas zadovoljan intervjuom onaj
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ljudi osim eto kritika ,koje su uglavnom sve ili većina bazirani na igri koja šteka i nakon toliko vremena, što vi mislite ,kako bi bilo najbolje postaviti igru za sutra ,i jeli kravtsov logična zamjena za Mišića . Ja jedva čekam utakmicu i nadam se nastavku niza protiv tovara . To je odradio do sad maestralno i želim lovi da nastavi sa pobjedama . Samo hrabro sutra
  • Kami
    81
    Kravcov je logična opcija, ali imamo Galešića koji je to igrao u mlađim uzrastima, e sad da li ići na to neznam.
  • Facke
    9.1k

Ste god da igra nami bu igra verovatne zgledala ko kurac.
  • Pacho
    21.7k
    Americka vojska ima program ucenja stranih jezika u kojem te kroz 2-3 mjeseca intenzivnog ucenja osposobe za suradnju s lokalnim stanovnistvom/partnerskim jedinicama na jezicima s kojima nisi imao nikakvog doticaja tipa urdu, pashto, tagalog, itd. Otprilike ono sto bi treneru Dinama trebalo biti dovoljno da moze s igracima popricati na tom jeziku i dati upute. Nasem strategu su otegnote okolnosti to sto vjerojatno stvarno nema 7-8 sati dnevno za uciti jezik kao u gore navednom programu i to sto je kognitivno ispodprosjecna osoba, ali dosad je imao skoro 18 mjeseci za nauciti osnove jezika s kojim se svi susrecemo svaki dan. Ne pricamo o dariu ili cebuenu nego engleskom jeziku. Tako da ocito ne zeli nego kaze "joj trebao bi" i onda odjebe sve to skupa.

Spanjolci iz akademija vec daju intervjue na hrvatskom, a on govori kako bi trebao, ali jadan nema vremena.
  • Archangel
    460
    Nažalost vjeruje onaj na vrhu Dinama. Nadam se da ako sutra Dinamo ne pokaže dobar nogomet će i BBB reći što misle o treneru kako što su rekli što misle o stadionu
  • Sajla
    25k
    kognitivno ispodprosjecna osoba — Pacho

čemu ovo?
  • tp1997
    3.5k
    Neću ulaziti u to je li Kova ispod ili iznadprosječno inteligentan, ali smo se zbog njegovih izjava neovisno o jeziku bome mogli crveniti...

Sjećam se na zimu kad mu valjda nitko nije rekao da se klubovi ne zovu uvijek isto kao gradovi pa je bilo "tamo gore u Midtjyllandu...".

Ne ostavlja mi dojam čovjeka koji previše promišlja o stvarima.
  • DiddyGuela
    7.1k
    Sve bi se to dalo pregrist da mi zapravo igramo neki k... od nogometa. Kova je nedorastao trener i mi pod njegovim vodstvom ne napredujemo ali se isto tako i cesto prelazi nekakva uljudna razina komentiranja njegovog lika i djela.
  • prefontaine
    11.6k
    "tamo gore u Midtjyllandu..." — tp1997

Zajebavaš?!
  • tp1997
    3.5k
    Bilo na jednoj od presica oko te tekme, ne sjećam se je li bila najava utakmice baš ili neka druga presica tih dana, ako mi se bude dalo ovih dana ću baš odvrtiti opet da se nasmijem :lol:
  • Medvedgrad
    976
    Regija se zove Midtjylland. Kova nije izjavio neistinu.
  • tp1997
    3.5k
    Zove se tako, da (na danskom), samo što se trener referirao na grad.
  • Dendle71
    621
    samo što se trener referirao na grad. — tp1997

Ajd ne kenjaj!
  • Droljo
    32.5k
    čemu ovo? — Sajla

Pa ako glupi marinac iz arizone ili albuquerquea može pohvatat urdu kroz par mjeseci za očekivati je da trener dinama pohvata engleski bar za godinu dana. Nisu među marincima baš sve inžinjeri i akademici.

će i BBB reći što misle o treneru kako što su rekli što misle o stadionu — Archangel

Zašto bi bbb-i govorili išta o trenerima dinama? To bi tek bilo nešto za što se nismo borili..
    Moje mišljenje naravno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.